Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ambulansta çalışan biri olarak, sağlam ekipman önerisi lütfen.

REKLAM ALANI
    Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    S.a hocam.

Shoei NXR KNN54 kask modelini "Kadıköy motosuperstor" dükkanından 1400-1500 TL'ye alabilirsin. Normal piyasa fiyatı 2 bin TL.
    Haricen Shoei GT-AIR kask modellerini 1600 civarına yine bu dükkandan alabilirsin.
    Shoei kabuk olarak en küçük kasktır. Kafana taktığında karpuz gibi büyük durmaz ve güvenlidir. Dünyanın önde gelen kask markasıdır.
    Yine istersen Shrubert s1-2 alabilirsin yalnız biraz pahalıdır.
    Düşük fiyatlı bir şey bakıyorsan Marushin alabilirsin. Nakite 900 TL'ye geliyor.
    Koruma kısmında ise Body armor olarak "Scoyco armor" alabilirsin. Ben çok memnunum. Yalnız rüzgar geçiriyor yaz için.
    Önümüz kış 4 mevsim mont alman daha mantıklı olabilir.
    Eldiven olarak 100 TL üzeri bütün eldivenler iş görür. 100 TL'ye vexo var ona bakabilirsin.
    Dizlik olarak Venom alabilirsin uygun fiyatlı. (kesinlikle dizlik kullanmalısın)
    Pantolon TECH-90 beğendiğin bir modelini alabilirsin. Yalnız bu kotu alınca sürtünmeye, vurmaya vs dayanıklı hale gelmiyorsun bunu sakın unutma.
    Motor Racing olmadığı için model öneremiyorum çünkü giyiniş tarzı farklı benim alanım değil.

Tekrar hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    M.Cankurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 696 (2013)
    Mont olarak: Alpinestars, Dainese, Revit düşünebilirsin (siyah renk senin içinde rahatlık olur)
    Kask olarak: Agv ve Shark Vancore öneririm
    Eldiven: Spidi ve Alpinestars

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı mchi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Spike kaç k vuruyor hacım?

1500-2000tl arasında kaska ayırmanı öneririm. Shoei xr1100, xlite 802r, nexx xr2 carbon pure vb olabilir. Agv k5 daha uygun güneş vizörlü ama 4 yıldız. Mont için dainese yerine revit öneririm daha ekonomik. Kalanlarınada eksiksiz ekipman tamamlamanı öneririm. Ben fileli yazlık mont tercih ettim içine kış için windstopper aldım sende düşünebilirsin. Kevlar pantolonun içinede windstopper don aldım ve kullandım memnunum. Eldiven içliği ve blaklavaya 50 euro verdim ama kullanmadım hiç onları ihtiyaç duyarsan al derim. Araştırdıkça detaylara ihtiyacın olursa burdayım.
    adamın motoru 250cc chopper.
    Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı Paramedik34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.
    Paramediğim, 112 ambulansta çalışıyorum. Kazalara sık rastlıyoruz dolayısıyla. İşin ciddiyetini biliyorum. İlk motor olarak chopper cruiser tarzı 250 cc'lik motor aldım daha ruhsat çıkarmadım. Ekipman alacağım bir iki gün içerisinde. Dainese'in deri montlarından düşünüyorum racing tarzı, benim motora absürt kaçar mı acaba?
    Bana 3-3.5 bin civarı mont eldiven kask önerebilir misiniz?
    Teşekkür ediyorum şimdiden. Saygılar efenim.
    Hiic absürd kacar mi deme.. üzerinde ne görmek istiyorsan onu seç.

chopperci arkadasim var racing tarzli koruma ekipmanları giyiyor, cokta yakışıyor.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiic absürd kacar mi deme.. üzerinde ne görmek istiyorsan onu seç.

chopperci arkadasim var racing tarzli koruma ekipmanları giyiyor, cokta yakışıyor.
    Kötü fikir. Üzerinde görmek istediğin ile görünen bambaşka olabiliyor, ispatı aşağıda.

bak bu iyi fikir. ( Deri mont yada yelek, kevlar kot, bot, kesik parmak eldiven, jet yada nazi tipi kask ) zaten benim önerdiğim ekipmanlarla bu hale gelirsin

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kötü fikir. Üzerinde görmek istediğin ile görünen bambaşka olabiliyor, ispatı aşağıda.

http://randomoverload.org/wp-content...ious-P.jpg.jpg

http://www.bajiroo.com/wp-content/up...o-photos-1.jpg

bak bu iyi fikir. ( Deri mont yada yelek, kevlar kot, bot, kesik parmak eldiven, jet yada nazi tipi kask ) zaten benim önerdiğim ekipmanlarla bu hale gelirsin

http://image.shutterstock.com/z/stoc...-113808805.jpg
    Ekipman seçerken güvenlikten ödün vermemek gerektiği inancındayım. Arkadaş deri ceket giymek istiyorsa giyebilir. Bu kötü fikir değil, onun fikridir saygı duyulur.

Bir insana her giydiği yakışacak diye bir kaide yok ki.. Arkadaş hangi deri racing ceketini giymek istiyorsa giyer. Yanına gidipte göz zevkimi bozuyorsun mu diyeceksiniz

Hem elbette üzerinde hangi motor ekipmanini görmek istiyorsa onu satın alacak ve onu giyecek.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipman seçerken güvenlikten ödün vermemek gerektiği inancındayım. Arkadaş deri ceket gitmek istiyorsa giyebilir. Bu kötü fikir değil, onun fikridir saygı duyulur.

Bir insana her giydiği yakışacak diye bir kaide yok ki.. Arkadaş hangi deri racing ceketini giymek istiyorsa giyer. Yanına gidipte göz zevkimi bozuyorsun mu diyeceksiniz
    racing ekipman (tulum, bot, kask, sırtlık, ...) ile ev-otopark arası giderken yada gazlama sonrası çay/kahve molasında insanların absürt bakışlarına tahammül edebiliyorsa ne ala.

ancak chopper motosiklet ile bu tip durumlara çok fazla düşeceği durum sayısı fazla olacaktır. Bi ortama girmek istediğinde absürt karşılanacaktır. ben absürd karşılardım.

-hele herhangi bir mekanda üzerindeki ekipmanları çıkardığında, 70 kilosun 300 kiloluk adam kadar yer kaplıyorsun lafları da cabası.

ayrıca adam rahat motora biniyor, geniş takılıyor, racing ekipmanı rahat insanı bunaltır, lanet okutturur.

Koruma konusuna gelince, önceki mesajımda seçtiğim ekipmanların, yeteri kadar koruma sağlayacağını düşünüyorum.

Motosikleti
    Forza 250
    Ceketi Hudson Deri'den alabilirsiniz, monta mutlaka sırt koruma alıp koyun, omurilik travmalarına karşı çok önemli onun linkini de koyuyorum, tech90 ın kendi koruma markası impactech 1621-2 en iyisidir.
    http://www.hudsonderi.com/?urun-8299...-ceket---siyah
    http://www.motosikletaksesuarlari.co...ma-_18070.html

Kask Shark Speed R2 var bende memnunum fiber bir kask 1150 TL civarı,

Eldiven 300-400 TL bandında zevkinize göre bulabiliriniz, alpinestars olur, revit olur,

http://www.motosikletaksesuarlari.co...eni_20938.html
    http://www.motosikletaksesuarlari.co...ven_20936.html

Mutlaka çizme de edinin forma italyan orta halli bir çizmedir aşağıda linkini verdiğim model 550 TL

http://www.motomaxonlineshop.com/for...ng-bot-pmu2942

tech90 city kevlar , çok memnunum 350 TL gibi bir rakam.

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yukarıda ki arkadaşların tavsiyeleri gayet makul..

Shark vancore kask.
    Siyah Deri mont (revit)
    İXS Deri eldiven.

Tabi işin zor bunun yazlığı, kışlığı da var.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Chopper için kask bu yakışır bence

Paramedik34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Blackster 250
    Teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar hepinize. Yazan herkesin fikirlerini değerlendireceğim. Teşekkür ediyorum tekrardan.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)