İstanbul Maltepe ve çevresinde takılacak arkadaşlar arıyorum.
Reklamlar
-
18 Temmuz 2016, 13:55
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Arkadasla bulustum bana kan grubumu sordu sonra birseyler ictik buz dolu kuvette uyandim bir kagitta ambulansi ara yaziyor ne yapmam gerekiyor ?
Ambulansı araman gerekiyor! hemde HEMENN!!
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
Reklamlar
-
18 Temmuz 2016, 19:24
o değilde cidden bi buluşma vs ayarlanırsa gelmek isterim bende, haftaiçi iş çıkışı spor vs derken akşam-gece arası anca boş olabiliyorum..
-
18 Temmuz 2016, 20:25
kakare adlı üyeden alıntı
o değilde cidden bi buluşma vs ayarlanırsa gelmek isterim bende, haftaiçi iş çıkışı spor vs derken akşam-gece arası anca boş olabiliyorum..
Dostum sen dahil 4 kişi olduk. Aynı yaş grubu, 3 CBR250 1 r25 müsait bir gün ayarlayalım.
Whatsapp grubu kuruyorum özelden face adresimi attım sana. Bir de numaranı verirsen gruba eklerim.
Cuma yada C.tesi buluşuruz tahminen.
-
18 Temmuz 2016, 20:31
Morphin adlı üyeden alıntı
Dostum sen dahil 4 kişi olduk. Aynı yaş grubu, 3 CBR250 1 r25 müsait bir gün ayarlayalım.
Whatsapp grubu kuruyorum özelden face adresimi attım sana. Bir de numaranı verirsen gruba eklerim.
Cuma yada C.tesi buluşuruz tahminen.
Buluşacağınız günü kararlaştırıp buraya yazarsanız ve uygun olursam bende gelirim bir çay içimine Motor hacmini boşverin isteyen herkes gelsin. Şehir içi buluşması zaten uzay mekiğin olsa da gidemiyorsun...
-
18 Temmuz 2016, 20:32
-
18 Temmuz 2016, 20:33
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Buluşacağınız günü kararlaştırıp buraya yazarsanız ve uygun olursam bende gelirim bir çay içimine
Motor hacmini boşverin isteyen herkes gelsin. Şehir içi buluşması zaten uzay mekiğin olsa da gidemiyorsun...
Hocam iyileşip İstanbula geldiğimde seninle tanışmak isterim dünya gözüyle nuda900 görmezsem gözüm açık gider :(
-
18 Temmuz 2016, 20:41
Buluşacağınız günü kararlaştırıp buraya yazarsanız ve uygun olursam bende gelirim bir çay içimine
Motor hacmini boşverin isteyen herkes gelsin. Şehir içi buluşması zaten uzay mekiğin olsa da gidemiyorsun...
Motor hacminden ziyade aynı yaş grubu oluşturmaya çalışıyorum. Yaş farkı ve Kültürel birikim sıkıntı olabiliyor.
Senin canavarın sesinden korkarız ama bi canlı dinlemek isterim.
Numara alışverişi yapalım gruba dahil edeyim senide.
İnstagram hesabım (LİNK)
Facebook: "LİNK"
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Bu aksam çıkalım ?
Dostum bu akşam Yenibosna tarafındayım çalışıyorum hala malesef. Bu nedenle katılamam.
Yalnız buluşmak isteyen arkadaşlar ile iletişime geçebilirsin hepsi burada zaten.
Devamlı buralardaysan numara bırak veya face ekle senide dahil edeyim hocam.
-
18 Temmuz 2016, 20:52
Ekledim. Ben çıkacağım bu aksam gibi görünüyor.
-
18 Temmuz 2016, 21:47
şşş arkadaşlar bende gencim. beşiktaşta oturuyorum ama
-
18 Temmuz 2016, 22:14
Siz tam olarak nerede oturuyorsunuz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Jemand adlı üyeden alıntı
Motosiklet varsa bence uzak diye bişi yoktur. Bekleriz, dimi morphin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Ekledim. Ben çıkacağım bu aksam gibi görünüyor.
Ben de yeni tuzla marinadan geldim. Adaya dönmeseydim keşke.. Neyse grup kuruldu nasıl olsa. Oradan yazar, haberleşiriz artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Morphin valla kızmıyorsun dimi senin konu başlığından millete laf yetiştirdim azcık. Ama sayende şahane bir başlık altında güzel bir oluşum içerisindeyiz. Sağol varol
-
18 Temmuz 2016, 22:18
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Motosiklet varsa bence uzak diye bişi yoktur. Bekleriz, dimi morphin?
bu taraflarda güzel hani
-
18 Temmuz 2016, 22:25
Bi yemek yiyelim halim kalırsa çıkacağım.
-
18 Temmuz 2016, 22:39
kendimi genç hissediyorum . birde 250cc motorumu satarsam borçları halledip hayata devam edicem . gençler yardım .
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6993069/detay/
-
19 Temmuz 2016, 00:02
Bende maltepede oturuyorum. 28 yaşındayım bilişim firmasında çalışıyorum. Müsait olduğumda haftasonları ufak kaçamalar yapıp genelde marmara çevresinde kamp atmayı severim. Akşamları veya haftasonları maltepe sahilde çaya çağırırsanız gelirim. Sonuçta çay ısmarlyan adam kötü adam değildir )
-
19 Temmuz 2016, 00:11
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Hocam iyileşip İstanbula geldiğimde seninle tanışmak isterim dünya gözüyle nuda900 görmezsem gözüm açık gider :(
Denk gelebilirsek neden olması seve seve.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
Morphin adlı üyeden alıntı
Motor hacminden ziyade aynı yaş grubu oluşturmaya çalışıyorum. Yaş farkı ve Kültürel birikim sıkıntı olabiliyor.
Senin canavarın sesinden korkarız ama bi canlı dinlemek isterim.
Numara alışverişi yapalım gruba dahil edeyim senide.
İnstagram hesabım (
LİNK)
Facebook: "
LİNK"
Dostum bu akşam Yenibosna tarafındayım çalışıyorum hala malesef. Bu nedenle katılamam.
Yalnız buluşmak isteyen arkadaşlar ile iletişime geçebilirsin hepsi burada zaten.
Devamlı buralardaysan numara bırak veya face ekle senide dahil edeyim hocam.
Yaş 26, bekarım, yarışmaya İstanbuldan katılıyorum, bütün arkadaşlara başarılar diliyorum
Sakin kullanıyorum, motorun hakkını veremeyenlerden ama kükretiriz senin için inceden.
Brooklynnn mesajını geç gördüm ancak işten güçten pekte müsait olamadım kusura bakma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Bende Yenileventteyim yakınız, karşıya geçilirse ortak biryerde buluşupta geçebiliriz.
-
19 Temmuz 2016, 00:41
Tuzladan merter mc donalds 40 dk arkadaşlar.
Yol uzak demeyin gelin istiyorsanız buluşmalara. Yarin aksam buluşacagiz bakalım terslik olmazsa.
-
19 Temmuz 2016, 00:42
Bende Yenileventteyim yakınız, karşıya geçilirse ortak biryerde buluşupta geçebiliriz.
harika, ekleşelim sağdan soldan. bi tane whatsapp grubu açsa ya konu sahibi arkadaş?
-
19 Temmuz 2016, 00:47
Tuzladan merter mc donalds 40 dk arkadaşlar.
Yol uzak demeyin gelin istiyorsanız buluşmalara. Yarin aksam buluşacagiz bakalım terslik olmazsa.
Bize 17-18 km'lik yol gözüküyor google mapste yamulmuyorsam. Kim kim buluşuyor ben konuyu kaçırdım sanırım :D Burası mı yoksa başka bir ekip mi ?
-
19 Temmuz 2016, 00:50
Burası abi konudan arkadaşlar. Yolla telefonunu arkadaşa eklesin gruba
Yarına ufak bir pasta üflemesi olacak gelen olursa tanışırız maltepede bir yere gideceğiz ben de bilmiyorum.
Beni sabihadan motorla alacaklar.
-
19 Temmuz 2016, 02:21
_kaan_ adlı üyeden alıntı
Bende maltepede oturuyorum. 28 yaşındayım bilişim firmasında çalışıyorum. Müsait olduğumda haftasonları ufak kaçamalar yapıp genelde marmara çevresinde kamp atmayı severim. Akşamları veya haftasonları maltepe sahilde çaya çağırırsanız gelirim. Sonuçta çay ısmarlyan adam kötü adam değildir
)
harika, ekleşelim sağdan soldan. bi tane whatsapp grubu açsa ya konu sahibi arkadaş?
Zaten grubumuzu açtık beyler. Özelden numaranızı atarsanız dahil ederiz. Daha önce paylaştığım linklerden face, insta falan takip ederseniz karşı takibi alırsınız ortam geniş.
Bize 17-18 km'lik yol gözüküyor google mapste yamulmuyorsam. Kim kim buluşuyor ben konuyu kaçırdım sanırım :D Burası mı yoksa başka bir ekip mi ?
Hocam sen hala bana numara yollamadın, at bi numara her şey whatsapp'da dönüyor şuan.
Beyler öncelikle belirteyim genel olarak Anadolu yakasındayız. Buluşmaları yine bu tarafta planlıyoruz fakat illaki diğer tarafada geçeriz.
Cuma, c.tesi için Fenerbahçe taraflarında her 2 yaka içinde yakın olan mekanlarda buluşabiliriz..
Genel hattımız maltepe - kadıköy hattı olacak. Sadece hafta sonları karşıya geçer gruptakiler çünkü iş çıkışı bize yorucu olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)