Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Giderek apaçileşiyorum, patlamaktan korkuyorum

REKLAM ALANI
    4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dikkat cekme istegi icindesin, birilerinin seni farketmesini istiosun..
    Alıntı kadango adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok canım sen de... Adrenalin seviyor olamaz mı? Elbette dikkat çekmek için biniyoruz motosiklete, yeri geliyor apaçileşiyoruz ama paket halinde gelen duyguların küçük bir miktarı bu sadece.
    şştt ba-yanlara ellemeyelim onlara göre erkeklerin hepsinin işi gücü onlara artislik yapmak onlar için dikkat çekmeye çalışmak.... adrenalin nedir damarın kandaki akışı nasıl değiştirilir dopamin,seratonin felan ne bilsin onlar varsa yoksa... neyse ya konuya döneyim

apaçilik var apaçilik var yaptığın apaçiliktir ama bakarsın önün açık sıkıntı yok gidersin kalkışta yanlamanın neresi apaçilik kime ne zararı olabilir becerebiliyorsan? korkmayın bu kadar ama kendinizden emin olmadığınız halde bu hareketleri yapıyosanız helva stoğu güzel fikir, ben de (düzgün) uzun yol önereceğim bence şehir içine göre riskler az ve apaçiliğinizi baskılar tamam dersiniz bugunde apaçilik yaptım oh.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hepinize çok teşekkür ederim. O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki. Hepsini de dikkate alıp tekrardan iyice düşüneceğim.

Kıymetli tavsiyeleriniz için Çok Teşekkür ederim
    Carbondioxid bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı fedos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öneren oldu mu göremedim .
    Bence Piste çık .
    Yolda düzgün kullan .
    En güzel tavsiye.

Motor kapasiteli. Ancak kapasiteyi günlük hayatta kullanman ilk başta sana, belki de çevrene zarar verir.

Hız yapmak istiyorsun. Piste gidip yap, içinden at. Yolda daha düzgün kullanırsın.

Yolda arabaları geçmek tabii ki kolay. Kuralın olmadığı yer olan pistte, kendi sınırlarınla boğuşup asıl zor olanla yüzleş. Çok daha zevkli, çok daha eğitici, çok daha sakinleştirici.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şştt ba-yanlara ellemeyelim onlara göre erkeklerin hepsinin işi gücü onlara artislik yapmak onlar için dikkat çekmeye çalışmak.... adrenalin nedir damarın kandaki akışı nasıl değiştirilir dopamin,seratonin felan ne bilsin onlar varsa yoksa... neyse ya konuya döneyim

apaçilik var apaçilik var yaptığın apaçiliktir ama bakarsın önün açık sıkıntı yok gidersin kalkışta yanlamanın neresi apaçilik kime ne zararı olabilir becerebiliyorsan? korkmayın bu kadar ama kendinizden emin olmadığınız halde bu hareketleri yapıyosanız helva stoğu güzel fikir, ben de (düzgün) uzun yol önereceğim bence şehir içine göre riskler az ve apaçiliğinizi baskılar tamam dersiniz bugunde apaçilik yaptım oh.
    adrenalin sevmesem seninle aynı ruhta motor kullanmam zaten sevgili arkadaşım kızlar için varsa yoksa, yada adrenalinin nasıl salgılandıgını bilmezler sozleri, dışardaki kızlar için olabilir benim için deil.. ss hayranı birisi için yanlış sozler fikrimce..

orda demek istediğim hepimiz yapıyoruz yahu gaza basıoruz bazen durduk yerde şu egzosu bir duyuralım yahu inletelim dioruz..
    dikkat çekmek elbette önemli tarafı bu hareketlerin.. yapabilme kabiliyetide, yanında kaymak keyfi
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı resources adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi tane xmax 250 abs al
    Zaten motordan sogursun
    Hocam bu biraz ağır olmadı mı?

Konuya gelirsek ''kontrolsüz güç güç değildir'' Giovanni Battista Pirelli
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

tlgknbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Naked
    Arkadaşlar Kaza videosu izle diyen arkadaşlara 1 ay öncesine kadar bende katılıyordum hatta cok sık izliyordum ve yakın zamanda bursa çevre yolunda bir kazada benim yaşımda bir genç ölmüştü öylebi kaptırmışımki 2 hafta falan motordan cok fena sogumuştum satıcaktım nerdeyse oysaki yeni aldım ve bende arkadaş gibi motor sesi duyarsam balkondan sarkar bakarım Kat 18 artık ne görceksem.neyse
    sizin anlıcanız kaza videosu izleyin ama benim gibi b*kunuda çıkartmayın

Motosikleti
    F850 Gs
    Bir aralar, Denizli Muğla yolunda , bildiğin yatan polis yapmışlar anayola 125 lik motorla hizim kaçtı bilmiyorum. Ben yatan polisi görmedim , velhassil kelam nasil olurda gormem, motor kullandigimi sanıyorum

O sıralarda da icimdeki apaci dur durak bilmiyor.

Benim popo bir havalandı. Allah seni inandirsin, bir anda boşlukta süzülüyor gibi hissettim seleye doğru inişte...

Zaten aparta dönüyordum. Dedim "oluroyle, sen çok uctun bir süre uzak kal " içimizdeki apaci bazen bize " ssiit uyudun mu "diyebiliyor

Iki teker üzerinde, "ne yapiyorum ben daha sakin daha defansif please " ha beceremiyorsam bir süre uzaklasiyorum .

Içindeki apaciyi de iki ayak uzerinde serbest birak

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Cc düşür mesela CBR125 veya naked seviyorsan mt-25 al onlarla da deli gibi viraj yaparsın,
    hız konusunda bi Mt-07 kadar zevk vermesede emin ol yürümek daha zevkli.
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    İKARUS SENDROMU..
    amman haaa...

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adrenalin sevmesem seninle aynı ruhta motor kullanmam zaten sevgili arkadaşım kızlar için varsa yoksa, yada adrenalinin nasıl salgılandıgını bilmezler sozleri, dışardaki kızlar için olabilir benim için deil.. ss hayranı birisi için yanlış sozler fikrimce..

orda demek istediğim hepimiz yapıyoruz yahu gaza basıoruz bazen durduk yerde şu egzosu bir duyuralım yahu inletelim dioruz..
    dikkat çekmek elbette önemli tarafı bu hareketlerin.. yapabilme kabiliyetide, yanında kaymak keyfi
    Bir motosiklet sürücüsü olduğunuz için umarım dediğiniz gibi "dışarda ki kızlardan" farklisinizdir hanımefendi başka diyebilecegim bişey yok, ben öfkeyle yargısız infaz yaptım affola

MANKU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia & YAMAHA
    Kulaklıkta hareketli müzik çıkınca apçileşiyorum. Slow müzik çıkınca sakin kullanıyorum. Zaten bugün kaza yaptım, bundan sonra hep slow dinleceğim.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir motosiklet sürücüsü olduğunuz için umarım dediğiniz gibi "dışarda ki kızlardan" farklisinizdir hanımefendi başka diyebilecegim bişey yok, ben öfkeyle yargısız infaz yaptım affola
    Ruhumuz ayni arkadasim disardakiler bosver icimizdekiler bize yeter
    Bide motordasiz ne affi yahu
    Kazasiz belasiz
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Tavsiyem bi 8-10 gün ara verin ben bayramda tatile çıktım bugun sürmeye basladığımda o apaçilesen afedersiniz çok bilmis sürüsümden eser yoktu daha çok yavas daha temkinli sürdüğümü fark ettim tavsiye ederim

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)