Evim, İşyerim, Arabam, Kendim (ferdi kaza), Babamın Evi, Babamın İşyeri, Babamın Arabası ve şimdide motorum BAŞAK SİGORTA'dan sigortalı ve hep aynı acenteye (A Belgeli) sigortalattık. Ve bu güne kadar (toplamda 5 yıl filan,daha önce Aksigorta'daydık) en az 10 kere hasar ödemesi almışımdır BAŞAK SİGORTADAN. Biz sana ve müdürüne saygısızlık yapmadık, (en azından ben) ama öyle bir yazmışsınki Başak Sigorta motora Kasko yapmaz diye, ya bilmiyorsun yada yalan söylüyorsun olarak anlıyorum. Seninde suçun yok müdürün bilgi vermiş sana, demekki oda ya bilmiyor yada sana cevap verirken sallamıyor. Tamam sen bu konularda eğitim almış ve bu sektörde çalışıyor olabilirsin ama bizde herhalde teneke değiliz yıllardır sigorta yaptırır ve sigortalardan hasarımızı tahsil ederiz. Herhalde sokakta "oynanmış sayısal kuponu" satan adamlardan almadık poliçeyi...
aha buda poliçemin resmi : http://policepolice23.sitemynet.com yer kaplar zor açılır sayfa die buraya koymadım. iyi ettim dimi moderatör ayrıca özel bilgilerimi karaladım, anlayışla karşılarsınız umarım