Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Chopper önerisi?

REKLAM ALANI
    atik216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Blackster
    dostum yaklaşık bir haftadır filan blackster kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok daha 140km . ben blackster almadan önce tam 1 yıl araştırdım piyasayı. sana tavsiyem iyice araştır ve içine sinmeyen bir motoru kesinlikle alma. ben fuardan alırken hyosung a sormuştum gv300 ü onlarda henüz böyle bir çalışma olmadığını söylemişlerdi bence önümüzdeki sene bile görememe ihtimalimiz var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirarch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 750 İntegra
    Alıntı Gökhan'S adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen kulagima soyle ben duyayim

Suan baktim evet guzel motor fakat sanirim tek kisilik bunun 2 kisilik yapma sansim olabilir mi?

2 kişilik olanı dd250-6c yani daytona oluyor , artçı varsa daytona da iyidir , şanzıman problemi var diyorlardı , giderilmiş diye duydum .
    Gökhan'S bunu beğendi.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Regali kendi forumuna sorucan: regalraptor.net
    Gökhan'S bunu beğendi.

Gökhan'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Orayi simdi inceledim bir kac konulara baktim da adamlar sanki gbtmi sorgulayacaklar gibi adama diyolar yok detayli tanitmamissin vs gibi kac kere yazmislar. Arkadas ben motor ariyorum kendimi tanitmasina tanitirim da bu kadar detay niye o yuzden uye oldum ama konu acmadim.

Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Regali kendi forumuna sorucan: regalraptor.net

Br de benim ogrenmek istedigim, 250 ile uzun yol yapabilir miyim? Mesela aklima esti istanbul yolculuguna cikabilir miyim? Yoksa 350'mi alsam ki uzun yolda rahat edeyim?

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Orayi simdi inceledim bir kac konulara baktim da adamlar sanki gbtmi sorgulayacaklar gibi adama diyolar yok detayli tanitmamissin vs gibi kac kere yazmislar. Arkadas ben motor ariyorum kendimi tanitmasina tanitirim da bu kadar detay niye o yuzden uye oldum ama konu acmadim.

Br de benim ogrenmek istedigim, 250 ile uzun yol yapabilir miyim? Mesela aklima esti istanbul yolculuguna cikabilir miyim? Yoksa 350'mi alsam ki uzun yolda rahat edeyim?
    Eski bir regal kullanıcısı olarak, şu anki piyasa fiyatını hak etmeyen bir motosiklet diyebilirim. Ankara-Eskişehir ve Ankara-Amasra yapıp gelmiştim zamanında, 90 km hızla giderken vibrasyon çok sıkıntı, yol ızdırap olmuştu bana. Tabi bunlar benim izlenimlerim... Bir sezon dayanabildim... Sıralıdan ziyade V motoru olan bir motosiklet bakarsanız daha mantıklı olacaktır bence.
    Gökhan'S bunu beğendi.

Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eski bir regal kullanıcısı olarak, şu anki piyasa fiyatını hak etmeyen bir motosiklet diyebilirim. Ankara-Eskişehir ve Ankara-Amasra yapıp gelmiştim zamanında, 90 km hızla giderken vibrasyon çok sıkıntı, yol ızdırap olmuştu bana. Tabi bunlar benim izlenimlerim... Bir sezon dayanabildim... Sıralıdan ziyade V motoru olan bir motosiklet bakarsanız daha mantıklı olacaktır bence.
    Japon motorları daha çok öneriyorlar, ama fiyatlara bakınca modeller çok düşük ve fiyat çok uçuk, 12K limite kadar japon olarak ne önerirsin veya önerirsiniz.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Eski bir Virago güzel bir bakımla güzel gider
    Gökhan'S bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Japon motorları daha çok öneriyorlar, ama fiyatlara bakınca modeller çok düşük ve fiyat çok uçuk, 12K limite kadar japon olarak ne önerirsin veya önerirsiniz.
    Ne önereceğim kısmını maalesef bilemiyorum. V motor burada seçim kriteriniz olmalı kanısındayım. 250cc klasmanında japon motor yok denecek kadar az. Yahama Virago 250 ve Dragstar 250, Honda Rebel 250 ve Suzuki Intruder 250 var. Rebel ve Virago çok eski, Dragstar 250 çok az, mantıklı olan Intruder 250 ye bakmak sanırım.

Motosikleti
    XVS 650 Drag Star
    GV 250 süper motor bence :D 2016 model hele yakıyo

oxus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 - Yuki Scrambler - Kymco Downtown
    uzun yol söz konusu ise; yazılanlar içinde doğru seçenek Hyosung gv250 dir . gerisi hikaye yazık edersiniz kendinize

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    chopper bilimciler dealim 250 ve hyosung 250 der

oxus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 - Yuki Scrambler - Kymco Downtown
    [QUOTE=oxus;3980979]uzun yol söz konusu ise; yazılanlar içinde doğru seçenek Hyosung gv250 dir . gerisi hikaye yazık edersiniz kendinize[/QU

yukarıdaki yorumum eksik olmuş. uzun yol için kast ettiğim şey; sıfır çin motorları almayın. o fiyatlara yakın hyosung bulursanız tatmin olursunuz demek istemiştim.

bunu dışında markalaşmış diğer v motor 250 cc lerde işinizi görecektir.yine de hyosung benim favorim

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Arkadaşım 2-3 aydır bende o segmentte choper arıyorum vardığım sonuç ya rks blackster yada superlight 200 oldu yinede yanlış yönlendirmiş olmayım benim fikrim bu.hayaller harley gerçekler rks

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    GV 250 Karbüratörlü candır gerisi maceradır.

Motosikleti
    XVS 650 Drag Star
    Gv 250'nin sesi falan süper patır patı ötüyo motora bakarsan zincir yağına falan iyi bakman lazım bu bu motorun

Benimde son duşuncelerim hyosung taraftarı olmam 2016 modelleri hoşuma gitti ve tam istediklerim gibi, bizim türk forumlarında bakıyorum hep 250cc başlangıç öneriyorlar fakat yabancı forumlarda adamlar 500-600cc'lerde başlangıç öneriyorlar. Yani benimde başlangıç taraftarım gv650 veya dragstar 650 fiyatlarına bakıyorum uygun en azından alıp bir kaç sene binmek istiyorum.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benimde son duşuncelerim hyosung taraftarı olmam 2016 modelleri hoşuma gitti ve tam istediklerim gibi, bizim türk forumlarında bakıyorum hep 250cc başlangıç öneriyorlar fakat yabancı forumlarda adamlar 500-600cc'lerde başlangıç öneriyorlar. Yani benimde başlangıç taraftarım gv650 veya dragstar 650 fiyatlarına bakıyorum uygun en azından alıp bir kaç sene binmek istiyorum.
    Ağırlığına falan alışırsan Dragstar 650 ile belki başlanabilir.Gerçi sıfırdan başlangıç yapacak,hiç motosiklet kullanmamış birisinin bu kadar ağır bir motosiklet ile başlaması da riskli.Ama GV 650 kesinlikle başlangıç motosikleti olamaz.Üstünde sakin düşürü devirli çalışan cruiser motoru yok direk 600 cc 70-80 bg kuduz gibi giden SS motoru var.O yüzden ilk kez motosiklet sürecekseniz GV 650 kesinlikle önermem.
    Gökhan'S bunu beğendi.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

Peki sen 250'den memnun musun?

Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağırlığına falan alışırsan Dragstar 650 ile belki başlanabilir.Gerçi sıfırdan başlangıç yapacak,hiç motosiklet kullanmamış birisinin bu kadar ağır bir motosiklet ile başlaması da riskli.Ama GV 650 kesinlikle başlangıç motosikleti olamaz.Üstünde sakin düşürü devirli çalışan cruiser motoru yok direk 600 cc 70-80 bg kuduz gibi giden SS motoru var.O yüzden ilk kez motosiklet sürecekseniz GV 650 kesinlikle önermem.

Motosikleti
    XVS 650 Drag Star
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SS motorlarla Chopper lar aynı değildir yanlız Chopper'da sağlam motor bulmak zor 250 cc lik fakat SS gibi 250 ve aşasında başlama sıkıntında yok Benim şuanki motorum başlangıç motoru gayet memnunum hiç kazada yapmadım Zorlanmadım

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Peki sen 250'den memnun musun?
    Ben genelde memnunun.Şehirler arası rahat rahat görüyor.Performansı genel olarak 250 cc bir cruisera göre iyi sayılır.Elektirkle ilgili bir kaç kronik sorunun dışında pekte ciddi bir arazıa duymadım.Ama herkesin de dediği gibi Hyosung dağıtımcısı bir kaç kere el değiştirdiği için biraz parça ve servis sorunu olabilir.Onun dışında forumumuzun GV 250 başlığını biraz incelersen çok daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

Alıntı CanAydın000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SS motorlarla Chopper lar aynı değildir yanlız Chopper'da sağlam motor bulmak zor 250 cc lik fakat SS gibi 250 ve aşasında başlama sıkıntında yok Benim şuanki motorum başlangıç motoru gayet memnunum hiç kazada yapmadım Zorlanmadım
    Dediğim gibi Dragstar düşük devirli cruiser motoruna sahip sakin bir motosiklet.Yeni başlayan birisine bir tek ağırlık sorun olabilir.Ama Hyosung cruiserlar ile SS lerde aynı motor bloklarını kullanıyor.GV 650 cruiser kasasına sahip olsa da SS motor bloğuna sahip ve oldukça tehlikeli bir alet.Kesinlikle bir normal bir cruiser değil.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)