Arkadaslar istanbulda cadırda kamp yapabileceğimiz deniz orman olan tavsiye edebileceğiniz yerler varmı istanbula yakın yerlerde olabilir.
Arkadaslar istanbulda cadırda kamp yapabileceğimiz deniz orman olan tavsiye edebileceğiniz yerler varmı istanbula yakın yerlerde olabilir.
şile sofular ben genelde giderim kendin kurarsan 50 tl ordaki çadırlardan kullanırsan 100 tl
ne yaptın abi sen? 50 lira çadır kurmaya mı verilir. çadır kampın olayı para vermemek zaten. ha elektrik, duş, tuvalet gibi şeyler için güvenli bi alan da olsun istiyorsan en fazla 20 lira verilir.şile sofular ben genelde giderim kendin kurarsan 50 tl ordaki çadırlardan kullanırsan 100 tl
kıyıköy sahilde çadır kurdum ben de. kalabalık olabiliyor biraz. istersen yan tarafta ücretli kamp alanı var oraya da kurulabilir. bir de panayır iskelesi var ama yaklaşık 20 km toprak yoldan inmen lazım. çok sakin, güzel bi yerdir. orda da ücretli kamp alanı var ama istersen sağ tarafta bi yerde kamp kurabilirsin.
Kısırkaya civarı , Ormanlı civarı , Çilingoz Kastro arası . Çilingoz ve kastro ücretli kamp yeri . Orman deniz yer çok ama kamp yeri değil . Bana İstanbul civarı gibi geliyor Saroz Gökçetepe orman kampıda var .
100 lira vereceksem cadırda niye kalayım =) şu zamana dek en fazla 5 lira ödedim günlük =)) o da duş içindi =))
İstanbul'da hiç kalmadım yardımcı olamayacagım ama kalınacak yer İstanbul ise yalnız gitmemenizi tavsiye ederim.
iki hafta önce arkadaşlarla ağvada bir kamp alanı bulmuştuk karşısında özel plajı felan vardı. hazır çadırlar 120 idi, kendi çadırımızı kurunca pazarlık ile 60 verdik
Anlasilan cok fazla secenek yok
- Sardala koyu
- Kilimli koyu
- Ömerli barajı
Bunlar tek seferde aklıma gelen yerler. Özellikle ilk ikisi doğa harikası. Ömerli barajının etrafında da çok güzel yerler bulabilirsin.
Hatırlarsam yazarım yine.
Özel bir neden olmadığı müddetçe kampinglere para vermek bana çok ahmakça geliyor.
Kız arkadaşım çadıra alışsın diye ilk çadır konaklamamızı kampingde yapalım dedim, 20 lira vermiştik kişi başı. Evlat acısı gibi koymuştu.
İstanbulda orman morman hatta yeşil boya bile kalmadı.
Köprü ve otoyol yapacağız diye hepsi yok edildi. Son kalan ağaçlar da orman ve köprü çevresindeki rantiyeciler tarafından yok edilecek.
bu rotaya bir göz atın.
https://www.google.com.tr/maps/dir/4...8!2d41.0189417
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
çok sağolun arkadadaşlar verdiğiniz yerler için ne kadar çok alternatif olursa o kadar çok gidip görülecek yer olur inşallah bu listeyi kabarıklaştırırız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)