Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: MOTOR KASKOSU HANGI SIRKETTEN ALINMALI?

Katılımcı sayısı
1. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • ANADOLU SIGORTA

0 0%
  • BASAK SIGORTA

0 0%
  • KOC- ALLIANCE

0 0%
  • AK SIGORTA

0 0%
  • BASKA FIRMALAR

1 100.00%
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Motorda Kasko

REKLAM ALANI
    TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    Arkadaslar afedersınız en onemlı seyı unutmusum sanırım. 353 mılyon lıra tek cekım kredı kartı ıle odeme yaptım. taksıt seceneklerını sormadım nıyetım olmadıgı ıcın.. Ama ılgılenen arkadaslar olursa onu da arastırırız..

selamlar
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Ben Kawa Er-5 için Kasko hakkında bir sigorta şirketi ile konustum ve Bana 980 YTL fiyat cıkardılar vaz gectim...

Senin fiyatın gayet makul geldi bana
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    hocam benım motora da ısvıcre sıgorta o cıvarda bırsey cıkarttı neden boyle oldu anlamadım. anadolu sıgortadan yaptırdım ben . bır de tek cekıl olunca fıyat dustu sanırım. polıceyı arabadan alınca sıze scan edıp yollayım belkı bazı temınatlar farklıdır daha ıyı anlarız..
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    353 YTL gerçekten de makul bir rakam. %80'ini ödeseler bile çalınmaya karşı rahat uyuyabileceksin. Hergün yerinde mi diye bakmaktn stres oluyorum.

Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    hocam bence de makul hem yenı motor alırsan onun ustune de gecırebılıyorsun. bır de motorla gezmekten gelınce kıtlemek tam bır zulum oluyor dogrusu..

selamlar

akincilar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben o transalp motorum için 741 ytl hemde 5 taksıtte ödiyecegım

Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    Alıntı akincilar adlı üyeden alıntı
    ben o transalp motorum için 741 ytl hemde 5 taksıtte ödiyecegım
    Akıncı senın kasko bedelın kac ytl ıdı. bır yazarsan fıkır sahıbı oluruz. bır de hangı sıgorta sırketı ??

slm

Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM

Kasko..

Arkadaslar .. bılıyorum bu konu cok konusulmus yazılmıs ama sonucta net bır olaya vakıf olamadım..

ben su ankı motoruma anadolu sıgortadan kasko yaptırmıstım. yalnız kaskonun degerının % 75 ını verıyorlar polıcede oyle yazıyor..
    Benım esas sorum su: butun sıgorta sırketlerı aynı sekılde calınma durumunda % 75 mı verıyorlar yoksa bu bana mı oyle denk geldı?.. Motorumu degıstırırsem daha cazıp olan bır sıgorta sırketınden kasko almayı dusunebılırım.. bu konuda benı aydınlatırmısınız??

selamlar

fahricin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907

Yolda Kalırsak Kasko Napar?

Arkadaşlar merhaba,
    Otomobili full kasko olanlar bilirler, Yolda kalana kasko şirketi çekici hizmeti veriyor. Ve bu hasarsızlık indirimini bozmuyor. Motosikletdede bu böylemidir acaba? Bu konuda bilgi sahibi olan varmı. Yani bir gün yolda motor bozulsa kaskomuzu arasak gelip motorumuzu servise kadar götürürmü?
    Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    oda araç buda aynı hizmet uygulanır eğer poliçenizde o maddeler varsa

Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    abi ben motor almayı düşünüyorumda. ama buna takılıyordum, yani yolda kalınca yol hizmeti almak istiyorum. Motosikletimin markası bunu yapabilecek bir marka olsun istiyorum. Ama eğer bu işi kasko yaparsa nerden alırsam alayım değilmi? BU arada Allah zihin açoıklığı versin. Ama benden sana bir bilgi "Akılda motor varsa başka birşey yok demektir". Bu ara kendini derse ver . Bende işimi aksatıyorum bu motor sevdasına. ÖSSde başarılar dilerim.

Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(
    Kasko dışında şu an aklıma gelen bankalarında böyle bir hizmeti olduğu, sahip olduğumuz kredi kartlarının cinsine göre Gold-Platınıum vs gibi araç yardımı, ambulans yardımı, hatta ve hatta eğer arıza yüzünden konaklama gerekiyorsa konaklama ücretini bile ödediklerini sanıyorum. Yada yolda kalmak istemiyorsanız araç kiralayıp size verdiklerini (belli bi günle sınırlı tabii) biliyorum. Bu hizmetler hala geçerli sanıyorum. Her yıl çatır çatır para alıyorlar kart bedeli adı altında kullanalım bu haklarımızı bilginize arkadaşlar..
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    arkadaşım verilen o hakların çoğunu çok zor elde ediyosun onun bin birtürlü şartı var ama kaskonu en pahalısından deilde sana şartları en uygun hangisiyse ondan yaptır en güzeli o yani ve ençok kat sayılarına dikkat et kaza başına vb

EmreSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    r6
    aldığın kasko hizmetine göre assistance hizmeti var. eğer alırken bu hizmetin bedelinide ödüyorsan hertürlü yardımı çağırabiliyorsun. ama aradaki fiyat farkı seçimi olumsuz etkileyebilir.

rapide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kasko hakkında beni ararsan sana yardımcı olabilirim 05442315506
    Motorcu alçakgönüllü,övgüde cömert, eleştride cimri trafikte hoşgörülüdür

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    ben isviçre kasko yaptırdım yolda kalınca onları arayıp geliyorlar bildiğim kadarıyla birtek bunlar yapıyor ama sigorta bedeli seneye yükselirmi bilmiyom
    sormadımda öyle bişey olursa geldiklerine şükür ederim

Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    Alıntı rapide adlı üyeden alıntı
    kasko hakkında beni ararsan sana yardımcı olabilirim 05442315506
    Saol rapid de benim daha motorum yok. olunca ararım seni.

Benim için en önemli mesele buydu arkadaşlar. (yolda kalma mevzuu) bunu birde sigorta acentaları ilede konuşmak gerek. İkinci önemli mesele motorun yedek parça sorunu olmaması ki, bu topicin konusu değil. Başına böyle bir hadise gelen varmı arkadaşlar. ve sigorta şirketi hangisiydi. İsviçre dışında yani. Çok merci cevaplara.

ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    fahricin BMW al hertürlü yol yardımından faydalan,zira çinlilerin çinden gelmesi uzun sürer
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    BMW alacak para olsa

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler