Merhaba forumda yeniyim birkaç sorum olucaktıda
Reklamlar
-
Abilerim ben 17 yaşıma birdahaki ay giricem A1 ehliyet almak istiyorum ve 125lik motora kadar kullanım hakkı veriliyor bana en kısa zamanda motorumu alıcam yaşadığım yer sebebiyle ehliyetimi alana kadar kullansam çevirme sıkıntısı yaşamam 1.500-2.000 lira gibi bir bütçem var bana 2. el alabiliceğim rahat bir vitesli motor önerirmisiniz ayrıyetten bu işte yeniyim önerilere açığım iyi forumlar
Reklamlar
-
Rahat olacak,ucuz olacak o paraya işin zor,mutlaka çinli olacak, ekipmana para ayırdınmı
-
En ufak bir fikrim bile yok eğerki fiyat konusu yüksekse çalışıp biriktirmeyi planlıyorum ama ihtiyacım olan en azından beni 5 6 ay öğrenim süresince idare etsin
-
150 lira kask alsan,başka ekipman almayı düşünüyor musun? Lifan,mondial vb. çinli bakacaksın bu fiyata daha iyisini alamazsın.
-
O fiyata ölü motor olur o da seni çileden çıkarır. Paranı biriktir daha güzel bir şey al ekipmanını al sigortanı yaptır ehliyetini al. Eminim sen işe sigortayı katmadın bile. Sırf 500 600 tl sigortaya gidicek zaten.
-
BySmile adlı üyeden alıntı
Abilerim ben 17 yaşıma birdahaki ay giricem A1 ehliyet almak istiyorum ve 125lik motora kadar kullanım hakkı veriliyor bana en kısa zamanda motorumu alıcam yaşadığım yer sebebiyle ehliyetimi alana kadar kullansam çevirme sıkıntısı yaşamam 1.500-2.000 lira gibi bir bütçem var bana 2. el alabiliceğim rahat bir vitesli motor önerirmisiniz ayrıyetten bu işte yeniyim önerilere açığım iyi forumlar
1500 tl sigorta ve devir islemleri icin ayirirsan kalan 500 tlye kron xc150 alabilirsin. Aliexpressten kask ve eldiveni unutma.
Sigorta yaptirmam ruhsatta olmasin dersen mg superboy100 ideal sayilir yada 2 bine bulursan boxer..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)