amma az yakımış hatta acaip, az yakan Nc750 gibi, inanılır gibi değil, neyseki ancak yaklaşabiliyor nc ye, yinede süper sonuç, yalnız rüzgarlık uydur ona, uzun yol çekilmez o şekilde...
amma az yakımış hatta acaip, az yakan Nc750 gibi, inanılır gibi değil, neyseki ancak yaklaşabiliyor nc ye, yinede süper sonuç, yalnız rüzgarlık uydur ona, uzun yol çekilmez o şekilde...
Yakıt konusunda tam olarak emin olmasam da sanki Nc serisine yaklaşacak motor yok gibi ...
O kadar az yakıta öylesine akan makine gerçekten iyi ...
Mt-09 da aslında düşündüğümden az yakıyormuş , söylemeden geçmek olmaz ...
2022 tracer 9 var bende şimdilik hız sabitleyici 120 kilometre hızla 3.7-4.2 arası değişiyor yolun eğimine göre
Bir an tarihe bakmadan ilk entryi okudum. Nasıl dedim ya nasıl 18kuruş7km yakabilir :D Neyse çook eskiymiş good old dayzzzzz
Allah iyiliğinizi versin 2016 konusuymuş. lan diyorum 516TL ye 2400km yol ne alaka.
120 km hızda 3,7 - 4,2 lt / 100 km bence çok başarılı değerler ama özel şartlarda mı elde edildi yoksa hep mı bu değerleri elde ediyorsunuz?
Gerçek MT-09 mu yoksa MT-09 sticker'lı başka bir şey mi? ;)
adam sayfayı açtığında euro 3 falandı motorlar euro5 motor oldu şimdi tabiki tüketimi azaldı.bende denedim gücünüde kıstım 100 kmh ile sabit giderseniz 3.8 4 litre yakıyor 21 mt09.o kadar sabırlıyasız bu değerler çok çabuk bir şekilde tutuyor.bu arada karma tüketim şehir içi ve gazlama verisi 5.8 belirtiyor şu an.
O da bişey mi? Superduke 120 kilometre hızla 2.6-3.3 arası değişiyor yolun eğimine göre.
Eğim yirmi ila otuz derece arasında olmak kaydıyla tabii ki
120 km hızda Özel şart yok rüzgar ve hafif eğim olduğumu 4.2 düz yol Rüzgar olmadı mı 3.7'ye kadar düşüyor Bir de en önemlisi yol bilgisayarı ne gösteriyorsa gerçek tüketim o çıkıyor ne fazla ne eksik otoban sürüşünde keyifli bir sürüş yaptım tüketimi düşünmedim çok da abanmadım yol bilgisayarı 4.4 gösteriyordu boş depoyu tekrar doldurdum 4.4 çıktı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
Özel şart yok rüzgar ve hafif eğim oldumu 4.2 düz yol çok Rüzgar olmadı mı 3.7'ye kadar düşüyor Bir de en önemlisi yol bilgisayarı ne gösteriyorsa gerçek tüketim o çıkıyor ne fazla ne eksik otoban sürüşünde keyifli bir sürüş yaptım tüketimi düşünmedim çok da abanmadım yol bilgisayarı 4.4 gösteriyordu boş depoyu tekrar doldurdum 4.4 çıktı mod 4 kullandım birde şunu fark ettim ki modlar yakıtı çok fazla değiştirmiyor her şey elin altında gaz kolunda bitiyor
Yardır mübarek. 250 cc sürer gibi 120 ile hebele gübele gitmek ne demek? 120 sürmek isteyen adam zaten Pulsar alıp daha az yaktırıyor. Hele sen bize 160-170 üstünü söyle. 170 üstü gaz açtığında tüketim nereden nereye zıplıyor bunları duyalım. Daha seri sürmekten keyif alan arkadaşlarımız yarın öbür gün "ee hani 4 litreydi" demesin.
Superduke 100-120km civarı az yokuşlu yollarda 5.5 lt civarı yakıyor. Şehir içinde performanslı kullanınca 10'a kadar çıkıyor. Tahminim benzer durumdur.
Ben bu yeni nesil yuksek cc motorlarin iki farkli karakteri barindirmasini cok seviyorum. Komuter olarak kullaninca az yaksin, gazlayinca performans versin.
Bizim komsu var, adam gunluk bahcesehir-maslak yapiyor geliyor. Tracer900 u var. Bu adam icin gunluk 2 litre fark ay sonu saglam para yapiyor mesela.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)