Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

E 5 motosiklet kazası

REKLAM ALANI
    derdalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum yine dediğim noktaya gelicem bırakın kadınlara nasıl hitap edileceğine kadınlar tartışıp kadınlar karar versin. Ortada kadınların tartışıp hem fikir oldukları bir konu var ve ben de saygı duyuyorum. Ne güzel, erkekler 'uzayı araştırmaktan' geri kalmasınlar diye kendileri araştırmışlar!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erkanzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys650
    Yahu araç sürücüsü motosikletlere çarpmış felan filan, işte geçen gün yine tuvalet kapısını bir açtım neydi yahu bunun tanımı.
    Arkadaşlara geçmiş olsun trafikte ısrarcı ve aceleci olmamak gerekir.
    Magandanın erkeği, (neydi yahu bunun adı) olmaz.
    Her konuda olduğu gibi bu konunun da ana.... temasını anlamayan arkadaşlar var.
    Kaza olmuş arkadaşlar TDK BILE NE DENILECEĞINE KARAR VERIP BIR DÜZEN TUTTURAMAMIŞ Kİ TARTIŞMA HER KONUDA RAMPA YAPIYOR.
    Kaza demişken evet oluyor ve adı kaza oluyor malesef ama % 90ı vatandaşın kişilik bozukluğundan olan kazaların önlenmesi sağlam cezalar ile olacağı düşüncesindeyim. Neden biliyormusunuz insanlık ölmüş. ölen kişi kimsenin biryerinde değil kendi yiyeceği cezanın derdinde vatandaş vereceksin cezayı bak gözleri kimleri görüyor o zaman tali yoldan çıkarken.

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı derdalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum yine dediğim noktaya gelicem bırakın kadınlara nasıl hitap edileceğine kadınlar tartışıp kadınlar karar versin. Ortada kadınların tartışıp hem fikir oldukları bir konu var ve ben de saygı duyuyorum. Ne güzel, erkekler 'uzayı araştırmaktan' geri kalmasınlar diye kendileri araştırmışlar!
    evet bakınız aynı noktaya geldik, ben kadınlara karısamıyorsam onlarda bana karısamaz dogru mu ustune basa basa bayan degıl kadın dedınız dogru mu bu sekılde de benım ozgurlugume bana karsı cınsıyet ayrımı yapmaktasınız sızın mantıgınızla, bakınız dıger husus kendı kendınıze ters kose yapıyorsunuz ''Ne güzel, erkekler 'uzayı araştırmaktan' geri kalmasınlar diye kendileri araştırmışlar!'' sızın cumlenız degıl mı ben buna makale bıle yazarım da neyse bırkac basıt cumleyle izah edeyim sız savundugunuz konuyu bıle cumle ıcınde asagılıyorsunuz kadınlar uzayı arastıramaycak yada ılgı duyamayacak kadar aptal veyahut cagdısı varlıklar mıdır acaba yada hayatları sadece kadın mı bayan mı meselesınden mı ıbarettır ki bu cumleyı kurdunuz bu kadar basıt mı hayatları kadınlarımızın, ayrıca cumlenız ıcındekı cınsıyet ayrımcılıgından dolayı ıkı tarafı da zan altında bırakıyorsunuz ve rencıde edıyorsunuz...
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

Abi konunun cinsiyet ayrımcılığı ilgili pek bi alakası yok bir de niye bu kadar gerginsin anlamış değilim. Basit ya kadın işte bitti gitti..
    Uzay mevzusunu da sen millet uzayı araştırıyo biz neyi tartışıyoruz filan dedin diye dedim. Yoksa kimse kimsenin elinden kolundan tuttuğu yok git sen uzayı araştır ben de 250cclik motor araştırayım
    Neyse maksadımı aştıysam kusuruma bakılmasın kimseyi kızdırma niyetinde değilim. Konuyu 'cinsiyet ayrımcılığı' açısından çıkaramadığımız için de ayrı tellerden konuşup yol alamıyoruz.
    Saygılar,
    İyi geceler

Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Abi konunun cinsiyet ayrımcılığı ilgili pek bi alakası yok bir de niye bu kadar gerginsin anlamış değilim. Basit ya kadın işte bitti gitti..
    Uzay mevzusunu da sen millet uzayı araştırıyo biz neyi tartışıyoruz filan dedin diye dedim. Yoksa kimse kimsenin elinden kolundan tuttuğu yok git sen uzayı araştır ben de 250cclik motor araştırayım
    Neyse maksadımı aştıysam kusuruma bakılmasın kimseyi kızdırma niyetinde değilim. Konuyu 'cinsiyet ayrımcılığı' açısından çıkaramadığımız için de ayrı tellerden konuşup yol alamıyoruz.
    Saygılar,
    İyi geceler
    baydan gelıyor dıyerek cınsıyet ayrımcılıgı sozu ılk sızın tarafınızdan yazıldıgı ıcın olabılır mı mesela? kızmadım sınırlı yada gergın de degılım sadece bu kadar basıt konular yuzunden ınsanlarımızın trıpten trıbe gırmesı sacma gelıyor bana, bayan kardeslerımız bu konularla ugrasmasın o guzel zekalarını akıllarını daha hayırlı ıslerde kullansınlar bence nasıl basbakan olurum nasıl ulkeme faydalı olurum nasıl kendımı gelıstırırım desınler bana yeter, ben ablamı esımı annemı nasıl toplumda saygın kılarım dıye kırk takla atıyorum, tabıkı benım ıcın onemlı annelerımız eslerımız hepsı bırer bayan,kadın,hanım,hanımefendı, bence her bayanın guclu olması onemlı ama guclu gozukmek adına bu kadar basıt hususlarda vakıt harcamsınlar bence cunku asıl gucsuzluklerı bu sekılde ortya cıkıyor kanaatımce..

kırdıysam ozur dılerım. iyi geceler
    Mustaphalanx bunu beğendi.

Kırmamıştın ama şimdi kırdın
    hala kadınların neye kafa yorması gerektiğine karar veriyosun. Tek kelime ile sana ne? Birader sana ne?
    Kadınların neyle ilgileneceği neye kafa yoracağı kimle beraber olacağı nerde güleceği ne işte çalışacağı kendilerine nasıl hitap edieceği kaç çocuk yapacağına karar vermek kimsenin haddi ve hakkı değildir.
    Şimdi usulca o erkekegemen söylemlerini yere bırak ve git.
    Mustaphalanx ve keremkrmn bunu beğendiler.

Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Kırmamıştın ama şimdi kırdın
    hala kadınların neye kafa yorması gerektiğine karar veriyosun. Tek kelime ile sana ne? Birader sana ne?
    Kadınların neyle ilgileneceği neye kafa yoracağı kimle beraber olacağı nerde güleceği ne işte çalışacağı kendilerine nasıl hitap edieceği kaç çocuk yapacağına karar vermek kimsenin haddi ve hakkı değildir.
    Şimdi usulca o erkekegemen söylemlerini yere bırak ve git.
    su ve yag meselesı bravo =)) sozlerınızdekı kıfayetsızlık anlamını yıtırmıslık o kadar apacık karsımda duruyor kı yazacagım cumlelerı ıdrak edemeyıp veremeyecegınız cevaplar yerıne yıne hakaret ısıtmek ıstemıyorum... saygınızı da ıyı gecenızı de sıze ıade edıyorum...

Motosikleti
    R25
    Konu başlığını okuyup giren Adam yorumları okuyunca savaş çıkmış sanar

Ahh bi dönem Celestron Astro master 130 EQ ile gök adaları seyr'eylemişliğim var , kainatın eteklerindeki nebulalar , tango'cu bağyanların kırmızı kadife kıyafetleri gimin.. (tabii renk tayfları uzak meafeden dolayı ulaşamadığından ekseri siyah ve bayaz , tıpkın grinin 50 tonu gimin..)

Çalıntı deyiş ilem " cins'i latif " pek şık durmaktadır .

Neysem konuya döner isek , geçmiş olsunlar daha fazla yorumum yok.

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Kazanın ayrıntılarını, hatalılar kimmiş diye bi merakla içeri daldım, karşımda tdk beliriverdi.

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    kadına nasıl hitap edileceğini bırakın da kadınlar tartışıp karar versinler. kadınlar tuvaletine 'bayan' yazılacağına kim karar veriyor acaba?
    al üşenmeden okursan http://www.radikal.com.tr/yorum/baya...neden-1177644/
    kadın kadındır
    nokta
    Allahtan düz bir erkeğim ve bazı kadınlar (ya da bazı feminen erkekler) gibi hitap kompleksim yok. (Erkeğe başka bişi deseler de umrumda olmazdı) :D

Kaza evet öyle olmuş olablir, üzücü. Ben de çok saydırıyorum sağa sola ama lütfen foruma yazdığımız yorumlarda hitaplarımıza dikkat edelim. Çünkü aramızda Kadın (Bayan, avrad, dişi, erkek olmayan) üyeler ya da bazı konulara hassas birileri olbilir.

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Trafikte aptal aptal seyreden bir araç gördüğümde içinde her zaman kadın sürücü oluyor ve ben oradan anında uzaklaşıyorum..Hepsi demeyelim ama çoğu kullanamıyor daha kötüsü kullanabildiğini zannediyor kibir full ..

Sol şerit motorlara yasak falan değil arkadaşım sol şerit büyük-ağır-yavaş araçlara yasak .. 7.5 sn de 200 çıkıyorum sol şerit en çok bana serbest

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Çok iyi kullanan kadın sürücüler de var. Ben bi ablamızın arabasın zaman zaman biniyorum ve o kadına hayranım! Altındaki son model D segment arabayı oyuncak gibi çeviriyor..

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Derdalan sağolsun konunun içine etmeyi başarmış bu kadar azimlisini görmemiştim.

Trfikteki BAYAN larla inatlasmamak lazım altlarindakini silah olarak kullanırklar hı çekinmeden.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Gün içinde illaki yolda sıkıştıran araç olabiliyor, malum görmüyolar, bazen iplemiyolar, illaki çoğumuzun başına gelmiştir. Peki hepiniz aynı şeyi mi yapıyosunuz? Hemen gazlayıp arabanın önüne geçip durdurup dövmeye sövmeye mi çalışıyosunuz? Fazla bir motor geçmişim yok max 4 sene falan, yılın neredeyse 300 günü motora biniyorum illa ki yolda sıkıştıran tehlikeye atan olmuştur ama kimse bilinçli üstüme kırıp da ezmeye de çalışmadı.

Demek ki bazen hatayı kendimizde de aramamız gerekiyor, her olay yaşadığımız insanın önüne atlayıp dayılık yapmaya gelmiyormuş..

Yüksek ihtimal eminim ki o aracı kullanan kadın değilde erkek olsaydı o motor öyle önüne atlayıp da arabanın dayılanamazdı.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Motosikleti
    R25
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gün içinde illaki yolda sıkıştıran araç olabiliyor, malum görmüyolar, bazen iplemiyolar, illaki çoğumuzun başına gelmiştir. Peki hepiniz aynı şeyi mi yapıyosunuz? Hemen gazlayıp arabanın önüne geçip durdurup dövmeye sövmeye mi çalışıyosunuz? Fazla bir motor geçmişim yok max 4 sene falan, yılın neredeyse 300 günü motora biniyorum illa ki yolda sıkıştıran tehlikeye atan olmuştur ama kimse bilinçli üstüme kırıp da ezmeye de çalışmadı.

Demek ki bazen hatayı kendimizde de aramamız gerekiyor, her olay yaşadığımız insanın önüne atlayıp dayılık yapmaya gelmiyormuş..

Yüksek ihtimal eminim ki o aracı kullanan kadın değilde erkek olsaydı o motor öyle önüne atlayıp da arabanın dayılanamazdı.
    Emin ol ki arac sürücüsüde vurmuş olsa bayan sürücü gibi gaza basıp kaçmazdı

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

Alıntı DraQuila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafikte aptal aptal seyreden bir araç gördüğümde içinde her zaman kadın sürücü oluyor ve ben oradan anında uzaklaşıyorum..Hepsi demeyelim ama çoğu kullanamıyor daha kötüsü kullanabildiğini zannediyor kibir full ..

Sol şerit motorlara yasak falan değil arkadaşım sol şerit büyük-ağır-yavaş araçlara yasak .. 7.5 sn de 200 çıkıyorum sol şerit en çok bana serbest
    Ş içi hız limiti 90 7,5 saniyede 200 yapıyosun ye ödül veriyorlarsa bizde yapalım

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Anlatıldığına göre motor sıkıştırıldığı için kızmış ve sıkıştıran aracın önüne geçip fren yapmış. Araç da doğal olarak altına almış. Bu hikayenin ana fikri : Motosiklet ile yol kesmeye çalışmayın, ölürsünüz.

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Ama yol motosikletin hakkıydı neden ezildiler ki şimdi? Motosiklettekiler eminim ki haklılardı. Öldüler belki ama haklıydılar yapacak bişi yok... Otobüs şoförünü durduran chopperlı serseri olsaydı arabanın önünde acaba o bayan onu da ezermiydi? Denemek isteyen başka haklı motosikletçi dostumuz var mı?

Aeryn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson street 750
    Benin takıldığım nokta neden parantez içinde cinsiyet belirtiliyor. Kazayı bir erkek şöför yapmış olsa erkek diye cinsiyet belirtmek zahmetinde bulunulmuyor ama bir kadın şöför kazaya karıştı mı hemen kadın diye üzerine basa basa söyleniyor. Haberlere dikkat edin şurada kaza olmuş diye geçiyor ama kazayı bir kadın şöför yaptıysa eğer "kadın şöförün yaptığı kaza" diye vurgulanıyor.İnternete bakın lütfen kadın sürücünün park edemeyişi diye bir çok resim göreceksiniz ama hiç erkeklerin hatalı parkları diye bir başlık yoktur. Bunları geçelim artık iyi şöför veya kötü şöför vardır bunun kadını erkeği yoktur. Yaralı arkadaşlara acil şifalar dilerim.

jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Bir sürücü nasıl olduğunu ya da olup olmadığını bile bilmediğimiz bir şekilde, bilerek mi bilmeden mi farkedemeden mi acaba? motosikletli aracı sıkıştırıyor! Ortada henüz bir kaza yok. Atlatılmış bir badire var. herkesin sağlığı yerinde. Motorsiklet sürücüsü diğer sürücünün peşine düşüyor, yakalıyor. Önünü kesiyor. Bu hareketleri yaparken amacı ne? Olayın oluştuğu yer dağ başımı? Birileri canını sıkan herhangi birilerini kendi çapında ama hangi yasaya göre haklı bularak yolda durdurmak özgürlüğüne sahip mi? Otomobil sürücüsünün bu yaşadığı olay neticesi psikolojik durumu ne? Başına bir iş mi gelecek, gelen motosikletliler durdurup kaba kuvvet mi uygulayacak? Otomobil sürücüsü korku halinde mi? Cesur! motosikletliler otomobilin önünü keserken diğer sürücünün durabileceği bir mesafede mi bu işi yapıyorlar? yoksa onlar da ilgili şahsı durdurabilmek adına az önceki gibi diğer aracı sıkıştırarak mı bu işi yapıyorlar? Korkan ve panikleyen otomobil sürücüsü o durumda kontrolü kaybediyor mu? Canından endişe edip acaba olmadık bir hareket mi yapıyor? Bunların hiçbirini biz bilmiyoruz.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)