Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
motorlu sevgili, Allah herkese nasip etsin derim,
Beraber motor yıkanır,
Tüpçüye beraber gidilir gaz yağı alınır,
Beraberce zincir temizlenir,
Aynı ekmeği yer aynı zincir yağı beraberce bitirilir,
Egzos beraber takılır,
Beraber koruma takozu bakılır,
Beraber gazlanır, grup sürüşünde harikalar yaratılır, aynı viraja girmenin keyfi bambaşkadır,
Konu genelde motordur,arabadır,
Yalnız evden işe giderken çıktım ve geldim haberleri çok anlamlıdır, sorgu ve sual için deildir, hala hayattayım kaza yapmadım ve vardım anlamındadır,
Sevgilin motorcu ise onu önemseyip merak etmen hep iyi olması adınadır,
Beraber motor dukkanları gezilir eksikler tespit edilir,
Beraber ustaya gidilir,
Aynı zamanda,yokuş inerken kollar açılır seniii bu kadaaaaar seviyorum denir, yani birazda romantiktir,
Az bulunan birşeydir, motorlu sevgili olması belki, ama hayatı beraber aynı gözden aynı özgür kafayla paylaşınca ayrı bir keyiflidir,
Olmaz mı tavsiye ederim,
tanışma hikayesi : PK kovalıyoduk, bi evde kıstırdık bunu biz, mage bi arkadaş spell attı derken bi muhabbet bi muhabbet
ayrıca motorcu hatunlarla tanımışlığım var ama hiç o gözle bakmadım yav.. Denizli'de çokta değiller zaten...
Güzel havalı bir motorun varsa kız değil ama bol miktarda sap bulursun =) Abi bu kaç basıyo dan tut, çin malı mı? bi gaz versene, bi tur versene, beni bi gezdirsene, kaç para bu? üstünde bi foto çekilem de feyse koyam abi vs vs derken..... =))
Motosiklet tamircisine bir basima giderim.
Motorun bakımları için parçalara netten bakıp sipariş edeceğim zaman lan hangisi olur acaba dediğimde , sitedeki kişilerle iletisime geçer onlara sorarım.
Ekipman alacağım zaman lan denk gelir mi dediğimde dükkana gidip tek basima kendim denerim.
Sipariş veririm bir cift tekerleği, kargo gelir onu motora ahtopotla sarar, ustaya gider takdirmak üzere motoru biraktigimda mecbur beklerim orada. Nasıl geri doncem arkadass
Motoru sehirler arasi otobüsle goturdugumde garajda muavinle ikimiz çekiştire çekiştire indireceğiz diye ter dokeriz. Muavin sorar kimse gelmeyecek mi diye lakk diye ) gelmeyecek arkadaş !!! Hahaaha
Sol aynami kirarlar :( şehir içinde tek basima aynasiz ecel terleri doke doke sağ şeritten ayna bulmaya dolanirim.
Benzinimi çalarlar , kalakalirim. Lan kimi aricam şimdi diye telefon karistirdigim cidden çok olmuştur benim .
Gelecekteki escaggzim haberin olsun çok çektim
bu ihtimal çok zayıftır. Yola bu fikirle çıkıyorsanız şansınız çok az
Bir insann altı saaatte buji ile hava filtresiii değiştirir mi arkadaş!! Hava filtresiii vidalari sokemeeedim. On janti soktum anca oyle sokebildim..
Asıl dramm bu...
Olsun yine de güzeldi
"Mrb delikanlı redline da gezelimmi , şapşik hihi"
benim kız arkadaşım motor alacaktı hala almayı planlıyordur belki ama ben kızdan ayrıldım.
Sabun koydum legene
Bak başıma gelene
Ben kadar taş düşe
Kaynana senin tepene
Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar
demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc alıyor mt felan alıyor öyle anladım ben
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)