Arkadaslar afedersınız en onemlı seyı unutmusum sanırım. 353 mılyon lıra tek cekım kredı kartı ıle odeme yaptım. taksıt seceneklerını sormadım nıyetım olmadıgı ıcın.. Ama ılgılenen arkadaslar olursa onu da arastırırız..
selamlar
ANADOLU SIGORTA
BASAK SIGORTA
KOC- ALLIANCE
AK SIGORTA
BASKA FIRMALAR
Arkadaslar afedersınız en onemlı seyı unutmusum sanırım. 353 mılyon lıra tek cekım kredı kartı ıle odeme yaptım. taksıt seceneklerını sormadım nıyetım olmadıgı ıcın.. Ama ılgılenen arkadaslar olursa onu da arastırırız..
selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Ben Kawa Er-5 için Kasko hakkında bir sigorta şirketi ile konustum ve Bana 980 YTL fiyat cıkardılar vaz gectim...
Senin fiyatın gayet makul geldi bana
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
hocam benım motora da ısvıcre sıgorta o cıvarda bırsey cıkarttı neden boyle oldu anlamadım. anadolu sıgortadan yaptırdım ben . bır de tek cekıl olunca fıyat dustu sanırım. polıceyı arabadan alınca sıze scan edıp yollayım belkı bazı temınatlar farklıdır daha ıyı anlarız..
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
353 YTL gerçekten de makul bir rakam. %80'ini ödeseler bile çalınmaya karşı rahat uyuyabileceksin. Hergün yerinde mi diye bakmaktn stres oluyorum.
hocam bence de makul hem yenı motor alırsan onun ustune de gecırebılıyorsun. bır de motorla gezmekten gelınce kıtlemek tam bır zulum oluyor dogrusu..
selamlar
Akıncı senın kasko bedelın kac ytl ıdı. bır yazarsan fıkır sahıbı oluruz. bır de hangı sıgorta sırketı ??akincilar adlı üyeden alıntı
slm
Arkadaslar .. bılıyorum bu konu cok konusulmus yazılmıs ama sonucta net bır olaya vakıf olamadım..
ben su ankı motoruma anadolu sıgortadan kasko yaptırmıstım. yalnız kaskonun degerının % 75 ını verıyorlar polıcede oyle yazıyor..
Benım esas sorum su: butun sıgorta sırketlerı aynı sekılde calınma durumunda % 75 mı verıyorlar yoksa bu bana mı oyle denk geldı?.. Motorumu degıstırırsem daha cazıp olan bır sıgorta sırketınden kasko almayı dusunebılırım.. bu konuda benı aydınlatırmısınız??
selamlar
Arkadaşlar merhaba,
Otomobili full kasko olanlar bilirler, Yolda kalana kasko şirketi çekici hizmeti veriyor. Ve bu hasarsızlık indirimini bozmuyor. Motosikletdede bu böylemidir acaba? Bu konuda bilgi sahibi olan varmı. Yani bir gün yolda motor bozulsa kaskomuzu arasak gelip motorumuzu servise kadar götürürmü?
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
oda araç buda aynı hizmet uygulanır eğer poliçenizde o maddeler varsa
abi ben motor almayı düşünüyorumda. ama buna takılıyordum, yani yolda kalınca yol hizmeti almak istiyorum. Motosikletimin markası bunu yapabilecek bir marka olsun istiyorum. Ama eğer bu işi kasko yaparsa nerden alırsam alayım değilmi? BU arada Allah zihin açoıklığı versin. Ama benden sana bir bilgi "Akılda motor varsa başka birşey yok demektir". Bu ara kendini derse ver . Bende işimi aksatıyorum bu motor sevdasına. ÖSSde başarılar dilerim.
Kasko dışında şu an aklıma gelen bankalarında böyle bir hizmeti olduğu, sahip olduğumuz kredi kartlarının cinsine göre Gold-Platınıum vs gibi araç yardımı, ambulans yardımı, hatta ve hatta eğer arıza yüzünden konaklama gerekiyorsa konaklama ücretini bile ödediklerini sanıyorum. Yada yolda kalmak istemiyorsanız araç kiralayıp size verdiklerini (belli bi günle sınırlı tabii) biliyorum. Bu hizmetler hala geçerli sanıyorum. Her yıl çatır çatır para alıyorlar kart bedeli adı altında kullanalım bu haklarımızı bilginize arkadaşlar..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
arkadaşım verilen o hakların çoğunu çok zor elde ediyosun onun bin birtürlü şartı var ama kaskonu en pahalısından deilde sana şartları en uygun hangisiyse ondan yaptır en güzeli o yani ve ençok kat sayılarına dikkat et kaza başına vb
aldığın kasko hizmetine göre assistance hizmeti var. eğer alırken bu hizmetin bedelinide ödüyorsan hertürlü yardımı çağırabiliyorsun. ama aradaki fiyat farkı seçimi olumsuz etkileyebilir.
kasko hakkında beni ararsan sana yardımcı olabilirim 05442315506
Motorcu alçakgönüllü,övgüde cömert, eleştride cimri trafikte hoşgörülüdür
ben isviçre kasko yaptırdım yolda kalınca onları arayıp geliyorlar bildiğim kadarıyla birtek bunlar yapıyor ama sigorta bedeli seneye yükselirmi bilmiyom
sormadımda öyle bişey olursa geldiklerine şükür ederim
Saol rapid de benim daha motorum yok. olunca ararım seni.rapide adlı üyeden alıntı
Benim için en önemli mesele buydu arkadaşlar. (yolda kalma mevzuu) bunu birde sigorta acentaları ilede konuşmak gerek. İkinci önemli mesele motorun yedek parça sorunu olmaması ki, bu topicin konusu değil. Başına böyle bir hadise gelen varmı arkadaşlar. ve sigorta şirketi hangisiydi. İsviçre dışında yani. Çok merci cevaplara.
fahricin BMW al hertürlü yol yardımından faydalan,zira çinlilerin çinden gelmesi uzun sürer
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
BMW alacak para olsa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)