Sj4000 wifi modeline mikrofon jack baglantısı yaptım sesi güzel kaydediyor fakat yüksek olmasada tıss sesi var. Mikrofonu takmadan kaydı açsamda yapıyor sesi yardım edebilecek var mı?
Sj4000 wifi modeline mikrofon jack baglantısı yaptım sesi güzel kaydediyor fakat yüksek olmasada tıss sesi var. Mikrofonu takmadan kaydı açsamda yapıyor sesi yardım edebilecek var mı?
Üzerindeki mevcut mikrofondan paralel çektiysen yapar..
Mevcut olanı iptal et..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Bahsettiğin olayın adı dip ses yada distortion
Sebepleri ise
1- Lehimlerini kontrol et sağa sola temas olabilir
2- Aralardaki pastayı temizle
3- Taktığın dişiyi havya ile fazlaca ısıtmış ve ara plastiklere zarar vermiş olabilirsin
4- Yaptığın köprülerde kullandığın ince teller gereğinden fazla uzun ve ince yada izolesi RF yalıtkan olmadığı için pararazit alıyor olabilir (%90 sorun bu)
5- Çıkardığın kapasitif mikrofonun empedansına eşit bir mikrofon kullanman lazım dicem ama mikrofonu takmasam da ses var dediğin için bunu bilgi olarak yazıyorum
Kısaca sorun yaptığın lehim ve bağlantılarla ilgili.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Eyvallah yaparken lehimler birbirine deymisti ama ayırdım heralde tam ayrılmamış inşallah bozmadan hallederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
tıss sesini adobe premierle çözdüm tek sorun kaldı oda sesi kısık alıyor nasıl halledebilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)