Her Şey Dahil 4500'e İkinci El Motor Alınamaz Mı?
Reklamlar
-
Merhabalar,
Motora yeni başlıyorum, ehliyet, ekipman her şey tamam fakat motoru satın alma noktasında tıkandım.
4500 TL bütçem var her şey dahil. Dün öğrendim ki sırf trafik sigortasına bile 800-900 ayırmak gerekecekmiş.
E 3500 TL kalıyor geriye, 200-300 de noter masrafları desek; sahibinden'e baktığımda o fiyata ancak 2007 model YBR görebiliyorum. 9 senelik motor, 50.000 kilometrede, o para verilmez diye düşünüyorum.
Sizce haksız mıyım? Ya da şu motora bak, şu model al vs diyecekseniz fikirlerinizi merak ediyorum.
Reklamlar
-
temiz gelirse belki alınabilir ama ne bileyim 3500 e bajaj da alabilirsin disvocer boxer vs boxerdan çok güzel scrambler yapılıyor
-
noter 110 tl civarı sigortaa şansına kalmıs
ybr alacagına apache al daha mantıklı olur
-
Noter masrafın plaka değiştirmiyorsan 118 TL. Romedonun dediği gibi bajaj bakabilirsin. Sıfır çinli 9 senelik ybrden iyidir
-
Bajaj boxer çirkin geliyor bana. Ayrıca sıfır olunca ek masraflar da girecek işin içine.
-
ben 3500 tl ye sıfır mondial mh 125 drift alacaktım ama gittim 3250 tl ye bu motoru aldım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3682862/detay/
pişman değilim. 41 binde motoru sıfırlanmış, sanırım hor kullanmışlar. aldığımdan beri tek masrafım arka lastik değişimi. kırık sinyal tamiri, buji değişimi, hava yağ filtresi gibi standart bakım parçaları oldu ve şu an 47600 küsür km durumda.
şansına bağlı, araba alırken expertis mi ne işte öyle bir şey var motor ömrünü söylüyorlar. motosiklette de vardır belki.
-
Apache hangi modelini öneriyorsunuz?
-
datalay adlı üyeden alıntı
Apache hangi modelini öneriyorsunuz?
2013 kasa ve sonrası eski kasaya göre yani bendekine göre çok değişiklik oldu, bende tam hakim değilim konuya ama yeni kasalar biraz daha iyi sanırım ama sağlamlık konusu şansına bağlı. ikinci el böyle işte, kötüde denk gelebilir iyide.
bu arada titreşim olan bir motor, bazen ayağım gıdıklanıyor titreşimden ama benim için sorun olmuor.
1000 tl sigorta için ayılarım. dur sana 3500 tl civarı motosiklet bakayım biraz.
-
Kardeşim forumdaki "illa da Japon alın sakın çin almayın" diyen bazı arkadaşların dolduruşuna gelip te 2.el bilmem kaç yaşındaki,kaç kilometredeki YBR-CBF ye o kadar para vereyim deme.Mondial,Kuba v.s...sıfır bir çinli al,kafan kulağın rahat bin.Sıfır olunca sadece 100 TL falan ek masrafın olur o kadar,o konuya takılma.Sigorta işi motordan bağımsızdır artık ne çıkarsa bahtına.Ben de eskiden 125 KT vardı günlük 50 km işe git gel kullanıyordum,dağ,bayır,çamur,kar hepsinde deneyimim oldu,bir gün olsun yolda bırakmadı.Eğer sıfıra hiç gücün yetmiorsa 2-3 bin TL verip 2.el 1-2 yaşında düşük kilometreli bir çinli al bak keyfine.
-
20 Temmuz 2016, 16:45
bak bu fena değil ama araştırmaya devam.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-temiz-kazasiz-iyi-kullanilmis-rks-titanic-150-321387737/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
KASPINARLI adlı üyeden alıntı
Kardeşim forumdaki "illa da Japon alın sakın çin almayın" diyen bazı arkadaşların dolduruşuna gelip te 2.el bilmem kaç yaşındaki,kaç kilometredeki YBR-CBF ye o kadar para vereyim deme.Mondial,Kuba v.s...sıfır bir çinli al,kafan kulağın rahat bin.Sıfır olunca sadece 100 TL falan ek masrafın olur o kadar,o konuya takılma.Sigorta işi motordan bağımsızdır artık ne çıkarsa bahtına.Ben de eskiden 125 KT vardı günlük 50 km işe git gel kullanıyordum,dağ,bayır,çamur,kar hepsinde deneyimim oldu,bir gün olsun yolda bırakmadı.Eğer sıfıra hiç gücün yetmiorsa 2-3 bin TL verip 2.el 1-2 yaşında düşük kilometreli bir çinli al bak keyfine.
doğru söylüyor, ben zaten japon almadım mh drift sağlamlık ve kalitesini kanıtlamış bir model. ben tip ve güç olarak baktım o yüzden apache daha iyiydi
rks zaten yukarıdaki mesajımda beyaz rks titanic çan çin çon ama kaliteli ve sağlamdır ve tipide güzel bence. naked tarzı karizmatik ve işini görecektir. 14 bin km de ama yinede çok araştırmakta fayda var.
-
20 Temmuz 2016, 17:23
Fatih arkadaşım TVS de bir seçenek evet ama biraz pahalı kaçar diye söylemedim onu.
-
20 Temmuz 2016, 19:44
554 396 05 51 watsaptan yaz ybr var bende 2012 model bakimli 25 binde fiyatta yardimci olmaya calisirim
-
20 Temmuz 2016, 20:30
naked kasa motorlar karizma görünüyor ve bu tür en ucuz motor "rks titanic 150" sanırım. ikinci el piyasası daha güzel ucuz olan başka motor gelmiyor aklıma,
@KASPINARLI haklısın, tvs apache tutuldu diye fiyat fırlaması yaptı ve buna kızıyorum.
RKS Titanic 150 alırdım şimdiki aklım olsa.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-galeri-34-ten-2016-rks-titanic-150-321600631/detay
ilana düşeli bir kaç saat olmuştur. sıfır kilometre ve 3.650 tl. neden böyle ucuz acaba. normalde 4800 civarı fiyatı var.
-
20 Temmuz 2016, 20:34
fatih.met adlı üyeden alıntı
ben 3500 tl ye sıfır mondial mh 125 drift alacaktım ama gittim 3250 tl ye bu motoru aldım
pişman değilim. 41 binde motoru sıfırlanmış, sanırım hor kullanmışlar. aldığımdan beri tek masrafım arka lastik değişimi. kırık sinyal tamiri, buji değişimi, hava yağ filtresi gibi standart bakım parçaları oldu ve şu an 47600 küsür km durumda.
şansına bağlı, araba alırken expertis mi ne işte öyle bir şey var motor ömrünü söylüyorlar. motosiklette de vardır belki.
Çok para vermişsiniz o kmde ki apacheye 2012 modelini kuzenim 20binde 3500 e satmıştı motoru orjinaldi
-
20 Temmuz 2016, 21:22
Ybr varken digerlerini fazla dusunme taksit yapar yine anlasiriz yabanciya gtmesin 3500 verip orta halli bisey alacagina 3500 u bana ver 1 ay sonrada 500 verirsin ybr almis olursun yinede sen bilirsin ama maddiyati az daha zorla veya sabret japon al bunu ramzey kanuni honda yamaha kullanicisi olarak gobul rahatligiyla soyleyebilirim
-
20 Temmuz 2016, 21:48
Hocam hoşuma gitmedi teklifin kusura bakma. Böyle yürümez ki bu işler.
Arkadaşlar apache'ye baktım fakat herkes titreme sorunundan bahsetmiş :/
-
20 Temmuz 2016, 22:05
Titaniki bi dene ağam 5-10 bin kmde yeni rodajdan çıkmış temiz motor alirsin, bende alcam suan maddiiyat yok bekliyorum ama param olunca direk alcam,driftle arasinda kalmistim, baktim basıp apacilik yapanlar oluyo hosuma gitmedi,keewayın yeni surumu rks macar mali cinde uretiliyor filan diyr bilgi edindim, tipini cok sevdim nasipse alip sehirler arasi takilcam (~300km),hayaller hayatlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
fatih.met adlı üyeden alıntı
Benim çinli cup 15 binde motor istedi :D 18 de şanzuman 19 da komple elden gecti :D
-
20 Temmuz 2016, 22:09
3200 tl ye 2015 model bajaj st 125 aldım 4000km de 18 ay daha garantisi var bir bak
-
20 Temmuz 2016, 22:37
Ictenlikle guzel bir teklif yaptim ilk motorun pisman olma diye vakit ayirdik sana.Teklifim hosuna gitmemis piyasa belli sana pesin fiyatina forum uyesisin diye alabilecegin sekilde teklif sundum.Ama haklisin bu isler boyle yurumuyor...zaman kotu
-
20 Temmuz 2016, 23:42
Egee22 adlı üyeden alıntı
Çok para vermişsiniz o kmde ki apacheye 2012 modelini kuzenim 20binde 3500 e satmıştı motoru orjinaldi
41 binde motor yapıldıysa bu motor ömrü olarak sıfır olmaz mı? şu açıdan da bak; sıfırı neredeyse benim aldığım fiyatın iki katı. ben bunu alırken en ucuz apache 3400 tl idi ve bundan daha kötüydü, vites boşa geçmiyordu bir kere.
ben özellikle sarı istedim, diğer renklere hiç bakmıyordum bile. Renk çok önemli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)