Beyler ve Bayanlar kawasaki 250sl modelini almayı planlıyorum 250r'ın malesef sıfırı yokmuş 1.78cm boyum ve 70 kiloyum 250sl modeli çok küçük oldugunu ve oyuncak gibi kalıyor diyolar benim altımda motor küçük kalırmı yani oyuncak gibi ?
Beyler ve Bayanlar kawasaki 250sl modelini almayı planlıyorum 250r'ın malesef sıfırı yokmuş 1.78cm boyum ve 70 kiloyum 250sl modeli çok küçük oldugunu ve oyuncak gibi kalıyor diyolar benim altımda motor küçük kalırmı yani oyuncak gibi ?
hocam benim boyum 186
bende çok isterdim uymasını ama yorumlar öyle demiyor
senin boy 178 sana gitme şansı var gibi...bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek
Mutlaka bi fırsat bulup oturun üzerine . Yorumla karar vermeyin.Sanırım en üst limitlerde sınırdasınız.
küçük ve cılız kalır.
1.74 / 76 kg olarak kullandım. Hiç bir rahatsızlık - ufaklik vb soz konusu değil. Motorun sahibi 180 kadar, o bile şikayetçi değil
sıkıntı olmaz rahat edersin.arkadaş 184 85 boyla biniyor z250sl.boynum kolum omzum belim şikayeti hiç duymadım şehir içi tabi.130 120 km civarı tapa gaz gittik arasız ondada şikayeti yoktu.gidon ben sevmedim çok dar bende pulsar var kafadan 1 buçuk katı genişliği var.daha geniş bi gidonla süper olur kanısındayım.
bende boy 1.70 kilo 55, motor senden büyük diyorlar ama ne yapayım işte standart üretiyorlar. bende atın üstünde jokey küçük olur deyip geçiyorum.
SInırdasınız başka bir motor düşünün bence.
ben 180 e 78 kg gibiyim .yaklaşık 1 yıl kullandım sattım .kullanırken hiçbir sıkıntı yok. görüntü olarak motor küçük kalıyor ama kullanırken sorun yaratmıyor ayrıca çok iyi motor gerek yakışı gerek kaçışı. şehiriçi için ideal bence.100- 150 km ye kadar yolculuklarda da yormuyor. tavsiye ederim.
Ninja 300 kullaniyorum, 160 boyum 58 kiloyum..
250 sl bana inanilmaz ciliz geldi dogruya dogru walla, tecrubr varsa 300 tercih edin hem cusseli hem yakisikli
0 alinca biseyi zarar ediomusum gibi gelio, 3000 km aldim temiz dusuk km diye dusundum
Sizin boy sınırda sayılır hocam. Kilonuz çok olmadığı için fazla sığamama gibi bir probleminiz fazla olmaz. Lakin motor ince yapılı olduğu için uzun yola fazla gelmez. Daha çok şehir içinde afacanlık yapmaya yarar. Sakin kullanırsanız 100 km'de 3 litreye kadar düşürebilirsiniz yakıtı. Bakım masrafı azdır fazla uğraşmazsınız. Motorun frenlemesi olsun , dengesi olsun , gidişi olsun gayet tatminkar. Motorda tek sıkıntı konfor yok.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Z250SL var, boyum 1.80, kilo 74. Gorunusu bilmem ama ergonomide hic bir sorun yok. Fuar ve galeride Duke'a oturmustum, onda dizim tank kismindaki cikintiya dokunuyordu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)