İsviçre sigorta.
ANADOLU SIGORTA
BASAK SIGORTA
KOC- ALLIANCE
AK SIGORTA
BASKA FIRMALAR
arkadaşlar motorunuzun modelini ve sigorta bedelini yazarsanız iyi olur. mesela hyosung marka comet model motorun sigortası nedir nereden yaptırılır ve vergisi nekadardır biliyormusunuz.sigorta hırsızlığı karşılıyormu.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
arkadaşlar,
İsviçre sigorta'dan kasko yaptırmanız durumunda full asistans teminatını alırsınız
asistans hizmetini kullandığınız için hasarsızlık indiriminiz bozulmaz
mekanik ya da kaza olsun farketmeksizin motorunuz gidemez duruma gelirse en yakın yetkili servise motorunuzun çekimi sağlanır
Bunun dışında lastik patlamasında en yakın lastikçiye çekiminiz ücretsiz olarak sağlanır
bu hizmetler sadece İsviçre Sigorta'dan kasko poliçesi olanlar için mevcuttur.
ayrıca ambulans hizmeti,konaklama , seyehatin tamamlanması gibi hizmetlerde ücretsiz olarak verilmektedir.
detaylı bilgi almak isteyenler arayabilirler
sağlıcakla kalın
Murat Taşcı
livinglegend
vstrom dl 650
MRT Sigorta(Risk Yönetimi ve Sigorta Danışmanlığı)
[url]www.mrtsigorta.com[/url]
532 5-774-774
216 550 38 98
tekerleğin patladığı yer ile evinizin arasındaki mesafede önemli olması lazım
konaklama ücreti ve ulaşım ücreti olarak verilen parlarda biraz gülünç oluyomuş ben öyle duyum da ne diyosunuz
Murat Selamlar,
bu Sigorta yillik kac Para olur Herk150 icin 2006 Model, ayrica Hirsizlik Kapsiyormu bi bilgi verirsen Sevinirim....
Hocam reklam sayılmazsa bende Murat Taşçı hocama yaptırmıştım kaskoyu MT den oldugunuzu belirtirseniz. bende başka yerlerden sordugumla (ki onlarda tanıdık aracılıgıyla) bayabi fiyat farkı olmuştu. Tekrar teşekkürler Murat hocam.
Yaşa ve Yaşat
4700 ytl olan bir Raptorun kaskosu ne kadar olur hocam isviçre sigortada
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
1.500 milyarlık bi motora nekadara kasko yapılır. çalınma kaza yanma
teşşekurler
arkadaşlar motor için kasko yaptırmayı düşünüyorum kasko için ehliyet istiyorlarmı benim ehliyetim yok....
Büyük bir ihtimalle istemiyeceklerdir. Ama kaza yaptığında da sana para ödemiyeceklerdir. Çünkü sigorta şirketleri para almak için herşeyi yapar ama ödememek içinde çalışırlar. Zaten çalınmaya karşı filan kasko yok. Yalnız sağlık sigortası bir noktaya kadar karşılar. Araç sigortası yok gibi bir şey.
Sorunun cevabı yine sorunun içinde gözüküyor.
bazı şirketler çalınmayı karşılıyor mesela motor çalındı ruhsat sahibinde ehliyet yok nolcak ozaman para ödeyecekmi ödemiycekmi????
ruhsat sahibinde ehliyet olmak zorunda değil. mesela şirketlerde tüm araçların sahibi şirket sahibidir ama sürenlerde vardır ehliyet. kaskolu motor çalınırsa kasko öder ama kaza anında ehliyetsiz bir hak iddaa edemezsin. kaza yaptığında sahibine değil sürene bakarlar.ahmet_ulusoy adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bana kaza poliçesi lazım deil sadece çalındımı ödesin yeter.yani benim motor çalındı hiç ehliyet falan sormayacaklar ölemi oluyo??? eğer öleyse çok süper olur...
mantıklı düşünürseniz zaten ehliyete gerek olmadığı ortada. sizin kullanmadığınız birşey için neden ehliyet sorsunlar kiahmet_ulusoy adlı üyeden alıntı
ruhsat sahibi sadece bu durumda mal sahibi olduğu için kasko zararı öder.
ama çoğu firma kasko yapmıyor nedense
ben mondial e yaptırcam 107 cc kaç para tutar bilmiyom ama çalınırsa daha kötü olur seneye mayıs ayında taşıncam zaten o zamana kadar bi senelik yani kaç para tutar biliyomusun?
bilmiyorum. motorun değerine göre kaskoyu yapıyorlar ve bir senelik ücret de buna göre belirleniyor. yani 1400ytl civarı motora kasko yaptıran görmedim hiç. 30 milyarlık arabayı sene de 700 ytl civarında kasko parası vermiştik. başka da fiyat konusunda bilgim yok
bi senelik yaptırcam 200 300 ytl civarıymış galiba motor çalınınca daha kötü arabaya göre karşılaştırdığımızda rakamlar çok yüksek zaten..
3400ytl fiyatlı Kanuni Racer200 için 617ytl istediler.
kasko fiyatları riske göre ayarlanıyor tabiki. motosikletin kaza riski, kaza sonrasında hasarın fazla olma riski ve çalınması daha kolay olduğundan fiyatlar arabalara göre yüksek oluyor. bazı firmalar sadece kaza riski yüksek diye kasko yapmıyorlar. konyadan birisi sıfır R1 e sene de 3000 ytl vermeye razı ama yapan yok. hatta konyada bulamadığı için diğer illere bakıyorduahmet_ulusoy adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)