Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Pulsar & X-Max Kaza Oluyordu

REKLAM ALANI
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    az önce rastladım videoya, otobüs aralarına dikkat. kimin hatalı olduğunu konuşmaya bile gerek yok heralde.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaskın yere vurduğu sahneye dikkat. kaskınız kafanızda gözünüz yolda olsun
    28indensonra bunu beğendi.

Mertrocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İki tarafta da suç var.

Motosikleti
    Yamaha XMAX 250 ABS
    Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az önce rastladım videoya, otobüs aralarına dikkat. kimin hatalı olduğunu konuşmaya bile gerek yok heralde.

https://www.youtube.com/watch?v=-252WVEP4vE
    Allahtan iki tarafada birşey olmamış.Geçmişler olsun.Allah bizleri kazalardan korusun.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Her iki tarafta hatalı
    bindiregandi bunu beğendi.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Hadi şimdi hangisi daha hatalıyı konuşalım
    Enes Bakır ve Maslak bunu beğendiler.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    İki motosiklet kaza yapmış motosikletler suçlu olamayacağına göre bence yoldan geçen taksici veya dolmuşcular suçlu Motoru tutamayıp patates çuvalı gibi devrilmesi de fena. Abs olsaydı kesin işe yarardı tabi yaa
    SAZMAN ve Maslak bunu beğendiler.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    eleman düşmeyi biliyor yalnız kesin sporcu
    Maslak bunu beğendi.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Abicim ben bu milleti anlamıyorum. Duran trafikte Arkasını göremediğin aracın yanından geçerken nasıl o hızla gidiyorsun. Ben o hızla arabanın yanından gidiyorum. Görüyorum çünkü. Ama otobüs, minibüs vs. Arkasını görmediğim yerde aracın önünde anında durabilecek HIZA kadar düşüyorum.
    Mesele pulsar değil.
    Mesele o trafikte insanlar karşıdan karşıya geçiyorlar. İnsanların canını yakmayın ya. Ya çocuk çıksa ne yapacaksınız. Aga sıkışık trafikte göremediğiniz aracı geçerken mümkünse durun sonra devam edin. Buna dikkat eden bir tane motorcu görmedim ben daha izmirde.

Motosikleti
    xmax250
    kanaatimce goruntuler de suclu bir taraf yok.. x max zaten durabilecek bir hızda ve temkinli gidiyor.. pulsar trafik duruyor sanıyor ama x max i gormuyor ama gordugunde cok rahat durabilecekken acemiliginden ayagını yere basamadan motoru deviriyor.. hatta devirirken de debriyajı cekmiş ama deli gibi gaz kolunu ceviriyor muhtemelen gidonu sıkı tutmaya calısırken... yani pulsar lı surucunun dusmesinin tek nedeni acemiligi baska birsey degil..
    tinerci ve Maslak bunu beğendiler.

bulut59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha x-city
    en sağdaki aracların park halinde olduklarını varsayarsak otobusun sağ tarafında baska bir serit yok. doğal olarak pulsarcı son aracın otobus oldugunu dusunmekte haklı. xmax ı kullanan cük mu arıyor otobusun sağında? sadece motor değil ordan yaya da fırlayabilir. allahtan iki tarafta sürratsiz de kaza buyumemis. bu arada pulsarcının dususune bayıldım

Motosikleti
    xmax250
    Alıntı bulut59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en sağdaki aracların park halinde olduklarını varsayarsak otobusun sağ tarafında baska bir serit yok. doğal olarak pulsarcı son aracın otobus oldugunu dusunmekte haklı. xmax ı kullanan cük mu arıyor otobusun sağında? sadece motor değil ordan yaya da fırlayabilir. allahtan iki tarafta sürratsiz de kaza buyumemis. bu arada pulsarcının dususune bayıldım
    istanbulda yasasanız anlardınız neden oradan gectigini =)

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Hatayı konuşmaya gerek yok bence fakat o düşen arkadaş kafayı asfalta vurunca tak diye ses çıkıyo düşünün bu hafif düşüşte bile kafasını ne kadar sert vuruyor kask takmayı ihmal etmeyelim

hazır kaza konusu açılmışken büğün 4 tane kaza gördüm eğitime her çıktığımda kemerburgaz tafında ciddi kazalar olmuştu trafikte insanlar ramazandan daha dikkatsiz muhtemel gece sokaklarda darbe olayları nedenı ıle uykusuz kalıp gündüz çalışıyorlar ben buna yordum extra dikkatlı olalım ve yol boş olmadığı sürece aşırı hızdan kaçınalım şerit değiştirdiklerinin bile farkında olmayan sürücüler var
    1 kaza kemerburgaz yolu üzerinde askeriyenin kapısının önüne çekılmış dorseli kamyona çarpan sürücü
    2 kemerburgaz sapagına girdikten sonra kafa kafaya çarmışmıs transit ve otomobil
    3 eğitimden dönerken 2 gi kazanın 300 metre gerisinde dümdüz yolda adam bariye yapışmış sonra araç dönerek karşı bariyere
    4 üncü kaza kağıthane bölgesinde idi araç aracın önune kırıyor önune kırılan adam farketmıyor ve çarpıyor en hafifi buydu ama sürücüler çok dalgın

saltuque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650gs
    Düştükten sonra pulsarın tekerleği dönmüyordu... amcam düşerken bi de motoru mu durdurdu naaptı?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)