Masa Üstünden ne zaman foto yükleyebileceğiz?
Masa Üstünden ne zaman foto yükleyebileceğiz?
Sorgulayan, eleştiren insanı severim
Motosiklet.net Türkiyenin en büyük motosiklet sitesi sayısal veriler ile, fakat bu durum insanlarda s,te sanki para basıyormuş algısı yaratıyor
Elbetteki reklam gelirleri var, fakat server masrafları da oldukca yüklü. Bırakın moderatöre para vermeyi, site sahibinin bile hayatını sürdürebilmek için başka işler yapmaya ihtiyacı var.
Zaman harcamadığımı nereden çıkarıyorsun? Her sabah ofise geldiğimde anormal bir durum yok ise kendi işlerimden önce bu site ile ilgileniyorum, fakat takdir edersin ki, her başlığı her mesajı okuyamam. Kimse okuyamaz, şikayet et (ispiyon) sistemi bunun için var.
Demokrasi ile yönetildiğimizi kim söyledi
Burada bu resim ile ne anlatmak istediğini anlayamadım, kusura bakma. Ama ne demek istediğini de merak ettim.
Estağfirullah, ne abası? Ne sopası?
Ben adam banlamayı bırakalı seneler oldu, kolay kolay adam banlamam. İnsanları kaybetmeyi değil kazanmayı seven biriyim uzun yıllardır.
Fakat sen ne demek istediğimi anlamadın, diyorum ki dediğin gibi geçen hafta yeni bir moderatör almış olsaydık mesela. Genç, hevesli, idealist, kuralları uygulayan birini mod yapmış olsaydık sen bugün bu mesajları yazamıyor olacaktın. Cumartesi o küfürler yüzünden seni o genç moderatör arkadaş banlamış olacaktı.
Biz eskiler artık çok fazla üzerine gitmemeye çalışıyoruz üyelerin, bariz küfür, hakaret vs olmadıkca suyun akıp yolunu bulmasını bekliyoruz.
Sitede çok zaman geçiren insanların iyi yönetim yapabileceği algısına nereden kapıldınız? Ayrıca daha yeni moderatör alımı yapıldı, Levent arkadaşımız daha geçen ay görevlendirildi. Her ay bir moderatör mü alalım? Bunun sonu yok ki, her üyeye yetki verelim olup bitsin o zaman
Saygılar.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
herkes admin olsun admin savaşları çıksın adminler birbirini banlasın sonra mt bitiş kapanış
Sitenin toplanmaları oluyor, Alper, Levent gibi mod arkadaşlar gezi yapabilior, bunlara katılırsan bir çoğu ile zaten tanışabilirsin,
hepsi iyi insanlar,
hatta iyi bir çocuk olursan şirinleri bileee görebilirsin
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Tseeeehhhhh yaaa sıkıntı yaptığın şeye bak. Dur ayarlayayım bi toplantı ayarlasınlar iki gün sonraya, ortalığı iyice yatıştıralım. Baştan söylesenize yaaa :D
Ayrıca bu üstteki mod bana 'şu' dedi. Kime şikayet edecez? Ayı konusuna gelince teveccühünüz efenim layık olmaya çalışırız (Bulunduğum bölgenin bayrağında bile ayı var, burada çok saygın bişi)
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
ben de moto_avni kullanıcı adıyla fake hesap açıp admin'i tehdit etmek istiyorum
"motosikletli Tiran, motorunun yağ kaçırdığını gizlemeye çalışma, gizli gizli yağ eklediğin fotolar da elimizde, KORKMA TİTRE"
"Admin_yezid, bugün de avanesi ile yalovaya kamp bahanesiyle forumdaki muhalifleri nasıl fişlerim toplantısı yapmaya gitti. tekeri kayacak olanlardansın"
Öncelikle geç cevap verdiğim için üzgünüm. Sorularını elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışayım.
*******er olmadan forum takip edemiyoruzki, hele tarayıcı önbelleği kullanmadan siteyi kullananlar (örn ben) her seferinde Hero motosiklet diye çığlık atan abi yüzünden ödümüz kopuyor. reklamları düzgün alın/harcayın.
İnan bana okuyanlar var.
Sanırım problemimiz bu.
Diyorumki yetkisini kullanacak kişilere yetki ver.
Sağlıcakla kal.
Yine uyarı almışım :D
Putinle toplantiyida ayarladik arayi duzelttik yine gumburtuye gitmis bizim temsilcilik
ne olacak bu memleketin hali )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)