elbette ki ybr al...
elbette ki ybr al...
Ben karar veremedim siz verin,
Benim tarzım neyyy..
Benim tipim neyy..
bana şu mu iyi gider bu mu ?
Benim beynim neden yok, neden olanlardan dileniyorum..
Babam beni döver mi, onu nasıl ikna edeyim..
Bu liste uzar gider..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Ateşşşşş :D:D:D
Forumda soru sormak yasaktır. Bilmeyenin konuşması da yasaktır. Soru sorulmayacaksa trol konu açmak da yasaktır. Eh konu açılmazsa o zaman kimse konuşmasın yasak hemşerim işte dağılın işinize gücünüze. Gidin herkesin motorundan bi tane alın deneye deneye öğrenin.
Foruma girmeyin demişsiniz resmen.. Hiçbir bilgisi yer almayan motosiklet hakkında bu alınır mı diye sormayacaklarsa ne yapmalılar? Bu forumda ne paylaşılır bunları bi yazarmısınız aydınlansın herkes lütfen.
Cebine paranı koymadan önce kafana hedefini koyacaksın.
-20 bin lira param var..
Eeee...?
-Ne alsam ki ? Karar veremedim de, benim tarzım nedir acaba..?
La olm bi git hadi yaaa... ( S ile )
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Bir tarafta bu tarz konu acanlar,bir taraftada hay mk genemi boyle konu/iyyy ameleee diyenler,bir taraftada siz ananizdan motosikletlemi dogdunuz rahat birakin lan cocuklaricilar...
Ayyy bayilazağğaaammmm
http://www.motosiklet.net/forum/moto...t-onerisi.html
Adam haklı beyler, daalın.
Yokardakı örnekte beteri var, sadece param var şumu bumu dahi yok.
Bu konuyu 104010(onbinkırkon) kere aç 104010 kere yine tutar,sayfalar dolusu da cevaplar verilir
Beyni varsa aklında bikaç motor olur. O motorun kullanıcı konusuna girip o konuyu okur ve yorumları alır. Bayiye gidip test eder ve kararını verir.
Tabi ömründe 2 sayfa okumamış cahil beyinsiz insanlar bütün konuyu okumaz.
Gelir buraya mal gibi konu açar.
Sanki o bilgileri onun kafasına sokmanın başka bir yolu varmış gibi.
Kendi beyni yerine başkasının beyni ile karar verir.
Bu da aşağılanmasının haklı sebebidir
Bakın yeniden belirtiyoru anlşılmamış. "Hiçbir bilgisi olmayan motosiklet hakkında soru sorulmayacaksa" Diğer söylediklerinize katılıyorum ama bazı motosikletler hakkında gerçekten bilgi yok olanlarsa çelişkili veya yanlış. Piyasada çok az tutulan motosikletler hakkında bilgi kısıtlı. Gereksiz çok konu açılıyor bilgi kirliliği had safhada, araştırmak denen bişi yok bunu kabul ediyorum.
Arap sabunu al!
Motorun verdiği zevki 10 a katlar.
bunu al
boyum 2,05 kilom 205 ne alsam ya.. ybr olur mu... yiter ya! ( S ile )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)