Kazaya ramak kala (köpek içerir)
Reklamlar
-
Az önce aydın denizli karayolunda hızım 115 kmh civarındayken önümdeki panelvanın köpeğe çarpması ve çarptığı köpeğin havalanarak abartısız 10 cm fark yanımdan uçması sayesinde büyük bir kaza atlattım. Refleks sayesinde sağa kırarak kurtardım. Resmen verilmiş sadakam varmış. Yalnız arkamdaki araç vurdu galiba karanlık olduğu için göremedim ama arkadamdaki yoğun trafik bir anda kayboldu. Panelvan sağa çekti ama ön taraf baya dağılmış. Köpek oldukça iriydi . Motosikletin aydınlatması başarılı olmasaydı yalnız büyük bir ihtimal çarpardım onu da belirteyim. Aydınlatma çok ama çok önemli.
Reklamlar
-
Gecmis olsun.. Kopege baksaydiniz biseyi varmiydi
-
Geçmiş olsun.. sıcaklardan mıdır, çiftleşme mevsimimidir hayvanlar bi tuhaflaştı bazı insanlarda ezip geçiyor altında araba var diye böyle üzücü şeyler olabiliyor
-
typhoonn adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun.. Kopege baksaydiniz biseyi varmiydi
Arkadas arabaya bakmış önü dağılmış köpek önemli değil ... ban !
-
arkadaşlar sanırım aydın denizli karayolundaki trafikten haberleri yok öyle pat diye durulacak bir yol değil kaldı ki olayın şokuyla köpeğin durumu aklımın ucundan bile geçmedi. O şiddetle panelvana çarpacak arabanın önü paramparça olacak ve köpek yaşayacak hiç sanmıyorum. Kaldı ki bahsettiğim üzere dikiz aynasını kontrol ettiğim de aşırı yoğın olan trafik bir an da durdu büyük bir ihtimalle başka bir araç altına aldı. Yani kurtulması imkansız.
emre hocam aslında o yolda köpek çok nadir çıkıyor. Senelerdir kullanıyorum şu yolu 2. köpek kaza vakası diyebilirim gördüğüm.
-
Gecmis olsun sen kurtatmissin ben kurtaramadim 110 km ile carptim hayvancagiza. Sol koruma demiri yamuldu dizligine carpti parcaladi. 50 60 mt kadar toplamayla ugrastim makineyi. Allahtan buyuk adamim haci yatmaz gibi devrilmiyorum. Ama kopek oldu ona cok canim sıkıldı
-
köpekseverler gelmeden...
-
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Bunları hep ucuz atlatıyoruz anne dualarından böyle oluyor
-
-
20 Temmuz 2016, 11:02
sey_47 adlı üyeden alıntı
kötülere bişey olmaz.
bu bir hurafe değil, gerçektir
-
20 Temmuz 2016, 11:08
115 km hız diyor, arabanın önü dağıldı diyor.. Ne köpeği arkadaşlar? Köpek mi kalır?
-
20 Temmuz 2016, 17:54
sey_47 adlı üyeden alıntı
kötülere bişey olmaz.
hayırdır ne kötülüğümü gördünüz ?
-
20 Temmuz 2016, 18:16
arabanın kaporta kötü durumdaysa köpeğin kemikleri kırılıp iç organlarını deşme ve patlatma ihtimali var. ana yollarda hayvanı korumak için çoluk çocuk sahibi insanları öldürmeyi göze alamazlar tabi, isteyerek çarpmıyorlar köpeğe.
ben ara yollarda 2 sefer yılan gördüm ve geçmesini bekledim ezmemek için. yazık, hayvanlara.
-
20 Temmuz 2016, 18:36
söz konusu iç güdüleriyle hareket eden bir canlı olunca ne yapacağını kestiremiyorsunuz zaten. Bundan 4-5 sene önce antalya ya giderken köpek bekledi bekledi tam biz geçerken resmen kamikaze yapar gibi arabanın önüne attı kendisini. Hayvanlarda da intihar gibi bir şey söz konusu mu ki ?
-
20 Temmuz 2016, 22:26
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.
Gündüz, aydınlıkta bile trafikte yeterince risk altındayız.
Bu yüzden gece çok çok mecbur kalmadıkça sürmeyin derim.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)