ben bugün yaptırdım 740 ytl. 2005 fazer 12000 ytl için. ancak fazerlerde prim katsayısı daha düşük onu da söylim. ancak cbr600f race sınıfında olduğu için katsayısı yüksek. isviçre sigoratya bir sor bence. daha uygun olabilir.
ANADOLU SIGORTA
BASAK SIGORTA
KOC- ALLIANCE
AK SIGORTA
BASKA FIRMALAR
ben bugün yaptırdım 740 ytl. 2005 fazer 12000 ytl için. ancak fazerlerde prim katsayısı daha düşük onu da söylim. ancak cbr600f race sınıfında olduğu için katsayısı yüksek. isviçre sigoratya bir sor bence. daha uygun olabilir.
hehe siz o paraları bana verin valla ben sizin motorlara canım gibi bakarım.
Abicim benim motor hayallerim git gide engellerle karşılaşmaya başladı ben sinirleniyorum ama ya nedir bu kasko 2 milyar arabada 800 ytl Çüşşş denir başka bişi denemez. Kredi çekme abicim bunlar bundan anlıyor ya aç gezerim Hamallık yaparım o motoru alırım en sonunda olmaz bu aşk böle ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidecez kardeşim. Peşin parayı vericeksin illa elinde nakitle gidecen sinir oldum yaa
Gecenin bu saattinde sinirden kaşım gözüm döndü dur bakalım ilerleyen zamanlarda daha ne gibi engeller olduğunu öğrenicem ama abicim diyorum alıcam bir motor alıcam as kaldı kollarımı ayaklarımı kessinler gene alıcam
Kusura bakmayın biraz sitem dolu bir mesaj oldu ama ne yapayım 6 dan beri pc başındayım gergin bir işle ugrasmaktayım üstüne bide bu gelince ... anlayın halimi
Arkadaşlar bişi soracam bende Mondial KT 125 veya Kanuni 125 T almayı düşünüyodum kredi filan olaylarına girip nedir bunların kaskosu peki biliyormusunuz ?
abi geçen yıl krediyle 2005 doblo aldık hala kaskosu yok allaha emanet gidiyo kredi çekilirken illaki kasko olacak diye bi şart aradıklarını sanmıyorum. istersen sen birde kaskosuz binmeyi dene 2milyar çok be allah göstermesin ama okadar büyük masraflı kaza yaptığında kaskodan para alıcak halin kalmaz sanırım sen kaskosuz al bence
Arkadaşlar geçenlerde bütün sigortacıları gezdim bir türlü motoruma kasko yaptıramadım neden bu sigortacılar motorlara kasko yapmıyolar. Ortalıkta bu kadar servet düşmanları varken üstelik. Sizin oralarda motora kasko yapan bi sigortacı bulur sanız banada haber verin kasko yaptırmak istiyorum motoruma bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim
Evet Bende DÜŞÜnÜyorum Nasil Olur Bu İŞler Bİlen Varmi
valla bende bulamadım hala nerden yaptıracağımı kara kara düşünüyorum...
bir motor bayisinden öğrendiğime göre; isviçre sigorta (biraz pahalıdır) ve koç allianz ta yaptırabilirsiniz. kasko fiyatı, motorunuzun fatura bedelinin yaklaşık %10' u kadar oluyor. pazarlık yapabilirsiniz.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Çalinmaya karşi da kasko yapiyorlar mi yoksa sadece kaza vb. şeyler icin mi yapiyorlar?
ewt çalınmaya karşıda kasko devredemi.ben yaptırırsam çalınmaya karşı kasko yaptırmak isterim.bilgisi olanlardan bekliyorum teşekkürler...
B rh +(pozitif)
İsviçre sigortaburce1986 adlı üyeden alıntı
250 cc ve altındaki motorsikletlerdeki hırsızlık hasarlarının tazminata hak kazanması için kapalı alanda bulunması ve kilit altında olması gerekmektedir.Aksi halde hırsızlık hasarları ile ilgili tazminat ödemesi yapılmayacaktır.
Arkadaşlar sigorta poliçesinden alınmış bir yazıdır.
Siz gidip 8000 YTL ye motor alacaksınız ( 250 cc) işiniz gereği caddeye park edeceksiniz, geldiğinizde motorunuz orda olmayacak ,sigorta şirketide size kilit altında ve kapalı yerde olmadığından paranızı ödemiyecek .
Böyle saçmalık olurmu ya
Benim bir eşyam var ve onu çalınmaya karşı sigortalamak istiyorum bubun hiç kanuni bir yanı yokmu Tüketiciyi koruma kanunları yokmu bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın
cbr125 sahibiyim;
axa oyak'ı aradım; 800küsür fiyat çıkardılar, hırsızlığa karşı ne sunuyor sormadım bile.
koç allianz'ı aradım; 500 küsür. hırsızlık mevzuları yukarıdaki gibi; açık alan sayılmıyor.
isviçre sigorta'yı aradım; aynen yukarıdaki gibi; 250 altına yapmıyoruz dediler.
en iyisinden içiçe geçmeli zincir kilidim vardı; gittim 2. bir de kablo kilit aldım. motoru aldığım adam; alarm işine girme akünü bitirir dedi, girmedik ama, uyku da uyumuyoruz.. noolur noolmaz
kardeş sen bide ihlas sigortaya git onlar yapıyorlardı hemde ucuz olması lazım
kasko arayan kardeş bu senin için sen varsa bide oraya git
kolay gelsin sana ayrıca hayırlı olsun
Bende de Zelasun ZS200GY-A 200 cc cross var. Hiçbir sigorta firması kasko yapmaya yanaşmadı. Zİncir, disk kilidi, alarm ve condom ile korunuyoruz.
TEB'i aradım, motora kasko yok dediler, çok net bi şekilde, bu arkadaş nasıl kimden fiyat almış bilemiyorum. hala kaskosuzuz, çift kilitliyiz
Arkadaslar paylasım acısından yararlı olabılır dıyerek bu konu baslıgını actım.. Ben benım araca dun Anadolu Sıgortadan kasko yaptırdım.. Anladıgım kadarı ıle kaskonun temel prensıplerı sunlar.. Paylasayım da belkı bazı arkadaslar da yaptırmak ısteyebılır bılgı sahıbı olmalarında yarar var..
motor bedelı: 4 mılyar,(honda cbr 125 2005 ıcın.. bedelı ben kendım soyledım.)
hasar odeme: 75 mılyon altındakı hasarlar odenmıyor ustundekıler odenıyor.
calınma : calınma durumunda motorun bedelının %75 ı odenıyor.Yanı benım motor ıcın calınırsa 3 mılyar alıcam. calınma konusunda kapalı garaj sartı aranmıyor..
Vakıt bulur ve unutmazsam scan edıp polıceyı sıze yollarım..
Bılgınıze...
Selamlar..
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
hayırlı olsun
ayıptır sorması ne kadara yaptırdın
Ne kadar prim ödeyeceksin? Taksitli mi yoksa tek seferde mi aldılar gibi bilgileri de yazarsan iyi olurdu.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)