DORADO POSEİDON ÖNERİRMİSİNİZ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba tüm forum ailesine saygılar sevgiler.
Dorado poseidon chopper'i almayı düşünüyorum açıkcası size sorum kullanan arkadaşlar varmı, var ise ne gibi +ları -leri var acaba?
şuanda nostalji mondial kullanıyorum ve chopperi çok seviyorum. Vitesli chopper'e de geçmek istemiyorum vitesli keyifi bozuyor bence. Benim istediğim otomatik chopper buda dorado poseidonda var. Hemde su soğutmalı bu çok büyük bir avantaj diye düşünüyorum fiyatı da uygun gibi bence. Ne düşünüyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
Sayenizde otomatik çapır olduğunu öğrendim, teşekkürler.
-
bi ara az kalsın alıcaktım :D
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Sayenizde otomatik çapır olduğunu öğrendim, teşekkürler.
rica ederim hocam
-
o gemi kalktı be arkadaş.
-
bazen25 adlı üyeden alıntı
o gemi kalktı be arkadaş.
Nasıl yani o gemi kalktı derken?
-
böyle antin kuntin motorları nerden buluyorsunuz şaşıyorum
-
Romedon adlı üyeden alıntı
böyle antin kuntin motorları nerden buluyorsunuz şaşıyorum
Antin kuntin dediğin motor 1.si su soğutmalı 2.si otomatik ve güzel bence.
-
Hoparlörlü mp3 çalar vardı bunlarda, stock fabrikasyon mu hala onlar.
Bira ara ülkeye geldi gitti bunlar ya.
Alınır mı alınır da.
Grenaj falan da var bunlarda; tam ses zırıltı bilimum dökülmelik motosiklet.
Alırsınız, titizsen kafayı yersin. Sesi kesilmez bunun.
Vitesi otomatik biliyorumda, hani nasıldır, sorunsuz mudur, parçası ne akdar bulunur bilemeyeceğim.
Ben almazdım.
90 model virago 250 alır veya gv 250 alır, bunu almazdım yinede. (fiyatlar nerelerde hiç bilmiyorum.)
Şu an otomatik scooter kullanıyorsun heralde. Bu motosikletin otomatik olması mı cezbetti seni. O yüzden mi dorado.?
Eğer kriterin otomatikse, bence onu düşünme, bilmiyorsanda öğrenir halledersin manuel vitesi.
-
11 Temmuz 2016, 18:37
sey_47 adlı üyeden alıntı
Hoparlörlü mp3 çalar vardı bunlarda, stock fabrikasyon mu hala onlar.
Bira ara ülkeye geldi gitti bunlar ya.
Alınır mı alınır da.
Grenaj falan da var bunlarda; tam ses zırıltı bilimum dökülmelik motosiklet.
Alırsınız, titizsen kafayı yersin. Sesi kesilmez bunun.
Vitesi otomatik biliyorumda, hani nasıldır, sorunsuz mudur, parçası ne akdar bulunur bilemeyeceğim.
Ben almazdım.
90 model virago 250 alır veya gv 250 alır, bunu almazdım yinede. (fiyatlar nerelerde hiç bilmiyorum.)
Şu an otomatik scooter kullanıyorsun heralde. Bu motosikletin otomatik olması mı cezbetti seni. O yüzden mi dorado.?
Eğer kriterin otomatikse, bence onu düşünme, bilmiyorsanda öğrenir halledersin manuel vitesi.
yok hocam ben manuel motorsiklette sürebiliyorum ancak zevk alamıyorum. bilmiyorum bir tek bendemi var bu sorun ama vitesle uğraşmak sıkıcı geliyor.
Ayrıyetten fiyatları da 2.el 4 bin lira filan makul bir fiyat sanki.
-
11 Temmuz 2016, 18:44
Parça sıkıntısı var bide chopper değil chopper dediğin vitesli olur plastik olmaz bu scooter sayılır
-
11 Temmuz 2016, 18:46
Crixa adlı üyeden alıntı
Parça sıkıntısı var bide chopper değil chopper dediğin vitesli olur plastik olmaz bu scooter sayılır
bence alakasız hocam vitesli veya vitessiz diye ayrım yapmak ona kalırsa regal raptorunda var otomatik chopper'i
-
11 Temmuz 2016, 19:07
Bizim burada(Kasımpaşa) kırmızısı var gidişi filan güzel ama tipi hakkında birşey diyemeyeceğim skuter ile reyzing karışımı yere çok yakın doğudan gelip batıya yerleşmiş ama güneyli davranan italyanlar gibi değişik. Ayrıca bir heves getirdiler ama tek satış noktası ankarada bir bayi idi onlarda sallamıyorlar amıyane tabırle servis filan hakgetire , ikinci elleri ölü ve inan birçok bisiklet daha pahalıya satılıyor =)
özetle ben tavsiye etmem.
-
11 Temmuz 2016, 19:25
-
14 Temmuz 2016, 19:42
günceldir yorumlarınızı bekliyorum
-
14 Temmuz 2016, 20:07
çapır degil bildigin varyator sistemli skuter bu. ve hayır kesinlikle onermem.
-
14 Temmuz 2016, 20:20
Aaaa sukutukuruzur bu yaaa biliyom ben bunuuuu
-
14 Temmuz 2016, 20:31
Parça bulabiliyorsan alabilirsin,Ama bir sıkıntı halinde 1 2 ay bekleteceksen zehir edersin yaz aylarını kendine.Fiyatı uygun bunların ,sonuç olarak ucuz etin yahnisi olayı.Geçen yaz kawasaki motosikletime krank bulucam diye iki ayım gitmişti.Daha güncel parçası bulunabilir basit choperlara bakabilirsin.İlk motorum mct 250 idi.Zarıl zurul titriyordu ama herşeyide sudan ucuzdu.
-
14 Temmuz 2016, 21:07
Scooter al kafan rahat olsun marjinal olucam diye evin önüne süs alma bence
-
15 Temmuz 2016, 17:22
grenajla cruiser gibi göstermeye çalıştıkları çin malı bi scooter . Yukarıdaki resimdeki dorado corvus. poseidon daha cruisera benzer. Ara ara görüyorum ama çok az var piyasada. Geçen bi tane silivride gördüm. Almak riskli bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)