liseliler bilmez gerçi şimdinin ünv lileride bilmez ultima onlinede tanışıp evlenenler vardı
varmı böyle 2 teker üstünde tanışıp bir arayan gelen baylar bayanlar
hep merak ederim
(az daha ekle ybr al diyeni agv kaskla döverim :D)
liseliler bilmez gerçi şimdinin ünv lileride bilmez ultima onlinede tanışıp evlenenler vardı
varmı böyle 2 teker üstünde tanışıp bir arayan gelen baylar bayanlar
hep merak ederim
(az daha ekle ybr al diyeni agv kaskla döverim :D)
Geçen yıl pcxli hatun konusu vardı, nedendir o aklıma geldi.
Not: @Mirim halen unutmadık!
yatırımcılar dolar birazdan.
Link: http://www.motosiklet.net/forum/moto...burada-mi.html
ben online dan tanışıp evlenen bir çift daha görmedim. Yada evlendikten sonra evliliğini devam ettiren...
yok kardeşim öyle bir şey yok
bu tamamen motosiklet üreticilerinin gazlaması
biz de bi numara olur diye motor aldık, bildiğin görücü usulü evlendik
8-9 yıldır motosiklet sürüyorum daha motosiklet süren bir bayanla konusmuslugum bile yok ( edit : 1.5 yıldır evliyim )
he bide sunuda ekliyim motovlog bayanları her hangi bir usulde takip bile edemiyorum . instagramdan takip ediyorum eşim arkamdan kaldırıyor
636 ile giderken isiklarda yandaki ktm duke 200 lu hatun kask icinden gulumsedi hocam, motorcu hatunla en fazla yakinlasmam budur.
Ultima online oynayan delikanli azdir bu devirde ahh ahh ne abilerimiz vardi yeri geldiginde anamizdan babamizdan cok sahiplenen eski gunler ..
Ben geçen hafta Polonezköyde xmax kullanan bi bayana benzin verdim. Gördüğüm gibi durdum ve yardımcı olmaya çalıştım. Gerçekten güzeller güzeli, dehşet-ül vahşet, sultan-ı Rana bir bayandı. Fakat ben hacı abla diyerek yanaştım. Çünkü arkamda sevgilim vardı.
Foruma "MT.net izdivaç" adlı başlık açılsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Kedi kesmek falan
666 şeytan falan
Metallica MEGADETH falan
Metalci gızlar eklesin...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Ben sanal chatte tanışıp evlenen bir çift tanıdım. Anneannemin komşusu idi.. malum yaşlılar mahallenin nabzını tutarlar. Burada tam üç "internet gelinimiz " var, derdi nenemm.. Çocukları falan oldu mutlulardi )
Nasipse oluyor bence, motor bahanesi olurdu heralde.
4-5 aydır motora biniyom, daha bi hatunun yanaştığı olduysa ne olayım; paso erkekler yan kesiyo.
Az daha koy mektebe git
Benim arkadaşım netten bulduğuyla evlendi ailesi reddetti.
6 yada 8 ay sürdü sonra boşandılar..
Tuşlara basıp gülücük göndermeye benzemez
Herkesin bir internet aşkı vardır :D almanyadan kıza mektup göndermiştim :D hala duruyor :D ayıcıklı yaş 14 mü neydi :D
En son motor kullanan bi kızla konuşmuşluğum, 1 2 ay önce yine motorcu olan sevgilime bir demet çiçek almış, motorda çiçek taşıyacak yer olmadığı için bir kısmını montumun içine sokmuş götürüyodum. Işıklarda motorcu kızın yanında durunca istemsizce bi baktı kafasını çevirdi, sonra bidaha döndü hemen onun yapıp benimde eyw dememdir.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
netten demiyo ki, motosiklet vasıtasıyla tanışıp evlenen var mı demiş.. öyle birini görmedim ama her motor markasının grupları var, toplu festivaller oluyo, fuar vs.. illa ki ekmeğini yiyen olmuştur diye düşünüyorum. para ve yetenek varsa al bi harley göz kırp
Vakti zamanında şöööyle bi dolaşmaya çıktığım bir gün. 1 scootterli bayanı sıkıştıran 2 apaçi görünce (o zamanlar eski kasa v-strom var cüsseli hayvan) şööööyle bi yanlarına yanaştıydım elemanların. Hatunu markaja alarak elemanların uzamasını sağlamıştım. Elemanlar uzayınca bende yanlış anlaşılmamak üzere öne geçip uzaklaşmıştım. Gittiğim yol üzerinde neredeyse her geçişimde durup bir sigara tellendirdiğim manzarası güzel yerde durup yine sigara tellendiriyordum ki hatun şahıs da durdu geldi. Hatun şahsiyetten teşekkürleri kabul ediyorum o sıra coolluğumdan da heç ödün vermeden. Meğersem hatunla aynı yerde yaşıyormuşuz, evler falan bile yakınmış. Sigara bitti ayrıldık ordan uzadık tabi. Sonra dank etti kafaya. Ula ben bu hatunun numarayı niye almadım demeye başladım. Ara tara ara tara güç bela buldum numarasını araştık konuştuk buluştuk. Meğersem motosikletli ablamızın kendisi de 250cc klasmanındaymış onu öğrendik :D sonra bi daha topuk :D
Bir başka sefer, hizmetini-manzarasını sevdiğim bir kafedeyim. Dışarda oturuyorsun denizi izliyorsun hemen yanında. Motoru da 5 metre ileriye park edebiliyorsun. Oturmuşum yine olanca cooool tavırlarımla kahve sigara yapıyorum manzaraya doğru. Bir motosikletli hatun ablamız daha geldi mekana geçerken şöyle bi selamlaştık, hemen 3 masa ileride oturan kız arkadaşlarının yanına gitti. Fena halde kesilmekteyim ama dediğim gibi Allah baba cooolluğuma zeval vermesin havalarındayım :D
Hatun ablalar kalktılar gidiyorlar. Yanımdan geçerken motosikletli ablamız benim sandalyenin ayağına bi ufak vurarak 'öküz yaaa insan döner bi bakar yanaşır o kadar oturduk orda' şeklinde söylemlerine maruz kalmışımdır.
Velasılı çok oluyor böyle muhabbetler aslında. Olay doğru zamanda doğru yerde olmakla alakalı olabilir. Belkide benim coooolluğumla :D :D :D :D Hay tüküreydim )))
Arkadaş nette tanıştı, gitti Konya'dan kaçırdı. Bildiğim kadarıyla ilk bir sene eşinin ailesiyle konuşmadılar, 5-6 senedir de evlilikleri devam ediyor.
''Kısmet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir… Kısmet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür..''
Internet veya motosiklet neden getirip götürmesin kısmet ise
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)