geçmiş olsun da.. keşke bi fotoğraf video falan olsaydı okuyamıyorum böyle kuru kuruya açılan konuları
geçmiş olsun da.. keşke bi fotoğraf video falan olsaydı okuyamıyorum böyle kuru kuruya açılan konuları
Istatistikler derki ilk 15dk en cok kaza yasanilan zaman dilimidir..
Geçmiş olsun, çizme gerçekten önemli bir ekipman hava 40 derece de olsa çıkartmam ayağımdan.
Geçmiş olsun usta!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
Geçmiş olsun. Abs olsa düşmezdin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
Çok geçmiş olsuun,bunada sukur ,bi sorum olacak, o kask kullanilmazmi birdaha?
Kıymetli arkadaşlarım ben biraz eski kafalıyım geçmiş olsun temennisinin telefonla olursa daha güzel
olacağına inanıyorum. Manku (Mevlüt )kardesimizin tel no ilgilenenlere duyurulur 0554 523 9100. Tekrardan
kendisine geçmiş olsun diyorum. Hepinize kazasız belasız cezasız yolculuklar.
Öyle çok bi yara yok, ama üzerine basamiyorum. Abicim herşey dikkatli olmaya bakar. Gözünüzü trafikte 4 açın.
Hocam geçmiş olsun. Ayakkabı gerçekten çok önemli. Bu sıcak günlere rağmen hiç tereddüt etmeden botlarımı giyiyorum. Sizde giyin bence.
Düşünce atacaksın diyorlar. Ama ben kullanmaya devam ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
Estağfurullah ali abicim eski kafalısı. Sen bi tanesin, birbirimizi görmesekte tanışmasak ta seni seviyorum ve saygı duyuyorum. Tekrar teşekkür ediyorum.
geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.Antalya'da serviste murat ustanın orada karşılaşmıştık.sen festivalden geliyordun,lastik patlamaması için sıvı koyulmuştu işe yaradımı.tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)