Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çok Büyük Bir Hata Yaptım

REKLAM ALANI
    Jeeztro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - XV 950 Cafe Racer
    Büyükdere Caddesi Maslak yönüne giderken İTÜ Ayazağa kampüsünün önlerinde sıkışık trafikte ilerliyordum. Trafik olduğu ve üstümde mont vs ıvır zıvır giyinik olduğu için terlememek için sürekli aralara girip çıkıyorum kendimce. Orta şeritten sağ şeride zıpladım ve fren sesi - korna sesi karışık olarak ensemde hissettim. Soğukkanlıydım sanırım hemen en sağa bariyerlere doğru 1. viteste atladım ve çok şükür kazasız belasız kurtuldum. Dönüp arkama baktım, İETT otobüsüymüş meğer. Aynaların ayarları bozulduğu için ve düzeltmediğim için sadece dirseklerimi görüyordum o arada. Sıkışık trafikte otobüs nasıl boşluk yakaladı fren sesi duyacak kadar hızlandı bilmiyorum ama hata bende büyük. Çok salakça birşeydi.

Günün özeti, aynalara bakın salak salak atlamayın sağa sola.
    ...garip... bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    simurgg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı Jeeztro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyükdere Caddesi Maslak yönüne giderken İTÜ Ayazağa kampüsünün önlerinde sıkışık trafikte ilerliyordum. Trafik olduğu ve üstümde mont vs ıvır zıvır giyinik olduğu için terlememek için sürekli aralara girip çıkıyorum kendimce. Orta şeritten sağ şeride zıpladım ve fren sesi - korna sesi karışık olarak ensemde hissettim. Soğukkanlıydım sanırım hemen en sağa bariyerlere doğru 1. viteste atladım ve çok şükür kazasız belasız kurtuldum. Dönüp arkama baktım, İETT otobüsüymüş meğer. Aynaların ayarları bozulduğu için ve düzeltmediğim için sadece dirseklerimi görüyordum o arada. Sıkışık trafikte otobüs nasıl boşluk yakaladı fren sesi duyacak kadar hızlandı bilmiyorum ama hata bende büyük. Çok salakça birşeydi.

Günün özeti, aynalara bakın salak salak atlamayın sağa sola.
    Aynalar ayarli da olsa serit degistirirken mutlaka kafayi cevirip bakmak gerekiyor.

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    olur öyle bazen anlamsız saçmalıklar yapıyoruzdur hepimiz.Geçende ben trafik işaretlerini bildiğim halde babadan dönerken kırmızıda anlamsızca geçtim.O an anlayamadım kırmızı neye yanıyor kime yanıyor.Allahtan yavaş ve dikkalti geçtim.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben ana caddede göbeği dönerken araba tersten dönüyomuş kafa kafaya geldik. bir gün çömez bişey yüzünden ölüp gidicez ama dur bakalım ne zaman

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    ""kısacası her aklına geleni(salak salak)konu diye açma""

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Dikkatlı olmakta fayda var, aklınızda motor kullanmaktan başka düşünceler olmasın motor üzerindeyken.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)