demek transalpci bana bu yüzden selam vermedi
aynen öyle bi istatislik var.sadece kask taktığımda bile kimse bakmıyor full giyinirsem herkes selam veriyor korna çalıyor, bunu yapanlarda full aksesuarlı olanlar.geçmiş olsun
"Selam ver, geleneği yaşat" Ama laylaylomsan motorun üstünde adam yerine konulmazsın bile...
millet bide koluna takıyor kaskı kafası para etmiyor ki iiiibiinenin. kask ve ekipmanlı sürüşlere devam beyler selamı bitek tam giyinenlere verin
Her saatin sonunda fark edersin zamanı durduramadığını Her saatin sonunda fark etsende durduramazsın zamanı
katıldığım ve uyguladığım bir fikir.
Demek içinde koruyacak birşeyi yokmuş .
Ben zaten selam vermiyorum.Yolda yanımdan karşıdan bi ekipmanlı geçiyor her seferinde korna çalıyorum selam veriyorum.Ekipmansızsa umrumda olmuyor.
Benim zaten uzun zamandır bireysel olarak yaptığım bi uygulamaydı.. Hepimiz yaparsak belki bi işe yarar
Bu sefer de kesin ''Bunların motorları pahalı, havalarından yanına yaklaşılmıyor.'' gibi gibi şeyler düşünürler ama olsun, denemekte fayda var..
Bu arada güzel konu
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Apaçiye selam verince adam selamı almak yerine havalara girip uçup gidiyor aralardan
değişik bir reaksiyon göstergeleri mevcut.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Bu selemlaşma zaten motorcular arasında olan bir şey. Ekipman giymeyen, kask takmayan adam hiçbir zaman "motorcu" olamıyor ki. O kişilere ancak "motor kullanan insan" ve hatta belki kısaca "mki" denilebilir. Dolayısıyla selam verilmesi de gerekmez
Full ekipmana bakmıyorum ama kask yoksa yada yolcuda kask yoksa selam vermiyorum, varsa veriyorum ama çoğunluk selama cevap vermiyor.
Geçen gün sıcaklardan bunalmış kaskı çıkarıp e5'te ilerliyodum üstümde tshirt altımda şort.. Yanıma endurocu bi abimiz yanaştı bana bildiğiniz bağırdı 'Ölmekmi istiyosun?' diye. Bende utandım yanyola girip kaskımı taktım.. İnsanlar boş yere kaska monta vs. ekipmana o kadar para vermiyolar ekipman hayat kurtarır.
Selam allahındır, vermemenin ayıbı sizin. Tabiki demiyorum ki ekipmansız gezsinler, buna bende karşıyım ancak selamı buna göre vermek bence saçmalık .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)