ılk motorumu aldım hayır duvalarınız beklıyorum :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
-
-
hayırlı uğurlu olsun diyip "duva"mızı ettikten sonra bir sorayım. ne aldın hocam motosiklet merak ettim
-
Hayirli olsun, Kontagi son kapatan sen ol kardes.
-
Hayırlı olsun hocam allah kaza bela vermesin.
-
-
tesekkurler hepınıze aceleyle actım konuyu ahaha yanlıs yazımlar olmus '' duva '' gibi hemende yüzümüze vuruyorsunuz pulsar 200ns aldım efendim
-
rodaja dikkat et 2000 km yazıyor kitapçıkta
-
20 Temmuz 2016, 20:55
Nick duke, motor pulsar olmuş
Şaka bir yana en güzel motor kendi motorundur. Hele bir de sıfırsa tadından yenmez. Sadece duke alacağına pulsar+ekipman alman çok daha mantıklı olmuş.
Hayırlı olsun, güle güle bin.
-
20 Temmuz 2016, 21:14
ona göre karar verdım zaten kaska 860 tl verdım montada 400 gecıcı olarak , bot eldıven dızlık alıcam yarın buyuk ıhtımalle duke 11bın ıkıncı el alıcagıma 8bine pulsar 200ns ı kapattım sıfır bu arada babamın ustune yaptım moturu 56 yasında 380 tl sigorta cıktı haberiniz olsun
-
20 Temmuz 2016, 21:18
Hayırlı olsun güle güle kullanın darısı olmayıp isteyenlere
-
20 Temmuz 2016, 22:56
duvalarımız seninle kardesim kazasız belasız binmen dileğiyle
-
20 Temmuz 2016, 23:49
ben ilk aldığım gün eve sokamadım aileden dolayı.
2. gece merdiven boşluğuna sokup 3-5 dal sigara içmiştim;
karanlık, böyle iki yabancının tanışması gibi, oturdum önünde saatlerce.
:D
hayırlı olsun
-
20 Temmuz 2016, 23:52
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
-
20 Temmuz 2016, 23:55
Bu gece heyecandan dolayı biraz uykusuzluk olabilir birinden rica edin ilk buluşma anını fotoğraflasın. Hayırlı olsun.
-
21 Temmuz 2016, 00:06
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler dilerim.
-
21 Temmuz 2016, 18:37
-
21 Temmuz 2016, 18:40
Mr.Duke adlı üyeden alıntı
ahaha benım cok sukur ole sıkıntım yok beraber gittik zaten almaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:48 ----------
MERHABA motosiklet net üyeleri dostlarım bügün motorumu teslim aldım bilerek boş arazide teslım aldım dıyebılırız sıkıntı cıkmasın dıye debriyajını kavramam bıraz zor oldu ama alıştım yarıda degıl bıraz daha bırakınca salıyo motor kendini neyse 3 4 saatir ole turluyorum 5bin devir den fazla cevırme dedıler ona göre ayarladım kendimi aldım babamı arkama mahallenin anayolundan benzin almaya gidiyoruz bismillah daha yeni binmişiz şeridin ortasından gidiyodum kurallara uyarak aynaya bakmamla bıı herif sıfırdan beni solladı dedim yuh daha yeni aldık
neyse gezdim öle de bayır yukarı motora gaz yediremiyorum yani kalkamıyorum bayır yukarı cok denedım sınır oldum geldım suan buraya yazıyım dedim yardımcı olucak arkadaslar vardır
https://www.youtube.com/watch?v=9Vs1k19lROc
Bu video yardımcı olucaktır
-
21 Temmuz 2016, 18:43
SweentLy adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=9Vs1k19lROc
Bu video yardımcı olucaktır
efendim ızledım onu yınede yapamadım kombinasyonu ayarlayamıyorum daha toy oldugumuzdan tekrar denıcem aksama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)