Ekipman alırken fazla verdiğimiz paralar beni delirtiyor, bildiğiniz gibi dhl tr ile anlaşmayı bitirdiği için fc moto vb yerlerden alışveriş yapamıyoruz,güncel alışveriş yapılabilen alternatif internet sitesi verebilir misiniz ?
Ekipman alırken fazla verdiğimiz paralar beni delirtiyor, bildiğiniz gibi dhl tr ile anlaşmayı bitirdiği için fc moto vb yerlerden alışveriş yapamıyoruz,güncel alışveriş yapılabilen alternatif internet sitesi verebilir misiniz ?
ben birçok ürünü alırken yurt dışı fiyatlarına bakarak alıyorum güncel ürünler yurt dışı ile aynı fiyat yada daha ucuz,
sorun şurda bizim alım gücümüz düşük paramız diğer birimler karşısında değersiz.
indirim istiyorsanız satıcıya nakit vermeye çalışın genelde internet sitelerinde yazan fiyatın altında bir ücrete almış olursunuz,internet fiyatları firmaların bayağı yüksek ne tutturursak hesabı benim tahminim,dükkana gidip yüzyüze pazarlık yaparsanız dediğim gibi yurt dışı ile aynı fiyatlara alabilirsiniz.
DHL Türkiye ile anlaşmayı bitirmiş felan değil. Gümrük mevzuatı değiştiği için fc-moto'nun müşteriden gerekli bilgileri alıp DHL'ye vermesi gerek ama bunu yapmıyor.
en basit intenret olaını anlatayım
n11 de dükkanım var siz 100 tl lik bi ürün aldıgınızda ben 12 tl lik bir komisyon veriyorum
yani ürün 88 tl ye benden cıkıyor . 100 tl de önemli değil bu fakat 1000 tl lik alısveriste 120 tl 10000 de 1200 tl yapar fark
müsteri nakit alıcam elden teslim alıcam derse bu %12 yi indirim yapıyorum . müsteri kazanmış oluyor .
demek istedigim su ürünleri nakit alın pazarlık yapın daha ucuza alırsınız .
aksiyon cam aldım 389 tl piyasada sitelerde vs 345 e aldım nakit
Fc-Moto ile görüştüm, herhangi bir problem olmadığı ve alışverişimi gerçekleştirebileceğimi söylediler.
Ekipmanlar değil dolar pahalı 3 lira.
ekipman bütçeye göre bakılabilirde gereksiz pahalı olan sadece şu zamanda zorunlu tirafik sgortası bence
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Mesela iyi bir kask
Almanyada 300€
Almanyada Asgari Ücret 1500€
Türkiyede 900₺
Türkiyede Asgari ücret 1500₺
olay tamamen bundan ibaret. Alım gücümüz resmen 1:3 Almanyaya kıyasla
herkese ilgisi için teşekkürler, eldiven alıcam alpinestars gp tech mağaza fiyatı 1000 tl fc moto fiyatı 150 pound yurt dışından almam daha uygun olacak
Mont almistim internetteki fiyati 300 liraydi sehirdeki 380 lira cekiyodu ayni monta aynisini deneyip internetten almistim :p
1.link n11'den kaskın fiyatı 1,683 Tl
2.link fc-moto'dan kaskın fiyatı 299,90Euro
Bugünki kur ile Euro 3,3020 fc-motoda kaskın fiyatı 991 Tl , n11 de aynı kaskın fiyatı 1,683 Tl aradaki fark 692 Tl
http://urun.n11.com/kask/icon-varian...sari-P28715862
http://www.fc-moto.de/Icon-Variant-B...-Dark-Earth/de
[QUOTE=Stunt;3966579]bilindik markalar mağazadan daha ucuza alınıyor, sanırım yaşadığınız yerde motosiklet mağazası az bu yüzden net daha ucuz geldi size[COLOR="Silver"]
Evet bulundugum bolgede 2 3 yer vardir satan ondan olabilir belki pahalilik insanlari bu kadarda kaziklanmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)