Benim bildiğim tüm sigorta şirketleri eğer anahtar üzerinde çalınmışsa ödemiyorlar.
ANADOLU SIGORTA
BASAK SIGORTA
KOC- ALLIANCE
AK SIGORTA
BASKA FIRMALAR
Benim bildiğim tüm sigorta şirketleri eğer anahtar üzerinde çalınmışsa ödemiyorlar.
arabada da ayn1 durmmu söz konusu yoksa s1rf motor için geçerlimi bu olay
:bestmt:
yaw benim 3 aylık motorumu dükkanın önünden kamyona atıp götürmüşler ben üstüne soguk suyu içtim yenisini aldım genede kasko yaptırmadım acaba kasko karşılarmıydı?
murat_by
Kasko yaptırırken sozlesmenin arkasındaki ufak yazıları okumak gerekiyor.
Bu anahtar olayı araba ve motosikletler için aynı mümkünse motorunuza yedek anahtar yaptırın. Motor calındıktan sonra kasko sirketi aracin orjinal ve yedek olmak uzere sizden iki tane anahtar isteyecektir.
Anahtar dışında daha ilginc kasko olaylarıda var
Hırsız aracınız arka camını kırmadan sokuyor ve arabadaki teyp ve kolonları goturuyor. Kasko aracın camı kırılmadıgı icin paranızı odemiyor.
YENİ MOTORUM HONDA SHADOW İÇİN KASKO ATVSİYESİ RİCA EDİYORUM SAYGILAR SEVGİLER...
http://www.ikiteker.org/images/reklam/sair.jpg
Şair sigortayı tavsiye ederim.. Benim kaskom ordan.. Yaptırmadan 3-4 yerden fiyat almıştım en uygunu burası ve özellikle motor sigortası yapıyorlar.. Sahibi de motorcu ve ikiteker.org üyelerine de indirim yapıyor.. Ararsan yardımcı olur, üye de eder.. Şahin bey..
İsviçre Sigorta acentesi..
freedom tşk ler.fuarda da görüştüm elemanlarla.başka bakmama gerek yok o zaman...
Başka bakmana gerek var. Bende isviçre sigorta en iyisi sanıyordum ama axa oyak ve koc allianz daha iyi fiyat veriyor. (Tüm teminatlar aynı, kapalı garajda olması gerekmiyor "çalınmaya karşı")
www.sigortam.net e girip fiyat al. En iyi fiyat geliyor. 2.600YTL aldığım fiyat isviçreden 1.900YTL, koc allianz ise 1.350YTL.
DBTYSG
chopy, araştırmaya vaktin oldu mu? benim kasko bu ay sonu bitiyor.. daha iyi fiyat veren bulursan beni de haberdar eder misin.. gerçi ay ortasında ben de başlarım araştırmaya ama bakalım motor ne olacak o arada..
Herkese merhaba
Bende honda shadow VT 750 C5 almayı düşünüyorum kasko fiyatını tam olarak kaç ytl' ye yapıyorlar yazabilirseniz sevinirim bu arada yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
EVREN ŞAİR İZMİR
freedom34, su an tam gaz takipteyim çünkü perşembe motoru sina bey teslim edebiliriz dedi.bir kaç yerden daha fiyat alcagım bugün yarın karar vericem artık sana da burdan bilgi veririm.
evrensair, .bence chopper ve bu klasmanda bir motor düşünüyorsan,honda iyi bir seçim hem fiyat hem performans bakımından yamahadan daha iyi.diğerlerini sölemiyorum bile (çünkü türkiyede de tutulan markalar bunlar ) ...bende daha evvelden yamaha dragstar 650 vardı.zaten yamaha dragstar 650 hava sogutmalı honda sıvı sogutmalı.bu bile çok önemli bir ayrıntı.
daha fazla bilgi için buradan konuşmamız uygun olmaz teknik bilgilerde bir sayfa açman lazım .form kurallarına göre.yada honda.com.tr yi takip et.
sevgiler
freedom34, sigortam netden çaglayan hanım var tlf veririm istersen özelden ..bugün aradı koç alians dan 796 milyon (hırsızlıkta dahil) fiyat verdi.şimdi şair sigortayla karşılaştırıcam..
freedom34, evrensair, kaskoda noktayı şair le koyuyorum .şair sigorta 739 milyon verdi bilginize.
freedom sana ayrıntılı bilgi attım özeline
sevgiler.
freedom34,
şair siğorta şahin beyin sana selamı var .bitmeden onunla kontağa gir.
:geek:
Aman tanrımchopy, Sana ödev, aşağıdaki yazıyı iyice oku özümse ve pratik yap
Ardarda mesaj gönderecekseniz mesajınızın sağ üstünde yer alan DEĞİŞTİR tuşunu kullanın.
Şekil 1A
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
chopy, saol... şahin beye selamlar.. ben araştırdığım zaman da en uygunu oydu.. tekrar hayırlı olsun ;)
CHOPY BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER BENDE MOTORUN SİPARİŞİNİ VERDİM 10 GÜN İÇİNDE TESLİM ALACAĞIM YENİ ALAN HERKESE HAYIRLISI OLSUN SEVGİLER.
Evren Şair - İzmir
www.resifbolgesi.com
Prometheus adlı üyeden alıntı
premeteus oldumu baba.bana böyle daha zor geliyo biz eskidik herhalde biraz sizin gibi yeni olaylara adapte olamıyoruz galiba.alıntı değiştir felan...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)