Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Umut fakirin ekmeğidir..... Tanışıp evlenen ???

REKLAM ALANI

Ne cinsi latifler teklif ettide kabul etmedim (şaka ile karışık başıma gelmiştir, dönya tersine dönük^^) , hasılı kelam devir evlilik devri değildir vesselam , buradan nikahsız yaşamı deteklediğimde düşünülmesin sakın , hasılı sıramı saldım, herkese hayırlı işler.

1. sırada Yunus jönümüz vaa , artık listeyi doldurun gendiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne cinsi latifler teklif ettide kabul etmedim (şaka ile karışık başıma gelmiştir, dönya tersine dönük^^) , hasılı kelam devir evlilik devri değildir vesselam , buradan nikahsız yaşamı deteklediğimde düşünülmesin sakın , hasılı sıramı saldım, herkese hayırlı işler.

dünya tersine doneli çok oldu bence
    Bazı şehirlerde ciddi ciddi kizlar erkeklere teklif ediyor.

1o sene önce bingolde bir buçuk sene bulundum, lise de kızlar ciddi ciddi erkeklere teklif ediyorlardı hep... aynı sene içerisinde de otobüste uzerimde tshortle gitar kursuna giderken otobuste cik cik cik landim.

Hayat devam ediyor her turlu. Hiç bir zaman bence büyük laf edilmemeli . Kendimce hangi büyük lafi ettimse hepsini tek tek yaptim ))

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında kişi kendi ilgi alanına ilgi duyan bayanlara diğer bayanlara olandan daha fazla ilgi göstermesi normal. Eş aramaya çıktıktan sonra her yer uygundur. kısmetin nerede olduğu belli olmaz.

motosiklet süren bir kıza denk geldiğimi hatırlamıyorum, görürsem yol ayrımına kadar uzaklaşmam ondan. maksat nasıl motor sürüyor ona bakmak, hoşuma giderse evlenme teklifi edebilirim
    Konuda girgir yaptim ama..

Ortak ilgi alanları ile alakalı tabi... Ben olaya asla aha, motor kullanmiyorsa olmaz gözü ile bakamam. Herkesin keyfi zevki kendine . Önemli olan birbirinin ilgi duyduğu alanlara saygıdır. Zaten aha , motor kullanan hatun eli yüzü de az düzgün tamamdir diyen biri de kistaslarini oturtamamistir. Hiçbir zaman beklenti bir insandan karsilanamaz bana göre.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinde bunların hiçbiri olmayabilir. Ama zamanla olabilme ihtimali de yok degil. Gözünü daha yükseğe dik. Mal mülk delisi ol demiyorum istediğin hayatı daha iyi yaşayabilmen için daha büyük hedef bul kendine.
    Şöyle düşün, elinde bir silah var menzili 2000 metre. 2000 metredeki hedefi zor da olsa vuruyorsan 500 metre sana hava civa.. o yüzden 2000 metreye nişan al sen ;)
    Katılıyorum.
    Bu doyumsuzluk , malk mulk hirslisi , hayatinda tek derdi para olmak değildir.
    Imkan ne kadar coksa, baska birinin hayatina ucundan fayda katmaya da firsattir.

@ jimi , gibi bende diyordum yaklasik 1 bucuk sene once yalnızlığın getirdiği tek şey sessizlik değil , mutsuzlukturda bana göre. Hayat paylasinca güzel. Aynı yolu bile bir suru insanlarla paylaşırken , yolda olan tek iki teker sürücüsü ben olmak istemem.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben internetten tanışıp, lisede iken sevgili olup 8 senedir beraber olan su an nişanlı olan bir çift daha tanıyorum. Birbirlerinin ilk sevgilileri oldular. Ağustosta dugun yapıyoruz nasipse

Motor kullanan bir ablam da eylül de evleniyor. Nisanlisina motor tutkusunu aşıladı Ona da motor alıyorlar )

Kimi de var . Oluroyle ben senden hoslaniyorum, ciddi düşünüyorum.Motor tutkuna saygi duyuyorum ama ben cok korkuyorum motoru birakmalisin der )

Nasip olayı kesinlikle. Yazildiysa vakit gelince nasip gelir.

Öğrenci olanlar okusun vatana millete hayırlı ilim insanları olsun. Çalışan olanlar isine gucune esine dostuna sahip cikip dört elle sarilsin, insanlar mutlu mesut yasasin.

Çiçekler açsın
    Böcekler uucsun
    Kıyılarda sevgililer
    Heryerde olsun...
    8 yıllık ilişki ne konut kredisi gibi

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı linkinpark20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 yıllık ilişki ne konut kredisi gibi
    Lise de tanıştılar. Üniversite ve yüksek lisans derken anca oluyor 8 yıl ... okul bitiyor evlenecekler

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)

1. Sıraya koyma sen yinede beni hacı emmi jönlüğümün baharındayım 2 sene daha atarım var sonra ağır orta yaş sendromuna girerim :D :D
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    motorculuktan ve hatta motosiklet.net vesilesiyle tanışıp evlenen bir çift tanıyorum ankara'da.
    ve fakat çocuklarının ismini skullhunter ya da eyong koymadılar.
    nerden baksan namkörlüktür bu

1. Sıraya koyma sen yinede beni hacı emmi jönlüğümün baharındayım 2 sene daha atarım var sonra ağır orta yaş sendromuna girerim :D :D
    Raat ol o halde .

1. İst_gezgin

2. Yununus

3. oluroyle

4. Jimmy

5. Dkn

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Raat ol o halde .

1. İst_gezgin

2. Yununus

3. oluroyle

4. Jimmy

5. Dkn

sıra ne sırası abi evlendirilecekler sırası mı bu?
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ^^

Motosikleti
    Yohhh
    sıra gecesi sırası ise Urfanın Etrafı'nı bana yaz abi uzun sapla çalacam... Çiğ köfteyi de dkn abiye yaptırırız.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Vakti zamanında şöööyle bi dolaşmaya çıktığım bir gün. 1 scootterli bayanı sıkıştıran 2 apaçi görünce (o zamanlar eski kasa v-strom var cüsseli hayvan) şööööyle bi yanlarına yanaştıydım elemanların. Hatunu markaja alarak elemanların uzamasını sağlamıştım. Elemanlar uzayınca bende yanlış anlaşılmamak üzere öne geçip uzaklaşmıştım. Gittiğim yol üzerinde neredeyse her geçişimde durup bir sigara tellendirdiğim manzarası güzel yerde durup yine sigara tellendiriyordum ki hatun şahıs da durdu geldi. Hatun şahsiyetten teşekkürleri kabul ediyorum o sıra coolluğumdan da heç ödün vermeden. Meğersem hatunla aynı yerde yaşıyormuşuz, evler falan bile yakınmış. Sigara bitti ayrıldık ordan uzadık tabi. Sonra dank etti kafaya. Ula ben bu hatunun numarayı niye almadım demeye başladım. Ara tara ara tara güç bela buldum numarasını araştık konuştuk buluştuk. Meğersem motosikletli ablamızın kendisi de 250cc klasmanındaymış onu öğrendik :D sonra bi daha topuk :D

Bir başka sefer, hizmetini-manzarasını sevdiğim bir kafedeyim. Dışarda oturuyorsun denizi izliyorsun hemen yanında. Motoru da 5 metre ileriye park edebiliyorsun. Oturmuşum yine olanca cooool tavırlarımla kahve sigara yapıyorum manzaraya doğru. Bir motosikletli hatun ablamız daha geldi mekana geçerken şöyle bi selamlaştık, hemen 3 masa ileride oturan kız arkadaşlarının yanına gitti. Fena halde kesilmekteyim ama dediğim gibi Allah baba cooolluğuma zeval vermesin havalarındayım :D
    Hatun ablalar kalktılar gidiyorlar. Yanımdan geçerken motosikletli ablamız benim sandalyenin ayağına bi ufak vurarak 'öküz yaaa insan döner bi bakar yanaşır o kadar oturduk orda' şeklinde söylemlerine maruz kalmışımdır.

Velasılı çok oluyor böyle muhabbetler aslında. Olay doğru zamanda doğru yerde olmakla alakalı olabilir. Belkide benim coooolluğumla :D :D :D :D Hay tüküreydim )))

hey gidiiiii gençlik yılların heyy

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    vay be tanımadığım arkadaşlarım liste yapmışlar giriş seviyesi motosikleti erkeği kısmında birinci çıkmışım benim bu kara bahtım :D

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be tanımadığım arkadaşlarım liste yapmışlar giriş seviyesi motosikleti erkeği kısmında birinci çıkmışım benim bu kara bahtım :D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9...yo0oo2_500.gif
    yaq bi cuvara

liseliler bilmez gerçi şimdinin ünv lileride bilmez ultima onlinede tanışıp evlenenler vardı

varmı böyle 2 teker üstünde tanışıp bir arayan gelen baylar bayanlar

hep merak ederim

(az daha ekle ybr al diyeni agv kaskla döverim :D)
    ultima online dedin anılarım depreşti ne güzel bir oyundur gerçi ona oyun demek ayıp olur efsanedir. sanal yaşamdır ordan çok dostum arkdaşım oldu.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9...yo0oo2_500.gif
    ARKAdaşın deelim , hele benim heeeç ARKAdaşım yoktur , neysem FORUMdaşım kendini iyi hiss ettirecekse artık maturum yok , şükret sendenizde en azından giriş klasta var bi dene.

Yinede size matter unutmayasın.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Motordelisinde tanıştık. 2014 haziranda tanistik agustosta nikah masasına oturduk. O kadar hızlıydı ki evlendigimi bir süre anlayamadım noluyo diye.. :D
    Lucien, keremkrmn ve something123 bunu beğendiler.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Raat ol o halde .

1. İst_gezgin

2. Yununus

3. oluroyle

4. Jimmy

5. Dkn

sıra gecesinde bu sırayla mı oturucaz ne sırası bu merak ettim

sanırım çiğköfte sırası

sıra gecesi sırası ise Urfanın Etrafı'nı bana yaz abi uzun sapla çalacam... Çiğ köfteyi de dkn abiye yaptırırız.
    çiğköfte sırası olduğunu anlayınca da faturayı bana kesmiş jimi
    Carbondioxid ve jimi_hendrix bunu beğendiler.

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motordelisinde tanıştık. 2014 haziranda tanistik agustosta nikah masasına oturduk. O kadar hızlıydı ki evlendigimi bir süre anlayamadım noluyo diye.. :D
    Aha çok hos )eniste bey kaçırmak istememis sizi ))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre

işte ben böyle ne kızlar kaçırdım bir bilseniz uhuuu (kaybettim anlamında)

Hatta bu konudan bile tanışıp evlenen olur

sven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi tuttu bu konu ha..

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)