DENİZLİ BELEDİYESİ HİZMETİ GECE ISLAK CADDELER
Reklamlar
-
Arkadaşlar Gece Denizli yolunu kullanan motor sürücüleri dikkat etsinler.Hangi yüzyılda yaşıyoruz Damlama sulama diye bir şey çıkmış çiçekleri sulayacağız diye insanlara kaza yaptıracaklar.Yollar su içinde ayarsız sulama tabancaları çiçekleri ağaçları değil, caddeleri suluyor.Denizlide yaşayan arkadaşlarımız bu konuda bir çalışma yaparlarsa belki önlem alınabilir.Kimsenin canı yanmamış olur.
Reklamlar
-
2 metrelik 5 adet fıskiye tam viraj noktasını suluyordu. Park ve bahçeleri aradım özür dilediler ve 5 dakika içinde görevliye ulaşıp suyu kestirdiler. Sizde böyle bi yol izleyip belediyeyi bilgilendirebilirsiniz.
-
Her şehirde var malesef. Gece aşırı dikkatli olmak lazım su gorunmuyor.
-
Büyükşehir çalışıyor
-
İnsanlar ölsün ,bitkiler canlansın canım ülkem..
-
Bitek gece degilki , everytime :D
-
Denizli'de yol mu kaldı.. Her yer patates tarlası.
-
-
Geçen gün istanbul yeşilköy taraflarında gecede değildi ikindi saatlerinde!! suları açmışlar sol şeritten giderken farkettim ki fişkiyeler çimen çicek harici yer yeri ıslıyor ben de nasibimi aldım her tarafım sırılsıklam oldu
-
20 Temmuz 2016, 07:38
Ohoooo oda bişey mi Baltalimanında yağmurlu havalarda bile çim suluyo angus belediye
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
20 Temmuz 2016, 10:56
Öldürmüyorsa , Güçlendirir...
2023 hedefi bu her zemin ve şartta motosiklet kullanabilen sürücülere sahip olmak.
-
20 Temmuz 2016, 12:26
fişkiye mi_? bizim buralarda o daha icat edilmemiş olsa gerek ki adamlar tankerle, ellerinde kocaman hortumla kavşak, refüj çimlerini sulayacağına daha çok yolları yıkıyorlar.
Yer : EDİRNE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)