Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Navigasyon Cihazı Önerebilir misiniz

REKLAM ALANI
    Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25
    Arkadaşlar merhaba, yer yön kavramı sorunu olan birisiyim. Gittiğim bir yeri bir daha bulmakta zorlanıyorum. Çok bütçem yok internette 200 liralık ürünler buldum ancak bunlara son sürüm harita yükleniyormuş vs gibi şeyler okudum. Bana bir ürün önerebilir misiniz, teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Tom tom
    Ömürboyu ücretsiz güncelleme olanlar var bütçene uygun varsa bir araştır derim
    Dr. Fatih bunu beğendi.

Motosikleti
    R 25
    Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tom tom
    Ömürboyu ücretsiz güncelleme olanlar var bütçene uygun varsa bir araştır derim
    teşekkür ederim, hemen araştırıyorum.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Valla bizim mehmet akif var çocuk bi gördüğü yeri bidaha unutmuyor. Artçı alırsan göndereyim :D
    bikerboi ve fz6_fazer bunu beğendiler.

Motosikleti
    R 25
    Alıntı Muhammett adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bizim mehmet akif var çocuk bi gördüğü yeri bidaha unutmuyor. Artçı alırsan göndereyim :D
    Bak bu da iyi bi seçenekmiş düşünelim :D

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Tefonuna igo yükle..

IGO My Way
    Dr. Fatih bunu beğendi.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Bütçe yok ise cep telefonundan uyuglama satın alınabilir,

Sırasıyla;

TomTom ,iGo , Sygic. Tamamını kullanmış ve test etmiş birisi olarak oldukça başarılı programlar, geri kalan para ile motosiklete bir de tutucu aldığınızda her türlü işinizi görür. Ayrıca güncel haritalar cep telefonunuzun internet bağlantısını kullanarak trafik durum bildiriminde de bulunuyorlar.

Buna alternatif illaki bir hardware alacak iseniz, motosiklet piyasasında cok aktif kullanılan fakat benim hiç kullanmadığım ve hakkında bilgim olmayan bir ürün var, " Garmin ". Daha önce görsellerini vs. gördüm ama çok da ihtiyacım olmadığından araştırmaya gerek duymadım. Bütçesi nedir ne değildir bilmem, fakat büyük oynayan bir ürün olduğunu düşünüyorum.
    Dr. Fatih bunu beğendi.

Motosikleti
    Forza 250
    Yandex ücretsiz navigasyon + telefon tutacağı ve tabi usb socket ile bu iş çözülebilir. Navigasyon için de zaten usb ye ihtiyacınız olacak. Yanınızda hem telefon hem navigasyon taşımak da bence zahmetli ve gereksiz.
    Dr. Fatih bunu beğendi.

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    motosiklet üzerinde sıkıntılı oluyor.daha çok enduro coper vs uzun yol ve gezinti motorlarına uygun.R25 de takacak yer de bulamayacaksın.güneşli havalarda ekran parlıyor hiçbirşey görünmüyor.şarj etmek için çakmaklık soketi falan yapman lazım senin motora uygun değil.gece de gözünü yoldan ayırıp gps bakıcaksın tekrar yola bak azda olsa tehlike yaratıyor.bence cep telefonuna yandex yada ücretsiz bir navigasyon yükle. bilmediğin bir yere gitmeden önce haritadan incele mesela ana noktalar belirle, sağlık ocağından sola dön yada xxxx lokantasından saga dön gibi ve hiç acele etme.karıştırırsan bir paketçiye sor onlar etrafı iyi bilirler.
    Dr. Fatih bunu beğendi.

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    Bende bt intercom var. Givinin kaliteli bir telefon tutucusunu aldım. İçine hem 10bin mah powerbank hem telefon sığabiliyor. Telefonda yandex navi google maps&navi ve here maps kullanıyorum. Aynı anda müzik dinleyip telefonla da görüşebiliyorum. Bu cözümü size de öneririm. Motora sabit bir Gps montajı ve tek bir markaya bağımlılık her zaman pratik olmuyor. Telefondan uzun süreli gps kullanımının tek sakıncası ise ısınması. Basit yöntemlerle sürüş esnasında rüzgarı kullanarak telefonu serinletebilirsiniz.
    Dr. Fatih bunu beğendi.

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Doktor maaşları o kadar düşük mü?
    Dr. Fatih bunu beğendi.

Motosikleti
    R 25
    Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doktor maaşları o kadar düşük mü?
    Ödemeler çok olunca musluktan aksa dayanmaz

Herkese teşekkürler, telefon alternatifi hiç aklımdan geçmemişti. Şu tutucuları bir araştırayım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)