burce1986, Çok güzel bir de bedelleri yazsan. Yani kaç paradır sigorta primi o da yüzdeyle mi?
ANADOLU SIGORTA
BASAK SIGORTA
KOC- ALLIANCE
AK SIGORTA
BASKA FIRMALAR
burce1986, Çok güzel bir de bedelleri yazsan. Yani kaç paradır sigorta primi o da yüzdeyle mi?
\"Turkish Choopers\"
aydinynr ben anadolunun fiyatını antalya nebioğlullarından alıyorum onlar anadolu acentesi. tel:322-92-93 burdan fethi bey ile görüşebilirsiniz size yardımcı olacaktır.benim ismimi verirseniz size fiyattada bir indirim yapar.
Bir Arkadaş fiyatları yazsada bu konu hakkında herkes bilgilense..
arkadaşım kaç çesit motor var bunların hepsinin fiyatını yazmak mümkün mü??? sen resmen pazarda toplu iğne arıyorsun bak yukarıda ne yazılmış sende antalyalısın eğer kasko yaptırmak istiyorsan ararsın nebioğullarını sorarsın.
burçe1986 yaw sigortacısın ama 15000 ytl lik motor poliçesi full olarak şu. 5000 ytl lik motor poliçesi full olarak bu diyemiyorsun. bence kimse kesin fiyat istemiyor. yuvarlak olarak söylersen herkes bir ön fikir edinmiş olur.
ŞİMDİYE KADAR BÜTÜN ÖĞRENDİKLERİM
Nası isviçre de sigortacısın bilemiyorum ama(ki inanmıyorum kendimce ) isviçre bütün motorlara kasko yapıyor.Mondialim yarın teslim ediliyor onun için sordum.zat 150 3000 ytl fiyatlı bir motor benim 3 yıllık ehliyetim var( 5 yıllık olunca bi miktar indirim yapıolarmış miktarı hatırlamıyorum) yaşım 22(nası bi etki yapıyor bilmiyorum ama bunu da sordular..) kasko bedeli full= 485 vadeli fiyatı ama motorun fiyatının %4 ü kadar hasarları ben öderim derseniz(120ytl edio) fiyat 424ytl oluo vadeli perşin ödersem 405 ytl ediomuş. full kasko dedi her türlü doğal afet filan çalınma ayrıca kaza arıza gibi durumlarda ücretsiz yol yardımı da veriomuş...bi de allah korusun kaza da yaralanırsan hastaneye ulaşımı da karşılıyor...valla koç un ki bence saçma yani ben sitemin güvenlikli ve bariyerli otoparkına bırakıcam ama kilit altı sayılıyor mu bilemiyorum onu yarın öğrenicem ama pek umutlu değilim ayrıca arada kesinlikle dışarıda kalır biyerlere gidince saçma...ama şu da var isviçre sig. çok fazla pahalı ...ben de nası öderim bilmiyorum 7*60ytl ye alıcam ya da alarm we çelik kordon alıp balkonun altına bağlayacağım...Şu an için karar weremedim...ben sigortacıyım ve 3 sigorta şirketinin acenteliğini yapıyorum. isviçre sigorta 250 cc altındaki motorlara kasko yapmıyor! + 250 cc üzerine ise hırsızlık teminatı vermiyor.
Bu arada fiyat isteyen arkadaşlar;" ben niye bu kadar pahalı" diye sorunca birazda mondialden de kaynaklandığını sig. firmalarının her ay istatistik yaparak hangi model ve markanın ne kadar sık çalındığını ve ne kadar sık kaza yaptığını incelediklerini bu incelemeyle de her model için bir katsayı belirlediklerini söyledi. Mesela benim 3000ytl lik mondial zat 150m 485 vadeli full kasko fiyatına sahipken burgman 150 (8 milyardan biraz fazla sanırım fiyatı) 700 küsür milyona sigortalanıyordu... o yüzden fiyat neredeyse 3 katı iken kasko ücreti 1.4 katı olabiliyor...O yüzden çok sağlıklı fiyat-kasko aralığı verilemiyor...
Offf ama yazdım kurua bakmayın çıldırdım biraz bu gün motoru gördüm ama teslimat yarın içim gidio bişi olacak die...
herkeze keyifli sü rüşler
2002 yamaha dragsatar 1100 A'ya üstündeki aksesuarları ile birlikte full kasko sizce tahmini olarak kaç ytl eder.
not: herhangi bir sigorta şirketi olsun diye şart koşmuyorum sadece fikirlerinizden faydalanmak istiyorum...
sevgili arkadaşlar ben sigortacı var diye bu başlıkta fiyatı yazmadım belki daha ucuz bir fiyat söyler diye (Pahalı söyleseydi müdahale edecektim)ama size söyliyeyim. İsviçre sigortadan 150 CC AsyaT1 motoru 560YTL karşılığı full kaskolattım ayrıca garaj ve kilit altı şartı aramıyorlar istanbuldaki arkadaşlar için acentanın numarasını verebilirim. Benim elimde kapı gibi poliçe var vaktim olursa scan edip buraya koyabilirim (Yada aksini idda eden olursa ). Ama kasko ücreti gerçekten pahalı daha öncede söylemiştim.
cafein diğerlerinin şartlarını ve veya fiyatlarını öğrendin mi?
Bu arada ben anadolu da yapıyor diye duydum??koç - isviçre - başak - anadolu başkası var mı??
Ben hepsinle görüştüm tam manası ile dört dörtlük işi bu adamlar yapıyor. Hatta Koç Alianz genel müdürlükte arkadaşım var kendisi bayağı iyi bir konumda orada o bile yaptıramadı benim için kaskoyu. Başakla görüştüm orasıda tırt, birde siteden bir acenta daha öncede böyle bir başlık vardı bana Güneş sigorta yapıyor ben hallederim demişti yaklaşık 4 ay oldu on kere mail attım hala fax çekecek. Anlıyacağın bu şartlara hiç biri yanaşmıyor isviçre hariç. Eyong arkadaşın dediği gibi anca kendi sigortacın olacak mesela dükkanını,arabanı,evini yazlığını falan kaskoluyo olacak emri vaki yapıp yaptıracaksın. Neyse durum bu. Herkese kolay gelsin.
Yahu livinglegen onu anladık tmm biz de okuyoruz ve hatta muhtemelen isviçre sig yaptırıcam ama önce diğerlerini de bi araştıralım dedik...yani her 3 msj da 1 reklam alıyoruz ortaaya
biraz pahalı değil mi bu kasko ücretleri? benim 2005 model arabamın kaskosu 630 ytl tuttu. 5 bin ytl'ye motor alıp bu kadar kasko parası verilir mi... şimdi diceksiniz ki motosikletlerin riski çok falan filan... evet haklısınız ama yine de çok. motorum şuan yok ama almayı düşünüyorum, herhalde alınca da kasko şirketlerine kızıp, kasko yaptırmak yerine evime garaj yaptırırım. yada 500 ytl'ye 10 adet en iyisinden çelik kilit alıp hiç üşenmeden her gece motorumu sağlam bi yere kilitlerim.
ilnapoli baba sen 10 numara bı adamsın yaww tamamen arkandayım al 10 tane kılıt tak adamlar sokene kadar uyanırsın zaten (ŞAKA)
Risk ne kadar fazlaysa pirim o kadar artar. Benim ferdi kaza sigortam var, ama motora binmeye başladım die primi iki misli yaptılar
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Yalnız kaskonun geçerliliğini koruyabilmesi için kapalı yerde durmak zorunda olması çook kötü bir durum
sanırım bir çoğunuzun endişesi düşmek motoru düşürmekten çok hırsızlık kapı önünde birilerinin motora kötü muamelede bulunması vurması kırması motora küfür etmesi analı bacılı konuşması falan.benim için düşmekte bi sorun tabi ama ben daha çok bunları takıyorum.
sizdede böyleyse ve yeriniz varsa bahçe otopark falan 200-300 dolara portatif garajlar var kış içinde faydalı olur.linki şuan hatırlayamıyorum ama arama motorlarıyla bulursunuz diye tahmin ediyorum.alternatif olarak not düşmek istedim.
sigortaya vermek yerine size ait bir mal almış olursunuz ve aletlerinizi vs koyduğunuz gibi birgün işiniz biterse satarsınız.
İyi günler.
sevgili livinglegend;livinglegend adlı üyeden alıntı
yaklaşık 1 ay önce müşterim gelerek benden motor kaskosunu sordu.axa ve güneş sigortanın yapmadığını kendisine belirterek isviçre sigortanın antalya bölge müdürlüğünü aradım.Bölge müdürlüğünde çalışan bayan arkadaşımız bana 250cc altındakilere yapılmadığı ve 250cc üstündekilerede hırsızlık teminatı verilmediğin söyledi...Bunun üzerine bugünkü sözlerinizi duyduktan sonra bölge müdürlüğünü arayarak tekrar sordum! ve bana yapılıyor cevabını verdi ama emin olmayarak...muafiyet ve koasüransı sorduğumda ise başka bir yetkiliden bilgi alarak bana yapıldığını söyledi.yanlış bilgi verdiğim için özür dileyerek kendi hatamın olmadığını belirtmek isterim.çünkü bana bu bilgiyi veren kişi antalya bölge müdürlüğünde çalışıyor!
ben antalya Mustafa Sözen ve Net Sigorta acentesiyim bu arada.
arkadaşlar selam, lütfen birde TEB sigortayı araştırın, sanırım TEB sigorta sadece calıntıda %20 muafiyet uyguluyor diğer hasarları tamamen ödüyor, kapalı ve kilit altında çalınması gerekmiyor , ben 2.800 ytl lik asya için 280 ytl fiyat aldım ki söylediklerinize göre çok uygun, yanılıyorsam kusura bakmayın bende acentadan öğrendim...
ilnapoli,
Sen motor alınca bırak on tane kiliti bir tane kilit i takmaya üşenirsin hergün hergün. Kanter içinde geleceksin acaip külfet oluyor o işler bir müddet sonra hele hele on adet uffffff . Valla ben kaskodan sonra direksiyon kilitinden başka bir şey kullanmıyorum bisiklet gibi çok pratik. Yanlız bahçe demiri kilitli olan bir garaj var onu belirteyim
yaw arkadaşlar şu terimi anlamadım.. DURAN HALDEKİ ÇALINMALARI ÖDEMİYORLAR.... Giderken motorunu çaldıranlar mı var aramızda yada bu nasıl oluyor ????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)