Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Max tork mu güç mü çevre şartlarına daha dirençli?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    Düz yolda sabit 90 la gitmek istiyoruz diyelim bi büyük dişli ile max tork noktasındayız bi küçük dişli ile max güç noktasındayız hangisiyle hafif eğime rüzgara karşı hızımızı koruyarak daha rahat gideriz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Dumlupınar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    max tork.......

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Tork ve Mt7 tabiki..
    keremkrmn bunu beğendi.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tork ve Mt7 tabiki..
    Ahh ah bi dadamadım şu meteyedinin o meşhur torkundan
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahh ah bi dadamadım şu meteyedinin o meşhur torkundan
    Ben daddım :D altında vespa var gibi ama gazı açınca r6 oluyor arka süspansiyon çok iyi böyle zıplaya zıplaya 1200gs gibi aşırı akıcı çok keyifli bir sürüşü var konu ile alakasız ama olsundu, nolur anlatma diyorlardı ama olsundu

Konuyada cevabım şu olsun: Son güçte yada %95 güçte giderken rüzgar yediğinde o son güce ulaşsanda pek bişi değişmeyecek, ama tork öyle değil işte :D koydunmu pata pata uzarsın yada istediğin hızlarda gezebilirsin.

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Tork ile Güç birbirinden bağımsız değerler değildir. Totalde işi yapan güçtür, tork iş yapmaz iş yapabilme gücüdür... Bilimsel olarak durum bu, senin düşündüğün şekilde düşünürsek tork rüzgara-yola dirayet açısından daha başarılı bir değerdir.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ssCi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben daddım :D altında vespa var gibi ama gazı açınca r6 oluyor arka süspansiyon çok iyi böyle zıplaya zıplaya 1200gs gibi aşırı akıcı çok keyifli bir sürüşü var konu ile alakasız ama olsundu, nolur anlatma diyorlardı ama olsundu

Konuyada cevabım şu olsun: Son güçte yada %95 güçte giderken rüzgar yediğinde o son güce ulaşsanda pek bişi değişmeyecek, ama tork öyle değil işte :D koydunmu pata pata uzarsın yada istediğin hızlarda gezebilirsin.
    olsundu iyi ki anlattın bende hiç kullanmadım ama kasayı sevemedim. mt9 gibi tok değil. daha çok uçan süpürgeye binen cadı gibi altımda sanki değnek vardı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)