Aslında foruma daha girmeyecektim ama bu son mesajım olsun
öncelikle iyi dilekler dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim,
İlk önce çok garibime giden bi mesajı cevaplayayım "İstanbulda viraj yok nasıl patladın?" dostum sen hiç viraja denk gelmedin mi istanbul da veya istanbulu sadece evinin penceresinden mi izliyosun eminim sen sürekli dümdüz yollarda sürmüşsündür hiiiç viraja girmemişsindir.
@AWESQME'nin de dediği gibi hata birazda benim virajda dikkati mi çeken bi şey oldu oraya bakayım derken kaçırdım virajı,aslında toparlaya bilirdim ama o anki panik ile kurtulamadım.
istanbulda motosiklet kullanmak gerçekten sıkıntı bunu istanbulda kullanan arkadaşlar bilir yukarıda ki gibi ankarada kullanıpta laf edenler değil.
dediğimin de arkasındayım şimdi çıkıp demeyin istanbulda motor kullanmak çok güvenli diye.
Asfalt kalitesi sürücüler apaçi kamyoncular taksiciler yayalar derken iyice sıkıldım bence haklıyım da mesela geçen gün kırmızıda duruken geçsene diye korna çalan adamla bile karşılaştım.
Bir de şu fizik kurallarına göre kullanıp kendi Rossi sanan arkadaşa bi şeyler yazıp gidicem emin ol altın elbiseli adamın eğitim videolarını falan ezberledim normalde de motoru iyi kullanırım ama bu sefer 1-2 saniyelik hata pahalıya patladı.
Sen biraz daha fizik dersine iyi çalış çünkü Motorcular arasında bi laf vardır "
Düşmemiş motorcu yok düşecek motorcu vardır" diye sende bi gün düşeceksin belki yarın bunu bilemezsin...
Bu siteden çooook şey öğrendim hepinize iyi sürüşler dilerim,1 saniye de olsa 2 saniyede olsa gözünüzü yoldan ayırmayın...