sen hiç yunuslara yada motorlu trafik polislerimizin sürüşlerine denk gelmedin herhalde...
bu arada bu videodakilerin alayı düşüyor
Sormayin, benzinim bittiğinde motoru kucaklayıp sarsaklayan, depo kapağını direkt koyup eliyle vurma süreti ile kapamaya çalışan bir yunus polise de denk geldim.
Allah razı olsun onlardan
Video çok hoşuma gitti.
Varmıdır bunun 2. Bölümü veya başka bir kişinin patlaştığı buna benzer bir video ? Tek yakalama değilde birsürü yakalamayı içinde barındıran .
BİZDE de var merak etmeyin manisa salihliye gelin süleyman abimizin önünden kaçın bakalım ne olacak ya videoda ki gibi yerde bulursunuz kendinizi yada süleyman abinin şefkatli kollarında bulursunuz. ha bu arada süleyman abi ne kadar ceza varsa hepsini yazar. orijinal lastiği takmamaya kadar
Polis yakalamamış ki kaçanlar mal kendileri düşmüşler gelsinler beni yakalasınlar 😄
bizim polisler de iyi kullanıyorlar hafife almayın bizimkileri...
Bir yanda supermoto ile brezilya polisi diger yanda takoz tur motorlariyla yunuslar, bence kapismada sonuc belli .
Adamlar supermoto'yla oyle bir yapisiyor ki kacan ya kaza yapiyor ya da pes ediyor .
-Nasıl motor ? (varadero)
- Bilmem daha 3. vitese atmadım hiç
yaşanmış konuşma.
bu videodaki olaylar hep yakalanışla biten videoların bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş göz dahı verme amacı taşıyor, peki birde polislerin düştüğü, uçurumdan fırladığı videolarıda görelim, seçmece karpuz gibi video yapmışlar )
kimse kaçamıyor diye birşeyde yok, kaçanıda vardır, kovalarken düşen ölen polisler vs..
"ha eyer diyorsanızki brezilyalı hiç bir motorsikletli polis, kovalamacların hiç birinde düşmüyor her seferinde yakalıyorlar derseniz
aklınızdan şüphe duyarım, öyle bir dünya yok, ne eğitimle ne tecrübeyle..."
Kullanılan motosikletlerin markası-modeli nedir acaba?
https://pt.wikipedia.org/wiki/Ronda_...e_Motocicletas
Modeller burada yaziyor.
Videodakilerde cogunluk Honda XR 250 Tornado kullaniliyor sanirim.
Olayı kaçırmayın
bizdeki hırsızların %95i motoru çalıp parçalayıp satıyor
Ama brezilyada motoru çalan hırsızlar motoru direk satıyorlar alan kişide çalıntı motor aldığının farkında oluyor
Veya hırsız çaldığı motoru kullanıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)