Hem Ybr kadar şehirçinde rahat olsun,seri olmasına gerek yok ama otoban hızlarına çıkabilsin scooter veya vitesli fark etmez böyle bi motosiklet var mı?
Hem Ybr kadar şehirçinde rahat olsun,seri olmasına gerek yok ama otoban hızlarına çıkabilsin scooter veya vitesli fark etmez böyle bi motosiklet var mı?
inazuma var
Ktm duke..
Yamaha WR125X R ıda olur kıvrak ve trafigi ustten ızledıgınız ıcın ılerı gorebılme sansıda var fazla agır da degıl
Ybr gibi bir motor dünyada değil, evrende bile yok.
Samanyolu dışındaki galaksilerde oturan arkadaşlarım var.
Son derece gelişmiş ışık hızına sahip araçlar kullanıyorlar ama gözleri Ybr'de.
Siz dünyalılar çok şanslısınız diyorlar.
Fakat az daha koyup Ybr alamıyorsan benzer bir çok model var.
Ama otoban hızına sahip bu tür motor olmaz. Bunlar otoban için üretilmiyorlar.
Başlangıç ve kısa mesafe motoru bunlar. Otobanda ne işin var? Bu çok tehlikeli.
Zaten şu an değilse bile yakın bir gelecekte otoyollara çıkmaları yasaklanacaktır.
İhtiyaçlarınıza göre motosiklet seçin. Hayatınızı tehlikeye atmayın.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
4.5 aydır Ybr kullanıyorum şehiriçinde çok güzel de uzun yolda çok sıkıyor kıvraklığını hafifliğini kolaylığını özletmeyecek uzun yola gelen motor arıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
İnazumayı kullanmadım fakat çıplak gözle gördüm büyük ağır enlemesine geniş duruyo şehiriçine pek gelmez izlenimi bıraktı
bence 400-500 cc motorların sancısı bunlar. fiyatların yüksek olmasınıda bazı yasaklar için zamanın kısalmasına bağlıyorum. 400 cc'ye yer açılmalı değil mi
Mt07, Mt09, 390 duke
ktm 690 SMC R
KTM Duke 250 ve Duke 390, Mt07
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Ktmnin kıvrak olmayan modeli yok dansöz gibi maşallah turuncuları da çekmiş üstüne
Başlığı okur okumaz aklıma duke 390 geldi
VARPULSARVARPULSARVARPULSARVAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)