eklemek istediğim çok şey var aslında eğer yetiştiremezsem mantıklı bir yerde bırakıp, gerisini başka bir mesajda yazacağım artık.
bence bulunduğumuz şehir içinde yaptığımız organizasyonlar tam anlamıyla "buluşma"dır. yani isteyen istediği zaman gelir, istediği kadar kalır ve istediği zaman ayrılır. olur biter. kerpe ve sapanca organizasyonları gibi olan organizasyonlar ise "gezi"dir. bence gezi demek yol yapmak demektir, değişik yerlere "toplu" halde gitmek, ne yapılacaksa yapmak ve "toplu" halde geri dönmektir. bunun sadece benim şahsi görüşüm olmadığını tahmin etmekten öte biliyorum.
dün nejdet abimizin organize ettiği geziye katıldık. eve döndükten sonra motorun km saatine baktığımda yaklaşık 350 km yol katetmiştik. benim için güzel rakam, iyi tecrübe. (teşekkürler necdet abi)
bunların yanında cevabını öğrenmek istediğim bir kaç husus var:
1. katılımcıların kaç tanesi yapacağımız km nin bu kadar olacağını biliyordu?
2. toplu halde gitmek ve toplu halde dönmek diyoruz ama ne kadar topluyuz? ne kadar sürüyoruz?
3. toplu sürüşlerde kesinlikle ama kesinlikle uyulması kaçınılmaz olan kuralları kaç kişi biliyordu? kaç kişi uyguladı?
yazmak istediklerim aslında çok uzun diğerlerini daha sonra yazacağım artık.
dönüş yolunda kandırada yakıt ikmali için durduğumuz benzincide biri söyledi, sanırım sadece kırıkları varmış. ama kaskın içinden fırlamış olan poliüretandaki kan lekeleri kimsenin aklından çıkmaz eminim.ledo adlı üyeden alıntı
***edit: bu başlık toplu sürüşlerle alakalı değil miydi? bir mesaj yazana kadar nasıl olurda gezi fotoğraflarının paylaşıldığı bir başlığa dönüşüverir ki?
konu dışı mesajların silinmesi gerektiğini düşünüyorum.