Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

13.07.2016 plaka çıkartma işlemi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YUKİ GOLD FOX-S
    merhaba bu gün plaka işlememi yaptım yapacak arkadaşlara da faydalı olur diye yazıyorum
    motoru aldığım yerden evraklarım tamdı sadece EK-1 formuna ve gerekli kağıtların (kimlik, ve evrakların fotokopileri) 30 tl verdim randevum yoktu sırayı bekledım sıra geldi evraklarımı aldılar toplam 15 dk sürmedi bu işlem 190 tl ruhsat ücreti ödedim. Akşam üstü ruhsatlarımı alıcam ve plaka kağıdını verdiler 14 tl ücretide varmış bütün işlem bu kadar basit ve kolay sadece imkan varsa plakanızı başka il yapın istanbulda fiyatlar çıldırmış =)
    30 tl ek-1
    190 tl ruhsat
    14 tl plaka
    234 tl toplam.
    badircik bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    imkan varsa diye birşey yok, ikametin neredeyse o ile ait plaka alabilirsin.
    bilgilendirme için ayrıca sağol, umarım 2. el satışlarda ki şu kadar plaka ruhsat masrafı var diyip sıfırından fazla para isteyenlerden motor alacakların gözü açılır biraz.

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    ek 1 mi ben de kendim çıkardım ama öyle bir şey doldurmadım. 190 tl ruhsat 14 tl plaka basım ücreti ödedim başka da bir şey vermedim

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    İkamet Antalya
    Benim motor Aydın plaka
    İstedikten sonra bi yol bulunur..
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sigortacı bir arkadaştan zorunlu trafik sigortasında plakadan çok ikamete bakılıyor diye duydum.Başka birinden de hangisi daha yüksek çıkarsa onun üstünde sigorta fiyatı hesaplanır diye duydum.Ne kadar doğrudur bilemem.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı gokalpclskn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba bu gün plaka işlememi yaptım yapacak arkadaşlara da faydalı olur diye yazıyorum
    motoru aldığım yerden evraklarım tamdı sadece EK-1 formuna ve gerekli kağıtların (kimlik, ve evrakların fotokopileri) 30 tl verdim randevum yoktu sırayı bekledım sıra geldi evraklarımı aldılar toplam 15 dk sürmedi bu işlem 190 tl ruhsat ücreti ödedim. Akşam üstü ruhsatlarımı alıcam ve plaka kağıdını verdiler 14 tl ücretide varmış bütün işlem bu kadar basit ve kolay sadece imkan varsa plakanızı başka il yapın istanbulda fiyatlar çıldırmış =)
    30 tl ek-1
    190 tl ruhsat
    14 tl plaka
    234 tl toplam.
    abi öyle diyon da plaka değiştirebilmek için eski plaka üzerinden sigorta yapılması gerekiyor.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı gokalpclskn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 tl ek-1
    190 tl ruhsat
    14 tl plaka
    234 tl toplam.
    Ek-1 kalkalı yıllar oldu, adamlara çorba ısmarlamışsın.
    Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.

Ek-1 formu hala var, ben de plaka degisikligi icin bizzat 234 TL verdim dun. Gecen sene de sifir 636 aldigimda ayni yontemi izlemistim. Emniyetin kendi sitesinde de hala ek-1 formu her yerde yaziyor zaten. http://www.istanbul.pol.tr/trafiktes...LER%C4%B0.aspx

2 ek-1 form 2x2 = 4 tl
    motorlu arac tescil dosyasi 6 tl
    ek-1 formlari doldurtmasi 20 tl
    ruhsat 190 tl
    plaka 14 tl

Gecen sefer plaka dustugunde basim fisi alip kurtarmistim bu sefer olmadi .

Paramedik34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Blackster 250
    2 gün önce çıkardım. 190 tl emniyete.14 tl plakaya verdim. ek-1 istiyorlar arkadaşlar kalkmadı. Ben sigorta yaptırdığım yere doldurtduğum için ücret ödemedim. 204 tl ye hallettim.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ek-1 formu hala var, ben de plaka degisikligi icin bizzat 234 TL verdim dun. Gecen sene de sifir 636 aldigimda ayni yontemi izlemistim. Emniyetin kendi sitesinde de hala ek-1 formu her yerde yaziyor zaten. __kesildi__
    Alıntı Paramedik34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 gün önce çıkardım. 190 tl emniyete.14 tl plakaya verdim. ek-1 istiyorlar arkadaşlar kalkmadı. Ben sigorta yaptırdığım yere doldurtduğum için ücret ödemedim. 204 tl ye hallettim.

Geçen sene kendime sıfır araç aldım, ek-1 kalktığı söylendi,
    bu yıl bir arkadaşıma 2. el araç aldık ondada ek-1 istenmedi, kalktığı söylendi garip
    Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.

Motosikleti
    Henüz yok. Olunca, ucuz bir Çinli olacak...
    Arkadaşlar bir zahmet edip http://www.trafik.gov.tr/Sayfalar/AracIslem.aspx adresini okurlarsa (kusura bakmayın, biraz uzun ama aslında çok heyecanlıdır) herkesin farklı bir şeyden bahsettiği ortaya çıkabilir, bu muamma da böylece çözülebilir.

Motosikleti
    YUKİ GOLD FOX-S
    benım arac sıfırdı balıkesır olarak ıkametgahı gırdım 800 tl cıktı ıstanbul gırınce 1650 tl cıkmıstı bende faturayı kestırdıgım ıcın mecbur yaptırdım satıs yaptım ıkametgahınızı aldırın oyle yapın yada en matıklısı plakası cıkmıs arac alın ıslem uzun degıl ama sıgorta fıyatı avantajlı oluyor =)
    ayrıca ek-1 dosyasız trafık ıslem yapmıyor dıye bılıyorum
    2. elde ıstenmıyor zaten sıfır arac ıcın ruhsat plaka ıslemınde ıstenıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)