Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kesici

REKLAM ALANI
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı truck123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek kisi iyide gene iki kisi 80 80 kilo bindimi biraz gaz vermek gerekiyo 162 lik taktircan silindiri aslinda biraz daha iyi olur heralde 250 lilik yapanlar var bide farkediyomu gercekten acaba mondial driftlerde
    İlk motorum drift 162cc yapsan faydası olur mutlu edermi orası ayrı bir durum ben olsam 250cc japona vs geçerdim kalın lastik enjeksiyon 6 vites kaslı yapı vs ayrı dünyaya geçmiş gibi oluyon drfitten pulsara geçtim baya farkı oldu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motorum drift 162cc yapsan faydası olur mutlu edermi orası ayrı bir durum ben olsam 250cc japona vs geçerdim kalın lastik enjeksiyon 6 vites kaslı yapı vs ayrı dünyaya geçmiş gibi oluyon drfitten pulsara geçtim baya farkı oldu
    Japonlarda pahali sifirlari 2 ci elinide bilemiyoruz nasil cikar temizini bulmak zor

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motor dede motoru gibi ara gaz tekere gelme vs görmüyor ama 8 bin 9 bin arası vites atıyorum
    Bende teker falan yapmiyorum vitesi 6 7 bin arasi atarim genelde sakin kullanirimda ara sira zorlarim gidisine bakmak icin degisme varmi diye :p zmanla bide performansi duser diyolar 100 le gidiyosan mesela 90 gecmez ilerde diyolar dogrumudur bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kurumu motorda yağ içerisinde bulunan deterjanlar temizler hatta yağ o yüzden kararır... sabit devirde uzun yol giden motor en az kurumu üretir. Gaza çok fazla basmak; motoru bağırtmak en fazla kurumu üretir.
    Subaplardaki pistondaki kurum için ise şu temizleyiciler var onlar işe yarıyor. her 20-25.000 km de bir depoya az bir miktar dökmek iyidir.
    Ne gerekir depoya temizleyici falanmi dokuluyor

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    yağ yakmaya bailadığında bile 110 gidiyordu değişmiyor

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    motoru yüksek devirde kullanıpta yakmayın diye kesici var. eğer o kesici olmasa ve dipgaz çevirseniz 1-2 dakika sonra motoru yakarsınız.
    internette sürekli kesicide bağırtılan ve neticede kendiliğinden alev alan motor videoları mevcut.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    ilk defa motoru temizlediğini duydum

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Yılda bir gün bayramlarda seyranlarda sürerken çok kesici yapılsa çok zararı olur mu ?... Motoru elimize mi alırız ömrünü çok mu yeriz ??

truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağ yakmaya bailadığında bile 110 gidiyordu değişmiyor
    Mertcan yag olarak ne kullaniyosun castrolmu kullandin hep

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    1 2 kere ipone koydum vitesler geçmedi bir kerede mecbur petrol ofisi koymuştum geri kalan castrol power 1

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    dışarda duyarsam vutututu yapan bi motor benim ciğerlerim parçalanıyor motorun sahibi nasıl buna tahamül edebiliyor diye düşürken, motor sürenlerin bu kadar cahil olabileceği hiç aklıma gelmemişti. bu başlık sayesinde öğrendim.

içini temizliyorlarmış....
    RamuthRa bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)