Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: MOTOR KASKOSU HANGI SIRKETTEN ALINMALI?

Katılımcı sayısı
1. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • ANADOLU SIGORTA

0 0%
  • BASAK SIGORTA

0 0%
  • KOC- ALLIANCE

0 0%
  • AK SIGORTA

0 0%
  • BASKA FIRMALAR

1 100.00%
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Motorda Kasko

REKLAM ALANI
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Evim, İşyerim, Arabam, Kendim (ferdi kaza), Babamın Evi, Babamın İşyeri, Babamın Arabası ve şimdide motorum BAŞAK SİGORTA'dan sigortalı ve hep aynı acenteye (A Belgeli) sigortalattık. Ve bu güne kadar (toplamda 5 yıl filan,daha önce Aksigorta'daydık) en az 10 kere hasar ödemesi almışımdır BAŞAK SİGORTADAN. Biz sana ve müdürüne saygısızlık yapmadık, (en azından ben) ama öyle bir yazmışsınki Başak Sigorta motora Kasko yapmaz diye, ya bilmiyorsun yada yalan söylüyorsun olarak anlıyorum. Seninde suçun yok müdürün bilgi vermiş sana, demekki oda ya bilmiyor yada sana cevap verirken sallamıyor. Tamam sen bu konularda eğitim almış ve bu sektörde çalışıyor olabilirsin ama bizde herhalde teneke değiliz yıllardır sigorta yaptırır ve sigortalardan hasarımızı tahsil ederiz. Herhalde sokakta "oynanmış sayısal kuponu" satan adamlardan almadık poliçeyi...

aha buda poliçemin resmi : http://policepolice23.sitemynet.com yer kaplar zor açılır sayfa die buraya koymadım. iyi ettim dimi moderatör ayrıca özel bilgilerimi karaladım, anlayışla karşılarsınız umarım
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 V-STROM
    Prometheus,
    değerleri girmemişsindir.

Motosikleti
    DL 650 V-STROM
    Eyong,
    merhaba, başak sigorta ile konuştum ancak senin durumunda olan kişilere, yani birden çok gayrimenkul ve araç sigortalatmış olan hatırlı müşterilerine yaptıklarını, onun haricinde direk başvuran hiç kimseye olumlu yanıt vermediklerini söylediler. Yani senin durumun bir istisna anlaşılan

Motosikleti
    Honda NC 750X
    evet öle, zaten ben bunu yazmıştım daha önce, yani kapıdan girene yapmıyorlar ama bu hiç yapmıyorlar anlamına gelmez. sanırım diğer şirketlerde böle bişey yaparlar...
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    DL 650 V-STROM
    Arkadaşlar ben bu firma ile görüştüm çokta ilgililer ve diğer sitelerden de iyi referansları var.
    http://www.sairsigorta.com/images/ha...mleri/sair.jpg

T_D_216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ KMX
    yaf bu otomobil ehliyeti scooter (vespa tarzi) motorlar icin gecerli degil mi?cahilligime bagislayin.bende honda kinetik vardi.ulan yillarca bindim bi polis durdurmadi gecersiz mi benim araba ehliyet bu motorlara.simdi yenisini alicam.kaza yaptim öldü motor.mondial 125 alicam hosuma gitti o...

T_D_216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ KMX
    bide motora kasko zor yapiolar yazmissiniz?yapaniniz veya basaraniz olursa bana da haber edin yaf

Motosikleti
    Honda NC 750X
    daha önce açılmış forumlar var bu konuda bayada bişeyler yazıldı, hatta tartışma bile çıktı arama yaptırırsanız forumda bulabilirsiniz...

Motosikleti
    Honda Beat 100cc
    Alıntı T_D_216 adlı üyeden alıntı
    bide motora kasko zor yapiolar yazmissiniz?yapaniniz veya basaraniz olursa bana da haber edin yaf
    Koc - allianz küçük motorlara da kasko yapıyor ancak full kasko bile olsa küçük motorlar için hırsızlık güvencesi vermiyor. Ben yinede yaptırdım. 360-370 ytl civarında tuttu. 6 taksit olarak ödüyorum.

freedom34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben de şair sigorta şahin bey'den 2 senedir kasko yaptırıyorum.. 14780 (aksesuarlarıyla beraber) ve full kasko (çalınma, enflasyon sel falan) 650 gibi tuttu ama 1 sene hasarsızlık vardı.. bi de taksitli fiyat bu.. erhan'ın dediği gibi, telefon aç şahin beye, yardım eder..
    bi de bizim arkadaşların yaptırdığı koç allianz var tabii.. o da iyi diyolar..
    ama şahin bey de motorcu ve ben oradan memnunum..

trigger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250R

Motorda Kasko?

Zat 150 almak üzereyim 1-2 güne bende olucak. Da kasko yaptırmak istiyorum...Güneş sigorta ve axaoyak motora kasko yapmıyoruz dediler isviçre sigorta 490 vadeli fiyat veriyor ama sigorta şartlarını bilmiyorum..daha makul olan sigorta şirketleri var mı...İnsanlar paranı vermiyorlar diyorlar. Bilen var mı hem iyi olanlar hangileri fiyatlar nası yarım kasko tam kasko denilen bir olay varmış mesela çalıntıyı değil sadece hasarı karşılayan kasko seçenekleri warmış...gibi gibi...

Yorumlarınızı bekliyorum........

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var walla..

mertserpen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vstrom
    Murat Taşcı MRT Sigorta 0-532 5-774-774 - 0216 5503898 www.mrtsigorta.com

kendiside motor kullanıcısı, yardımcı olacaktır.

koc alians bildigim kadariyla calintiya karsiyi kapsayan tek koskoymus. 350 civarindaymis yillik ucreti

bugün koç allianz ile görüştüm. çalınmaya,düşürmeye,kazaya yangına karşı sigortaladıklarını söyledi.200 milyon peşin fiyatı senelik dediler.yalnııııııız eğer motorunuz açık alanda çalınırsa bu konuda bi şey yapamayız dediler!!!! eğer motorun 250 cc ve üzeri olursa açık alandaki çalınmalarıda sigortalarız, dediler

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    peki şimdi ben keeway arn 125 alcam bunun full kaskosunun fiyatı ne oluyo kapsam ve şartları vs. gozcelebi@gmail.com a mail de atabilrisin tşk.

Motosikleti
    DL 650 V-STROM
    livinglegend,
    Arkadaş haklı bende çok araştırdım bir tek İsviçre sigorta mantıklı bir sigorta yaptı. Ama fiyat biraz pahalı haberiniz olsun. Buradaki sigortacı arkadaş fiyat verecektir muhakkak. Mesela yapıkredi sigorta duran haldeki çalınmaları ödemiyor, bunu söyledi merkezdeki çalışan bayan telefonda bana gerisini siz düşünün. Yani giderken malkoçoğlu gibi biri üzerinize atlayıp çalarsa tabi sizde bunu ispat edebilirseniz parayı alabiliyorsunuz.

hector - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Active 110
    Alıntı cafein adlı üyeden alıntı
    livinglegend,
    Arkadaş haklı bende çok araştırdım bir tek İsviçre sigorta mantıklı bir sigorta yaptı. Ama fiyat biraz pahalı haberiniz olsun. Buradaki sigortacı arkadaş fiyat verecektir muhakkak. Mesela yapıkredi sigorta duran haldeki çalınmaları ödemiyor, bunu söyledi merkezdeki çalışan bayan telefonda bana gerisini siz düşünün. Yani giderken malkoçoğlu gibi biri üzerinize atlayıp çalarsa tabi sizde bunu ispat edebilirseniz parayı alabiliyorsunuz.
    yav ööle sigortamı olur yok açık alanda çalınmayacak üzerine atlanıp çalınacak bizim korkumuz biyere yemeğe gezmeğe gittiğimizde geldiğimizde motorumuz yoksa paramızı garantiye almak her gittiğim yerde kapalı alan bulsam motoru niye kaskolayim ki üzerime atlayarak motoru çalmayı düşünen varsada sıkar biraz

devilcerkez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Murat Taşçı Bize Fiyatları verse ve sitedeki herkes kardeş bir de kardeş indirimi yapsa bizde ona yaptırsak...
    Volkanyaldiz.com
    Mantık insanı ve motor sadece araç.

burce1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

sigorta konusu araştırılacak eğer yanlış bilgi verdiğİniz tespit ediırse hakkınızda düzenleme yapılacaktır..doğru bilgi ise diğer farklı görüş yazanlar hakkında düzenleme yapılacaktır..!!

*******X****************************X*******

Bu Mesaj Moderator tarafindan silinmiştir...

-Bilgilerimiz yanıltıcı olmamalıdır..!!!
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ***********X*******************X************

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler