Ş içi hız limiti 90 7,5 saniyede 200 yapıyosun ye ödül veriyorlarsa bizde yapalım
Sol şerit sadece şehir içinde varsa ben sana verim ödül (Şehir içinde de 90 la giden yok)
Ş içi hız limiti 90 7,5 saniyede 200 yapıyosun ye ödül veriyorlarsa bizde yapalım
Sol şerit sadece şehir içinde varsa ben sana verim ödül (Şehir içinde de 90 la giden yok)
Arkadaslar bu konu cok cok onemli ve farkindalik olusturulmadigi surece daha cok õlumlu ,agir kazalar olacak sebebi şu,
Trafikte motosiklet kullanan suruculer ve hic motosiklet kullanmamis iki tip surucu var..
Kadinlarin cogu motosiklet nedir hicbir fikirleri yok.Aslinda bazi odun erjek suruculer icinde bu gecerli..
Ozellikle istanbul trafiginde motosiklet kullanmamis bir otomobik surucusu sagindan solundan muhtemel gecebilecek motosikletlere dikkat etmiyor.Algilayamiyor..Kadinlarin zaten surus beverileri bu ulke trafigi icin cok yetersiz..
Sahsen otomobil kullanirken akan trafikte bende kullandigim icin en cok dikkat ettigim tasitlar motosikletler en sag seritte ve en sol seritte genelde daha icerden giderimki motor geldiginde rahat gecsim gitsin..
Ancak otomobil ve ticari tadit suruculerinin cogu motosikleti umursamiyir moddalar cunku sakinmasi gerekenin motosiklet oldugunu dusunuyorlar..
Dahada acigi cok cok cahil bilincsiz bu kadar surucu varken motosiklet suruculerinin trafikte hakliligini ispat etmek icin gereksiz atraksiyona girmesi sadece motorcuya zarar verir..Bi arabanin tamponunda kucuk bi iz birakir sadece..
Bence Bu konuyu kamusal alanda daga degerli ve gorunur bir halde dile getirmek sart.
Hicbir surucu kursunda motosikletleri farketmek uzerine bir egitim yok..
Bu maalesef her konuda oldugu gibi cahil ve saygisiz bir yasam seklini tercihten kaynakli..Bu kadar insanin sehirde jeep kullanma nedenide bu kendisinin degil baskasinin zarar gormesi..cevre bencillik vs vs kimse bir diger insani onemsemiyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)