Japonlarda pahali sifirlari 2 ci elinide bilemiyoruz nasil cikar temizini bulmak zor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Bende teker falan yapmiyorum vitesi 6 7 bin arasi atarim genelde sakin kullanirimda ara sira zorlarim gidisine bakmak icin degisme varmi diye :p zmanla bide performansi duser diyolar 100 le gidiyosan mesela 90 gecmez ilerde diyolar dogrumudur bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Ne gerekir depoya temizleyici falanmi dokuluyor
yağ yakmaya bailadığında bile 110 gidiyordu değişmiyor
motoru yüksek devirde kullanıpta yakmayın diye kesici var. eğer o kesici olmasa ve dipgaz çevirseniz 1-2 dakika sonra motoru yakarsınız.
internette sürekli kesicide bağırtılan ve neticede kendiliğinden alev alan motor videoları mevcut.
ilk defa motoru temizlediğini duydum
Yılda bir gün bayramlarda seyranlarda sürerken çok kesici yapılsa çok zararı olur mu ?... Motoru elimize mi alırız ömrünü çok mu yeriz ??
1 2 kere ipone koydum vitesler geçmedi bir kerede mecbur petrol ofisi koymuştum geri kalan castrol power 1
dışarda duyarsam vutututu yapan bi motor benim ciğerlerim parçalanıyor motorun sahibi nasıl buna tahamül edebiliyor diye düşürken, motor sürenlerin bu kadar cahil olabileceği hiç aklıma gelmemişti. bu başlık sayesinde öğrendim.
içini temizliyorlarmış....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)