METZELER ME 22 Mİ MİCHELİN PİLOT STREET Mİ
-
Arkadaşlar bu lastik konusunu önceden açtım ve başka yazıları okudum. Ama bir türlü gereken bilgileri alamadım. Bu nedenle yeniden böyle bir konu açmaya karar verdim. Motor yamaha ybr 125 daha yeni aldım. Orijinal lastikler berbat ve güvensiz. Araştırmalarıma göre en iyi lastikler metzeler me 22 ve michelin pilot street ama hangisini almalıyım kararsızım. Bu lastikleri kullanan ve iyi bir bilgisi olan arkadaşlar yazar ise çok sevinirim. Eğer kullanım alanımı soracak olursanız şehir merkezinde oturuyorum genel kullanımım şehir merkezinde ama arada sırada işte ada ya falan gidebilirim bir kaç toprak yol çıkabilir ufak tefek ama genel kullanımım şehir içi. Bana en iyi lastik hangisidir bu ikisinden ??
Reklamlar
-
metzeller daha iyi. michelinden uzak derim. nam salmış reklamı iyi kalite kötü.. varsa firelli alin derim en iyisi o.
-
arkadaşımda ybr125 var. Pirelli dura traction takılı. Gayet memnun. Bende bindim, denedim, lastiklerin yol tutuşu baya iyiydi. ayrıca ybr ye birebir uygun ebatları da mevcut. Pirelliye de bi bakın derim.
Sizin bahsettiğiniz lastiklere gelirsek , pilot streetli ybr de denedim, pilot street de güzel lastik. Metzeller takılı ybr deneme şansım olmadı ama genelde kullananların yorumları olumlu yönde. Yani sorduğunuz lastikler ybr nin orjinal fabrika çıkış lastiklerine kıyasla çok çok iyi zaten. hiçbiri sizi pişman etmez.
-
kesınlıkle metzeller derım bende tvs dede cbf dede me 22 var çok memnunum.
-
Pilot street cok iyi.yol tutusu mukemmel
-
Bak hepsini kullanmış olarak yazayım sana. Diğer konuna da yazdım hocam. Hepsini kullandım adı geçen lastiklerin. Metzeler me22 al hocam. Yakın tarihli bul ve metzeler al.
-
-
Her ikisine kullandım. İkiside süper tutuyor. Metzeller daha bir yumuşak konforu güzel ama çabuk biter.
Şu an Michelin Pilot kullanıyorum. Gayet memnunnum
Birini seç dersen varsın çabuk bitsin Metzeller..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
metzeller aldım tavsıyerınız ıcın tesekkurler arkadaslar degısım dahik 230 tl tuttu
-
18 Temmuz 2016, 23:15
Cbf150 lastik değişiminden sonra balans yapılıyormu
-
18 Temmuz 2016, 23:24
michlen kullanıyorum 8 ay kadardır, zırt pırt patlaması dışında güzel fakat hamuru çok yumuşak, lastiğe baktığımda kesiklerle dolu, bir sonraki lastiklerim kesinlikle pirelli dura olacak
-
28 Temmuz 2016, 22:24
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-michelin-pilot-street-sifir-ayarinda-cbr250,r25,ninja250-icin-323529907/detay/
Elimde temiz yeni tarihli Michelin Pilot Street seti var. Sıfırı 800 lira ben yarı fiyatına bırakıyorum.
-
28 Temmuz 2016, 23:13
-
28 Temmuz 2016, 23:14
Metzeller iyi asfaltta bende kullaniorum toprak yolda bile okadar dag bayir ciktim toprak tas yolda banamisin demedi cizik bile olmadi lastikte guzel saglam lastik
-
29 Temmuz 2016, 01:40
-
29 Temmuz 2016, 02:37
Ben pilot street taktırdım ama acemi olduğum için öyle aman aman fark hissetmemiştim ilk taktığımda .Şimdi esşki lastiklerime geçsem farkı hissederim eminim. Ama dediğim gibi öyle aman aman fark değil.
-
05 Haziran 2017, 17:24
Michelin kullanıyorum hala ama keşke başka lastik alsaydım. Çünkü bu meret virajda kayıyor arkadaşım. Viraja yatarak girdim arka kayıyor du zor toparladım. Bu arada hız 40 km de giderken.
-
05 Haziran 2017, 17:38
metzeller için satan firmanın müşteri memnuniyeti ile ilgili bir yorum okumuştum, baya yorum almıştı, lastik alındıktan sonra yarılmıştı ücretsiz şekilde firma değişim yapmıştı, bu tip şeylerde gayet önemli,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler