Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A1 Ehliyet ile 150cc motor sürmek :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Breton 150
    Merhaba arkadaşlar ben a1 alacam bildiğiniz üzere 125 cc ye kadar surebiliyorsun.Bu lanet sistem yüzünden apache pulsar gibi guzellikeri suremiyoruz.

Peki a1 ehliyet le 150 cc motor surersek ne gibi sıkıntı çıkarırlar.Cezası ne kadar olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Googleda ehliyetsiz araç kullanma cezasi yaz sanirim yeterli olur. Bunun için baslik açmak , dalga gecer gibi sonuna smile atmak ve bu basligi forumda onaylamak. ( burada ne isim var diye dusunme zamani gelmis sanirim )
    coldboy35 bunu beğendi.

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Demek ki süremediğinize göre sistem sizin gibi apacileri engellemek için planlanmış.

Motosikleti
    Kanuni Breton 150
    Coldboy emin ol apacilik yapmıyorum ve emin ol senden daha iyi kullanıyorum.apacilik yapacak olsam bu kadar detaya dusmem demi boş yorum yapma boş tenekesin

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı safak1999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Coldboy emin ol apacilik yapmıyorum ve emin ol senden daha iyi kullanıyorum.apacilik yapacak olsam bu kadar detaya dusmem demi boş yorum yapma boş tenekesin
    Ne biliyon ondan daha iyi sürdüğünü? Bes belli apaçisin işte. Apaçi olmasan yasal olmayan şeyleri sormazsın. Terbiyeli ol yasal şeyler dahilinde neyse hakkın onu sür.
    pea bunu beğendi.
    Kısaca ben;

Motosikleti
    Kanuni Breton 150
    Boş konuşma yav Allah için apaci olsam ehliyet çıkmadan gidip ekipman almam. Benim kuzenimde var pulsar 150ns sana satarım dedi bende bunu burda sordum apacilikle alakası yok Boş konuşma

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Kardeş ben 97liyim burdaki insanların geneline abi diye hitap ediyorum sen 99lu olmana rağmen arkadaşlar çekiyon. Nasıl olacak o iş? Bir de ciddi birşey için konu açmışsın "" koyuyosun. Nasıl olacak kardeş?
    HONDA

#BZ3082

Merhaba arkadaşlar ben a1 alacam bildiğiniz üzere 125 cc ye kadar surebiliyorsun.Bu lanet sistem yüzünden apache pulsar gibi guzellikeri suremiyoruz.

Peki a1 ehliyet le 150 cc motor surersek ne gibi sıkıntı çıkarırlar.Cezası ne kadar olur
    Kardeşim günde defalarca senin gibi aynı konuyu 2 kez açanlar ,ehliyetsiz kaza yapanlar, yasal yollar dışına çıkanlar vss. sürüsüne bereket.

Önce istediğin ehliyeti al sonra motorunu sür. Bide terbiyene dikkat edersen daha çok seveceğim seni.

Bize de bu tarz konulardan gına geldi yani !

Çok basit şekilde forumda ve internette yeterince aynı konuları bulabilirsin. Yönetmeliğe de göz at.

Yukarıda arama tuşu var onu kullan bi zahmet.
    Stock Sever bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Breton 150
    Ama sorgusuz infaz yapıyorsun apaçi diyorsunuz

Apaciden kasıt; kötü motor kullanan değil, yasal yollar dışına çıkan, kendi canını tehlikeye atan kişilere deniyor genelde.

Sen ehliyetini al gerisi ip söküğü gibi gelir.

Motosikleti
    RS200
    Ama sorgusuz infaz yapıyorsun apaçi diyorsunuz
    Arkadaşım adam belki sana 6-7 yaş takar sen 13 yaşındayken adam üyelik açmış ama sen gelmiş adama artistce konuşuyorsun. Sıkıntı burada. Ayrıca tartışılacak bişey yok ki. A1 ehliyetle şunu kullanabilirmiyim diye sormuşsun. Bende şimdi b var a2yi de eklettim. Büyük otobüs minibüs için falan E sınıfı lazım. Ben B sınıfıyla kamyon otobüs falan sürersem ehliyetsizmişim gibi ceza uygularlar. Sen de A1 ile A2 sınıfı motorlarını sürmeye kalkarsan ehliyetsizlikten cezaya maruz kalırsın. Sana 1600 1700 gibi bir miktara patlar kısaca.
    coldboy35 bunu beğendi.
    HONDA

#BZ3082

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Cümbüş var, gardımı aldım bekliyorum

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    EHLİYETSİZLİKTEN DEĞİL. Yetersiz ehliyetten ceza yer. 700 tl onun cezası ama sistem yeni çoğu polise sordum 100 cc diyor birisi 180 cc diyor.

Motosikleti
    RS200
    Alıntı Bthndmrl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EHLİYETSİZLİKTEN DEĞİL. Yetersiz ehliyetten ceza yer. 700 tl onun cezası ama sistem yeni çoğu polise sordum 100 cc diyor birisi 180 cc diyor.
    Doğrudur hocam ben de polise sormuştum ehliyetin yokmuş gibi ceza alırsın demişti o yüzden öyle yazdım. Ama 1700 de olsa 700 de olsa bence yüksek bi rakam
    HONDA

#BZ3082

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)