İstanbul Maltepe ve çevresinde takılacak arkadaşlar arıyorum.
Reklamlar
-
17 Temmuz 2016, 23:07
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
ev kendi üstünemi kiramı ?
Çadırda yaşıyorum.
Reklamlar
-
17 Temmuz 2016, 23:15
SABİT BİR gelirin var mı ?
-
17 Temmuz 2016, 23:18
-
17 Temmuz 2016, 23:23
Karalı adlı üyeden alıntı
Senin maaşın benim benzinime yetmez
zaten yaşımızda uymuyor buyude gel
Şaka yapiyorum bro
Senin CiCin bana fazla. Ayrıca şimdi benim yaşımda olmak için neleri vermezdin bi düşün derim.
25 yaş bence güzel hep buralarda kalmak isterim şahsen.
-
17 Temmuz 2016, 23:59
Morphin adlı üyeden alıntı
Senin CiCin bana fazla. Ayrıca şimdi benim yaşımda olmak için neleri vermezdin bi düşün derim.
25 yaş bence güzel hep buralarda kalmak isterim şahsen.
Ben senin yaşına tekrar gelemem ama sen benim yaşima geleceksin sonra mk niye dünyaya geldim ben diyeceksin
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
18 Temmuz 2016, 00:02
Karalı adlı üyeden alıntı
Ben senin yaşına tekrar gelemem ama sen benim yaşima geleceksin sonra mk niye dünyaya geldim ben diyeceksin
Kamu spotu gibi adamsın vesselam ahahah
-
18 Temmuz 2016, 01:05
Ben çay içmem sut içerim , lütfen.
-
18 Temmuz 2016, 01:36
27 yaşındayım.
Proje uzmanıyım.
750'lik cruiser kullanıyorum.
Böbreklerimi seviyorum.
-
18 Temmuz 2016, 09:28
oluroyle adlı üyeden alıntı
Ben çay içmem sut içerim , lütfen.
Sütlü kahve yapalım bari onu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
MotorKafa adlı üyeden alıntı
27 yaşındayım.
Proje uzmanıyım.
750'lik cruiser kullanıyorum.
Böbreklerimi seviyorum.
Attığım fotoğraf falan mı sıkıntı yarattı diye düşünmeye başladım. Çokta mülayim bir tipim var halbuki.
Hemen çözdünüz hedefimi. Neyse yakalarım ben sizi bir yerde.
-
18 Temmuz 2016, 09:44
Çok cazip. Böbrek avı olabilir aman dikkat 😀
-
18 Temmuz 2016, 09:44
Hocam bende içerenköyde oturuyorum. 24 yaşındayım. Motorum cbr 250 ama yeni başladım sayılır. Acemiyim yani. Uyarsa bende takılabilirim size bir buluşmada.
-
18 Temmuz 2016, 10:28
Jester8 adlı üyeden alıntı
Hocam bende içerenköyde oturuyorum. 24 yaşındayım. Motorum cbr 250 ama yeni başladım sayılır. Acemiyim yani. Uyarsa bende takılabilirim size bir buluşmada.
Tabiki hocam uyar.
İnstagram hesabım (LİNK)
Facebook: "LİNK"
Ekle hocam istediğinden numaranı yazarsın. Bir Whatsapp grubu kurarız fazla büyük olmayan takılırız mümkün olduğu zamanlarda.
-
18 Temmuz 2016, 10:33
İstanbul Maltepe'denim. Yaşım 30. Ama takılmalık değil ciddi ilişkiler arıyorum bu yaştan sonra.
-
18 Temmuz 2016, 10:59
Aıl noktayı atlıyoruz adam bilgisayar mühendisi yalnızlığın dibini sıyırmış hiç zarar gelmez arkadaştan bize küçük sürprizler bile yapar hem formatta atar bilgisayarımıza
-
18 Temmuz 2016, 11:41
Sütlü kahve yapalım bari onu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
Attığım fotoğraf falan mı sıkıntı yarattı diye düşünmeye başladım. Çokta mülayim bir tipim var halbuki.
Hemen çözdünüz hedefimi. Neyse yakalarım ben sizi bir yerde.
Menengic kahvesinde uzlasiriz bence.
Su son dönem evlilik programlarında " çay içelim " muhahbbetine yeni soluk getiren sut içerim diyen teyzeye selamlar
-
18 Temmuz 2016, 11:58
Emreerol adlı üyeden alıntı
İstanbul Maltepe'denim. Yaşım 30. Ama takılmalık değil ciddi ilişkiler arıyorum bu yaştan sonra.
Ahaha. Yani bizde sadece motor sürmek için arkadaş aramıyoruz. Ciddi dost olabileceğimiz, birlikte farklı aktiviteler yapabileceğimiz arkadaşlar olsun istiyorum.
Yaş ilerledikçe arkadaş bulmak eskisi kadar kolay olmuyor. Çocukken ne kadar güzeldi, çekirdeğini paylaştığın veya birlikte top oynadığın hemen arkadaşın oluyodu. Şimdi baksana millet böbrek sevdasından konuşmaz olmuş.
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Aıl noktayı atlıyoruz adam bilgisayar mühendisi yalnızlığın dibini sıyırmış hiç zarar gelmez arkadaştan bize küçük sürprizler bile yapar hem formatta atar bilgisayarımıza
Beni ezmekten keyif alıyorsun biliyorum ama çözümlemen yanlış. Ahaha
Motoru olan arkadaşım yok malesef. Format atılır, program yüklenir, facebook patlatılır.
Menengic kahvesinde uzlasiriz bence.
Su son dönem evlilik programlarında " çay içelim " muhahbbetine yeni soluk getiren sut içerim diyen teyzeye selamlar
TV dahi izlemediğim için espiriye uzak kaldım, açıklama gereği duymuş bir de garibim.
İşin garip tarafı Menengic kahvesi diye bir şey olduğunu yeni öğrendim. Ismarlıyosan olur yemek benden.
-
18 Temmuz 2016, 12:02
TV dahi izlemediğim için espiriye uzak kaldım, açıklama gereği duymuş bir de garibim.
İşin garip tarafı Menengic kahvesi diye bir şey olduğunu yeni öğrendim. Ismarlıyosan olur yemek benden.
Memengic kahvesi sütle yapılıyor
Ayrı Mt lerin insanlarıyız
-
18 Temmuz 2016, 12:16
Memengic kahvesi sütle yapılıyor
Ayrı Mt lerin insanlarıyız
Duygularımla oynadın alacağın olsun.
-
18 Temmuz 2016, 13:47
-
18 Temmuz 2016, 13:53
Arkadasla bulustum bana kan grubumu sordu sonra birseyler ictik buz dolu kuvette uyandim bir kagitta ambulansi ara yaziyor ne yapmam gerekiyor ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)