sıcakken asla yıkamayın diskler eğilebiliyor
açık konuşayım motocafe işini nasıl yapıyor bilmiyorum ama hafta içi telefonla arayıp 2 defa gittim. bir türlü yıkatma sırası alamadım. 50 lira vericem diye 2 hafta motorda çamurla gezdim. hizmeti anlık alamadıktan sonra, hizmetin çok iyi olmasının bir anlamı bence yok.
Maalesef kaliteli hizmet alıyorsanız veya arıyorsanız rezervasyon ile gitmeniz gerekiyor. Öbür türlü bekleme ve reddedilme gibi durumları kabul etmeniz gerekiyor. Ben Overdose'a direk gittim 4 motor vardı ve yaklaşık 1 saat bekledim, motorum yıkanıp, kuruduğunda 1.30 saat civarında zaman geçmişti.
Maslak'taki Overdose Motogarage. Ben dip temizlik için götürüyorum motosikleti. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem çok iyi iş çıkarıyorlar, hem muhabbet ortamı çok güzel hem de çok bilgililer her türlü yardımcı olmaya çalışırlar.
Ücrete zincir temizleme ve yağlama da dahil. Zincir yağı Putoline kullanıyorlar. Ben çok memnun kaldım. En güzel yanı da yağın sonradan jantlara hiç sıçramaması.
Hasanpasa'da Motolab var Ktm'nin arkasinda. Orasi da iyidir yikama konusunda, cok pahali oldugunu sanmiyorum.
Basincli suyla yikayin bosuna para vermeyin bence gene aynisi olcak
Sorduğum yer motogarage' dı şimdi siz yazınca hatırladım fakat ölü böcekler daha fazla kurumasın diye bi mağazada yıkattım ve pek memnunda kalmadım temizliğin bi kısmını kendim yaptım, bi daha ki sefere artık, çok teşekkürler yorumlarınız için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)