Giderek apaçileşiyorum, patlamaktan korkuyorum
Reklamlar
-
12 Temmuz 2016, 03:37
awesomee adlı üyeden alıntı
Dikkat cekme istegi icindesin, birilerinin seni farketmesini istiosun..
kadango adlı üyeden alıntı
Yok canım sen de... Adrenalin seviyor olamaz mı? Elbette dikkat çekmek için biniyoruz motosiklete, yeri geliyor apaçileşiyoruz ama paket halinde gelen duyguların küçük bir miktarı bu sadece.
şştt ba-yanlara ellemeyelim onlara göre erkeklerin hepsinin işi gücü onlara artislik yapmak onlar için dikkat çekmeye çalışmak.... adrenalin nedir damarın kandaki akışı nasıl değiştirilir dopamin,seratonin felan ne bilsin onlar varsa yoksa... neyse ya konuya döneyim
apaçilik var apaçilik var yaptığın apaçiliktir ama bakarsın önün açık sıkıntı yok gidersin kalkışta yanlamanın neresi apaçilik kime ne zararı olabilir becerebiliyorsan? korkmayın bu kadar ama kendinizden emin olmadığınız halde bu hareketleri yapıyosanız helva stoğu güzel fikir, ben de (düzgün) uzun yol önereceğim bence şehir içine göre riskler az ve apaçiliğinizi baskılar tamam dersiniz bugunde apaçilik yaptım oh.
Reklamlar
-
12 Temmuz 2016, 03:51
Hepinize çok teşekkür ederim. O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki. Hepsini de dikkate alıp tekrardan iyice düşüneceğim.
Kıymetli tavsiyeleriniz için Çok Teşekkür ederim
-
12 Temmuz 2016, 07:53
fedos adlı üyeden alıntı
Öneren oldu mu göremedim .
Bence Piste çık .
Yolda düzgün kullan .
En güzel tavsiye.
Motor kapasiteli. Ancak kapasiteyi günlük hayatta kullanman ilk başta sana, belki de çevrene zarar verir.
Hız yapmak istiyorsun. Piste gidip yap, içinden at. Yolda daha düzgün kullanırsın.
Yolda arabaları geçmek tabii ki kolay. Kuralın olmadığı yer olan pistte, kendi sınırlarınla boğuşup asıl zor olanla yüzleş. Çok daha zevkli, çok daha eğitici, çok daha sakinleştirici.
-
12 Temmuz 2016, 16:29
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
şştt ba-yanlara ellemeyelim onlara göre erkeklerin hepsinin işi gücü onlara artislik yapmak onlar için dikkat çekmeye çalışmak.... adrenalin nedir damarın kandaki akışı nasıl değiştirilir dopamin,seratonin felan ne bilsin onlar varsa yoksa... neyse ya konuya döneyim
apaçilik var apaçilik var yaptığın apaçiliktir ama bakarsın önün açık sıkıntı yok gidersin kalkışta yanlamanın neresi apaçilik kime ne zararı olabilir becerebiliyorsan? korkmayın bu kadar ama kendinizden emin olmadığınız halde bu hareketleri yapıyosanız helva stoğu güzel fikir, ben de (düzgün) uzun yol önereceğim bence şehir içine göre riskler az ve apaçiliğinizi baskılar tamam dersiniz bugunde apaçilik yaptım oh.
adrenalin sevmesem seninle aynı ruhta motor kullanmam zaten sevgili arkadaşım kızlar için varsa yoksa, yada adrenalinin nasıl salgılandıgını bilmezler sozleri, dışardaki kızlar için olabilir benim için deil.. ss hayranı birisi için yanlış sozler fikrimce..
orda demek istediğim hepimiz yapıyoruz yahu gaza basıoruz bazen durduk yerde şu egzosu bir duyuralım yahu inletelim dioruz..
dikkat çekmek elbette önemli tarafı bu hareketlerin.. yapabilme kabiliyetide, yanında kaymak keyfi
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
12 Temmuz 2016, 17:26
resources adlı üyeden alıntı
Bi tane xmax 250 abs al
Zaten motordan sogursun
Hocam bu biraz ağır olmadı mı?
Konuya gelirsek ''kontrolsüz güç güç değildir'' Giovanni Battista Pirelli
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
12 Temmuz 2016, 17:51
-
12 Temmuz 2016, 18:14
-
12 Temmuz 2016, 19:12
-
12 Temmuz 2016, 19:15
Mersin İl Temsilcisi
İKARUS SENDROMU..
amman haaa...
-
12 Temmuz 2016, 20:00
awesomee adlı üyeden alıntı
adrenalin sevmesem seninle aynı ruhta motor kullanmam zaten sevgili arkadaşım kızlar için varsa yoksa, yada adrenalinin nasıl salgılandıgını bilmezler sozleri, dışardaki kızlar için olabilir
benim için deil.. ss hayranı birisi için yanlış sozler fikrimce..
orda demek istediğim hepimiz yapıyoruz yahu gaza basıoruz bazen durduk yerde şu egzosu bir duyuralım yahu inletelim dioruz..
dikkat çekmek elbette önemli tarafı bu hareketlerin.. yapabilme kabiliyetide, yanında kaymak keyfi
Bir motosiklet sürücüsü olduğunuz için umarım dediğiniz gibi "dışarda ki kızlardan" farklisinizdir hanımefendi başka diyebilecegim bişey yok, ben öfkeyle yargısız infaz yaptım affola
-
12 Temmuz 2016, 20:23
Kulaklıkta hareketli müzik çıkınca apçileşiyorum. Slow müzik çıkınca sakin kullanıyorum. Zaten bugün kaza yaptım, bundan sonra hep slow dinleceğim.
-
12 Temmuz 2016, 22:27
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
12 Temmuz 2016, 22:40
Tavsiyem bi 8-10 gün ara verin ben bayramda tatile çıktım bugun sürmeye basladığımda o apaçilesen afedersiniz çok bilmis sürüsümden eser yoktu daha çok yavas daha temkinli sürdüğümü fark ettim tavsiye ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)