Mondial 100 SFC 20,000 km yaparsa ne olur?
Reklamlar
-
Muhtemelen Türkiye'nin en çok hırpalanmış SFC'si olan mavi boncuğumu sizlere tanıtmak istedim arkadaşlar. Öğrencinin, esnafın dostu olan SFC hakkında elimden gelen her şeyi anlatmaya çalıştım. Uzun yol yapılır mı yapılmaz mı? Bu süreçte ne gibi sıkıntılar çıkarabilir, 20,000+4 sene sonra motor ne hale gelir? Çeki demiri ve kasa ile vaziyeti ne olur? Hepsinin cevabı videoda. Değerli yorumlarınızı bekliyorum, saygılarımla:
Reklamlar
-
Hocam iyi güzel de eşek gibi binmişin afedersiniz.ben 16 bin kmde gördüm herşeyi orjinal bir motordu sahibine sordum herşey orjinal dedi benim motorda şuan 4 bin km oldu görenler sıfır mı aldın diyor kullanıma bağlı
-
Sizler hiç motora binmez misiniz ??
Benim 2015 eylül çıkışlı 9000 e yaklaştı.
İlginçtirki malum sitede falan 2010 model motosiklet 15 bin 20 bin km civarında.
-
Bthndmrl adlı üyeden alıntı
Sizler hiç motora binmez misiniz ??
Benim 2015 eylül çıkışlı 9000 e yaklaştı.
İlginçtirki malum sitede falan 2010 model motosiklet 15 bin 20 bin km civarında.
benim driftte 3 yaşında 60 küsür binde sanırım yaz kış binmiyorlar
-
Arkadaşlar yaz kış bindim, hatta karda falan da kullandım ama motor istanbul'a geldiğim ve ehliyetsiz olduğum bir dönem memlekette 7-8 ay gibi bir süre yattı. Onun dışında yine ara ara yatmalar oldu. Mevsimsel değil de şehir değiştirmeler nedeniyle.
-
Vidyoda yakıt, son hız, stabil hız gibi bilgiler eksik gibi. Ama yinede zahmet etmişsiniz çok açıklayıcı olmuş. Bir ara almak üzere oldugum ve çok araştırdığım bir motor. Ama hala bisiklete devam 😂. Gonul bi mt07 diyo bütçe b.k yeme otur yerine diyo. Sonra diyorum o zaman bi japan 250 al bari diyo bu seferde mantik senin işini ve duygularını pulsar karşılar sana çok bile diyo böyle diye diye pedala devam. Neyse teşkkürler paylaşım için zevkle izledim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)