Kawa Ninja serisinde bulunan Ninja 250R ve Ninja 250SL arasındaki fark ne? Neden 2 ayrı model olarak piyasaya sürülmüşler acaba? Neden birisi SL birisi R. Ve sizce hangisi daha iyi bir motor. Şimdiden teşekkürler.
Kawa Ninja serisinde bulunan Ninja 250R ve Ninja 250SL arasındaki fark ne? Neden 2 ayrı model olarak piyasaya sürülmüşler acaba? Neden birisi SL birisi R. Ve sizce hangisi daha iyi bir motor. Şimdiden teşekkürler.
Sl ince küçük R kalıplı
250r tek silindir 250sl çift silindir. 250r biraz daha kalıplı bir makina 250sl biraz daha ebat olarak ufak. boyun 180in üzeriyse 250sl pek gitmiyor genelde kimseye
250R ve 250SL ayni anda piyasaya surulmus degil. 250R eski model, Euro 4 gibi standartlarin gerektirdigi emisyon oranlarini bu motorla tutturamadigi icin yeni modelde yeni motor kullanma yolunu secmisler. Bu motoru da KLX250'nin motorundan devsirerek kullanmislar.
Aralarindaki sekilsel, boyutsal farklar zaten ortada. Motor anlaminda fark 250SL'in cift silindir degil de tek silindir olmasi. Bunun pratikteki etkisi daha fazla titresim, yuksek devirdeki beygir gucunun daha dusuk olmasi ama alt ve orta devirlerdeki torkun daha yuksek olmasi ve maliyet avantaji seklinde ozetlenebilir.
R eski modeli artik r yok zaten.sl olarak uretiliyor.slim&light.biraz daha derli toplu,biraz daha usturuplu,biraz daha kibar ama bi o kadarda asii ))
O zaman Ninjanın R modeli tarih oldu SL'ye kayalım çünkü 2015den sonra R yok ya da ben bulamadım Hepinize tşk ediyorum. Eyv.
Kafam kadar yazılar yazmasan okuyabiliyoruz kör değiliz (sövücem).
Soruya gelicek olursak R eski model SL yeni model. Artık R üretilmiyor. Azıcık kafanızı kullanıp araştırın be!
Awesqme arkadaşımız kafasını kullanmamış sanırım.
Herkesi bi tersleme kafasına girmiş yada ti ye alma. Bu sebebten dolayı ona sormuştum. Hee bi de şu var, evet körüm benim için büyük yazıyo. Bildiğin konular varsa adam gibi cevap ver ki insanlar faydalansın. Ama yoksa bişey yazma lütfen.
birazcık araştırsanız her şeyin cevabını bulursunuz R neden üretilmiyor demişsiniz biz nerden bilelim kawasaki nin sitesini girip modellere bakabilirsiniz üretiliyor mu satışta mı bilgiler var R vs SL farkını sormuşsunuz internet te tonlarca bilgi var açın 2 sayfa araştırın biri tek silindir biri çift silindir vs vs bu kadar zor olmasa gerek tamam burası forum soru sorulur fakat cevabı verilmiş soruları neden her zaman sormaya devam edersiniz ki geçen gün adam çok güzel konu açmıştı kim bilir nerelere gitti
eskiden bende öyle düşünürdüm neden kötü cevap veriyorlar forumda takıla takıla sonradan anladım gereksiz konular sayesinde yararlı konuları gören kişiler çok az sonra altlara düşüyor arayınca bulamıyorsun her önüne gelen böyle konu açarsa ne olcak hadi konuya eyvallah başlığa bakarmısın bilenler cevaplasın neyi bilen bir bilgi bile insan başlık açarken konuyla ilgili bir bilgi verebilir
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
O zaman her gereksiz konu açana sövelim. Bu mudur ??
ben küfür ettiğimi görmedim
konuya mobilden girerseniz insanı çok rahatsız ettiğini görebilirsiniz sövücem demiş sonuçta söz ağızdan çıkmamış yani sövmemiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)