Umut fakirin ekmeğidir..... Tanışıp evlenen ???
Reklamlar
-
20 Temmuz 2016, 19:56
aslında kişi kendi ilgi alanına ilgi duyan bayanlara diğer bayanlara olandan daha fazla ilgi göstermesi normal. Eş aramaya çıktıktan sonra her yer uygundur. kısmetin nerede olduğu belli olmaz.
motosiklet süren bir kıza denk geldiğimi hatırlamıyorum, görürsem yol ayrımına kadar uzaklaşmam ondan. maksat nasıl motor sürüyor ona bakmak, hoşuma giderse evlenme teklifi edebilirim
Reklamlar
-
20 Temmuz 2016, 20:13
Omrumde bir kere netten bir hatunla tanistim yuzunu gormedigim sevgilim olduydu chat ten. Oda ibne cikti daha tovbe ettim bana yetti bu travma
-
20 Temmuz 2016, 20:26
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar
demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc alıyor mt felan alıyor öyle anladım ben
Aha, haklı olabilirsin. Kız arkadaşlarım bana bizi motorcu çocuklarla tanistirsana der. Hepsinin sevgilisi var derim )) bunu söyleyen kizin zaten sevgilisi var.
-
20 Temmuz 2016, 22:08
Kaskli olmama ragmen yolda gorup ic geciren kizlar gordum. Ozellikle genc kizlar motosikletlere ve şık motosikletli oglanlara egilim buyuk kucumsemeyin sakin.
Benim esim zaten motor manyagi biri oldugundan hic sikinti cekmedim ama motosiklet sevmeyen bir kiz arkadasim olsaydi cok buyuk ihtimalle zaman icinde yollarimiz ayrilirdi.
Mesela egzozlu motorlara deli gibi bakiyor kizlar. ANCAK 2 silindirler ve altindakilere degil! 3 silindir ve ustu yuksek cclere kitlenip kaliyorlar torklu acik egzoz sesiyse ozellikle.
-
20 Temmuz 2016, 22:36
oluroyle adlı üyeden alıntı
Aha, haklı olabilirsin. Kız arkadaşlarım bana bizi motorcu çocuklarla tanistirsana der. Hepsinin sevgilisi var derim
)) bunu söyleyen kizin zaten sevgilisi var.
Doğayı kendi haline bıraktığımızda, hasarlarını onarır ve kendi kendini yeniler. insan tabiatı da öyledir karışmamak gerekir
-
21 Temmuz 2016, 09:15
Moderatör
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
ip attım ucu galdı
Darazda gücü galdı
ben sevdim eller aldı
içimde acı galdı
Almayı yüke koydum
Ağzını bükekoydum
Gittin yarim elllere
Boynumu bükekoydun
Ouuuuww Serenat başlamış arkadaşlar toplanın ,, Oğlannnn bizim kiz biziiim tey tey tey
-
21 Temmuz 2016, 11:22
Süper Moderatör
Sitemizde tanışıp evlenen ve uzun süredir evlilikleri devam eden 3-4 çift var. çocukları da var Allah bağışlarsa.
Nerde ne zaman ve nasıl tanışıp bu iliişkinin evliliğe döneceğini sadece Allah bilir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
21 Temmuz 2016, 12:02
Geçen Atakent tarafında bi bayan gördüm R6 ile geliyor, ilk önce sürene baktım kasksız bayan arkada kasklı oğlan artık neyidir bilmem.. Sanırım öğreniyordu ama pek acemi gibi bir durumu da yoktu virajda denk geldim.
Motosiklet iyidir, motosikletin mi var diye atlayan oluyor. Elbette atlayan derken kastım, muhabbetin olmamasına veya kısıtlı olmasına rağmen soranlar. Yoksa ben de yeri gelince bir bayanla tanıştığımda motosikletle ilgili mevzu geçince motosikletin mi var diye sorar ve ister istemez ilgi duyarım çünkü motosiklet birçok şeyi ifade ediyor kişi hakkında. Yani direk sevgili gözüyle bakmak değil de bi muhabbet konusu oluyor hiç olmazsa. Şu ana kadar ilgi duymayana rastlamadım desem yalan olmaz. İlkten muhabbeti geçince yaa çok tehlikeli değil mi diye sorup da ilgisini gizleyemeyen beni de bindirir misin diyen de çok.
-
21 Temmuz 2016, 12:19
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Usenmemis kallp bile ilistirmis yoruma
-
21 Temmuz 2016, 12:24
Moderatör
Usenmemis kallp bile ilistirmis yoruma
Ne sandın sen beni kalpsiz fln mı
-
21 Temmuz 2016, 12:30
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Ne sandın sen beni kalpsiz fln mı
Sayin moderatorumuz yorumuna aşk koymuş )) kalpsiz sanmadim
-
21 Temmuz 2016, 12:32
Moderatör
Sayin moderatorumuz yorumuna aşk koymuş
)) kalpsiz sanmadim
tamam şimdi oldu.
-
21 Temmuz 2016, 13:26
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
liseliler bilmez gerçi şimdinin ünv lileride bilmez ultima onlinede tanışıp evlenenler vardı
varmı böyle 2 teker üstünde tanışıp bir arayan gelen baylar bayanlar
hep merak ederim
(az daha ekle ybr al diyeni agv kaskla döverim :D)
Ultima Online demek. Hangi serverlarda oynadın.
-
21 Temmuz 2016, 13:44
Gönlünü gün edeni sevmez sevda, ister hep onu üzeni
Her ona kucak açan olmaz fayda, bekler hep onu sileni
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
21 Temmuz 2016, 14:10
-
21 Temmuz 2016, 18:49
Valla tek başıma bir hayat planlıyorum...
Şehirden biraz uzak kalan 75-80 m^2 fakat bahçesi bulunan bir ev, Mercedes 500sec, 600-650cc 2 silindir bir motor, bir de bunların bakım masrafından biraz fazla maaş... misss...
-
21 Temmuz 2016, 18:56
Valla tek başıma bir hayat planlıyorum...
Şehirden biraz uzak kalan 75-80 m^2 fakat bahçesi bulunan bir ev, Mercedes 500sec, 600-650cc 2 silindir bir motor, bir de bunların bakım masrafından biraz fazla maaş... misss...
Hazır yapılmışı var neden olmasın da biraz daha büyük düşün sen.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
21 Temmuz 2016, 19:02
yunusus adlı üyeden alıntı
Hazır yapılmışı var neden olmasın da biraz daha büyük düşün sen.
valla benim elimde yok abi...
-
21 Temmuz 2016, 19:29
valla benim elimde yok abi...
Elinde bunların hiçbiri olmayabilir. Ama zamanla olabilme ihtimali de yok degil. Gözünü daha yükseğe dik. Mal mülk delisi ol demiyorum istediğin hayatı daha iyi yaşayabilmen için daha büyük hedef bul kendine.
Şöyle düşün, elinde bir silah var menzili 2000 metre. 2000 metredeki hedefi zor da olsa vuruyorsan 500 metre sana hava civa.. o yüzden 2000 metreye nişan al sen ;)
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
21 Temmuz 2016, 19:36
yunusus adlı üyeden alıntı
Elinde bunların hiçbiri olmayabilir. Ama zamanla olabilme ihtimali de yok degil. Gözünü daha yükseğe dik. Mal mülk delisi ol demiyorum istediğin hayatı daha iyi yaşayabilmen için daha büyük hedef bul kendine.
Şöyle düşün, elinde bir silah var menzili 2000 metre. 2000 metredeki hedefi zor da olsa vuruyorsan 500 metre sana hava civa.. o yüzden 2000 metreye nişan al sen ;)
500 metreyi vuralım. sonra 1000 metreyi vuracaz sonra da 2.000 metreyi vuracaz abi... Kimbilir belki de koordinat verip füze gönderecem...
Umutsuz değilim yani hayattan yunus abi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)