Forumda Admin yok, hep maraba..
Forumda Admin yok, hep maraba..
Maraba na maraba kardeşşş :D
selena selena selena desek gelir mi? yada admin admin admin
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Sitemizde;
1 Admin
2 Supermoderator
9 Moderatör
bulunmakta.
Merak edenler tek tek isim araştırsın
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Önce moderatör geldi sonra süper moderatör, admine doğru gidiyoruz. Admin, Daft Punk elemanları gibi bir tip herhalde, biraz da ezotorik. 5 yaşında 1000cc ile motora başlamış, kahvaltısını bir fincan motor yağı yanında ekmek üstü balatayla yapıyor.
Forumda etkin olan kullanıcılara ve verilecek ek yetkileri kullanacak bireylere yetki verilmeli.
12 yönetici yetkisine sahip kullanıcıdan, sadece 2 tanesi kayda değer, geri kalanlar tırt. Sadece işlerine gelmeyen durumlarda ortaya çıkıyorlar.
Eğer aday seçme kabiliyetiniz yoksa, haber verin biz seçelim.
Admin mi? engellemişliğim var Moto sohbete açtığım konuyu anasayfaya taşımış orda tuttum kendini biraz.
Eskiden süper benzin ve normal benzin vardı o zamanlardan kalma
Şaka bir yana yetki farklılıkları var, yoksa daha çalışkan veya daha çok iş yapan anlamında değil.
Gerekli olduğu zaman yeni yöneticiler görevlendirilmekte, il ve bölge yöneticilerimiz de var. Avatarlarında moderatör yazmaması şaşırtmasın.
Görünür olmamaları yanıltmasın, siz görmeseniz de forumda olabiliriz. Ki bir çok arkadaşımız mesai saatinde çalışmakta, akşamları site ile ilgilenmektedir. Takdir edersiniz ki yönetici hiç bir arkadaş bu iş için bir ücret almamakta, bütün zamanımızı tamamen siteye harcayamayız. Zaten sitede olmasak da şikayet butonuna her tıkladığınızda cep telefonlarımıza mail gelmekte, ben şahsen çok acil bir durum ise şartları zorlayıp foruma giriş yapıp müdahele ediyorum. Ha yok önemsiz şikayetler ise sabaha bırakıyorum.
Nasıl birilerini seçelim? Mesela ülke için çok önemli bir olay hakkında başlık açıp başlıktaki bir çok mesajında sürekli küfür eden biri olur mu?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Ben onu anladım da sen beni anlamadın. Aha işte görün anlayışsız mod buldum bu da mı yalan )))
Ayrıcaaaaa hazır modları burada bulmuşkeeeen. Ne olsu şu bizim kuzey kutup temsilciliği?? Istiyorum arkadaş verinsenize. Benden başka burda kim temsil edebilir sizi. Tseeeeeehhh
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Problem adamların nick altı profilinde değil, problem işe yaramamasında. ( şahsi görüş: il ve bölge yöneticilerinin, çoğunluğu patates, yeni eklenen eğitmenler güzel )
Sayfanın her yerinden reklam fırlıyor, ücretli tutsan ne olur? Yöneticiler arasında basit bir hediye bile sanırım, adamların yaptıkları işi ciddiye almalarını sağlayabilir, hemde kullanıcılar kazanılan gelirin, kendilerine harcanmasından memnun kalabilir. ( Ben kalırdım)
Zamanını harcamadığın için problem çıkıyor zaten. Ben burda zaman harcıyorum. Olan bitenden en son sizin haberiniz oluyor. İnsanların birbirlerini ispiyonlamasını bekleyerek, duruma ne kadar hakim olabilirsiniz ki?
Haha çok komiksin. Gönderdiğim mesajda açık bir şekilde forumda etkin ve takibi iyi yapan kişilerden bahsetmiştim. Madem kendiniz belirleyemeyecek kadar zayıfsınız o halde;
1. yöntem: moderatör seçimi konusu açar, aday olanlar mesaj atar bizde beğeniriz. Sonrasında mızmızlanma şansları kalmaz.
2. yöntem: Birkaçgün forumu düzenli takip edersen kimlerin gerçekten faal olduğunu kolaylıkla anlarsın. Şahsi fikrim en doğru seçim biçimi bu şekilde olur. (Örneği için ekran görüntüsüne bak. Tek cümlelik mesaj olmasına rağmen 10 günlük, ilgili şahsın forumu umursadığını net bir şekilde gösteriyor, (Levent beyde böyleydi, doğru seçimdi) Eğer birden fazlasına ihtiyacın varsa olası aday çok!)
Not: Ayrıca eğer 3. bölümde, aba altından sopa gösteriyorsan, bana işlemiyor o, yaz cezayı gönder.
Sonuç:
Harcadığı zamanı umursayan, insanları yönetim kısmında görmek istiyorum. Boş beleş takılanları değil. ( Boş beleş takılması gereken biziz)
Admin ortaya cık foruma darbe yaptırtma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)