1 çinli 1 ben ve yaklasik 2000 km yol...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Geçmiş olsun.
En başa çıkılır yazmışsın ama yazının devamını okuyunca kesinlikle çıkılmayacağı anlaşılıyor.
Gerçi mevzu çınli olayından çok motosikletin yol için yapılmamış olması.
Diğer markaların da bu tip motosikletleriyle yol yapsan yine km sayacaktın.
Kaliteli bir marka belki arıza çıkarmazdı o kadar.
Tek farkı o olurdu.
-
Güzel gezi olmuşbidahakine bol fotolu bekleriz
-
Güzel macera yaşamışınız
Ben de o modele 1 kere bindim kısacık bir tut attım ve şöyle söyliyim siz de deli cesareti varmış Motor 0 güven veriyor sanki her yeri dökülücekmiş hissiyatı hep içinizde oluyor.
Size önerim uzun yol seviyorsanız CRF 250 L dir.
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Güzel macera yaşamışınız
Ben de o modele 1 kere bindim kısacık bir tut attım ve şöyle söyliyim siz de deli cesareti varmış
Motor 0 güven veriyor sanki her yeri dökülücekmiş hissiyatı hep içinizde oluyor.
Size önerim uzun yol seviyorsanız CRF 250 L dir.
delilik var evet =) ama bisikletle dunyayı dolasan insanlar varken motosiklet ne olursa olsun uzun yol yapılabilir sınırlarını zorlamadan tabii
-
Resimsiz tatsız tuzsuz olmuş konu
-
nvrmnd adlı üyeden alıntı
delilik var evet =) ama bisikletle dunyayı dolasan insanlar varken motosiklet ne olursa olsun uzun yol yapılabilir sınırlarını zorlamadan tabii
Bisikleti tamir eder yoluna bakarsın ama motor bu mekanik işi her türlü arızayı yapabilir çinliden bahsediyoruz
-
valla bende gt 170 ile (milletin dilinde herkes dökülüyor diyor) 10 günden buyana 2500 km yaptim manisa-izmir manisa-kütahya manisa-uşak ve kısa geziler yaptim 90 km ile gidiyordum tek dertim titreşim oda olmasa daha uzaklarada giderim yani
-
COQ un dediği gibi. sorun markada değil modelde. o motorun yapısı gereği uzun yolcuklarda pek rahat ettirmez. virajlarıda iyi değildir. 200 cc olduğu içinde pek kuvvetli olmadığından düşük devirlerde performans vermez. buda rahat etmene engel olur.
ayrıca bi arkadaş crf önermiş yukarda saydıklarım o motor içinde geçerli. 200 300 km'den sonra işkence olur yollar.
uzun yolda rahat yolculuk için en aşşa 500 cc geniş lastikli oturuş pozisyonu rahat bi model olmalı.
-
10 Temmuz 2016, 07:49
Güzel macera olmuş. Tebrikler.
-
10 Temmuz 2016, 10:13
İyi cesaret ama düşük cc bu tarz uzun yol diyorsan fırsat bulduğun an crf 250 almanı öneririm başka bir 2000km'yi kaldıramayabilir motor
-
10 Temmuz 2016, 11:36
Resim olmayınca okuyasım gelmedi.
-
10 Temmuz 2016, 12:58
200cc malum hintli ile 3 günde 2000km yaptım. G.antep/Ankara/Alanya/G.antep.. İstedikten sonra kiminin litrelik enduro ile gitmeyi göze alamadığı yol 200cc ile bile yapılır. 40 günlük sıfır km motorum 4200km'de
-
O motor bakıma girdikten sonra daha çok km yapar merak etmeyin. Allah'a şükür mekanikte bir problem yaşamadım bende bu güne kadar. Titreşimden dolayı o yola çıkmanız ilk önce beni heycanlandırdı , yaşadığınız problemlerle bizzat bende karşılaştım bire bire. İlk yadırgadım motoru ama maşallahı varmış motorun iyi gezintiler dilerim.. Bu arada yol lastiği takılsa biraz daha titreşim de azalma kaydedilebilir.
-
Hocam kaskın modeli ne sizin ses alma rüzgar alma durumu ne uzun yola geliyo mu bende adadaydım aynı zamanda nazilli ve inanmayacaksınız aynı zamanda kötekliye gidip geldim discover 125 ile ama tabi tarihler aynı değildir yaz boyu sadece kuşadası ve nazillideydim yaz sonu kötekliye yolculuk yaptım
-
Çinli bir insanla yolculuğa çıktın sandım.
-
e oyum koptu buyum arzılandı freni patladı vs vs diyorsun sonra yola çıkılır diyorsun nasıl iş anlamadım
-
Önümüzdeki yaza bizde arkadaşlarla Makedonya'ya gitmeyi düşünüyoruz. Bende çok tedirginim uzun yolda nasıl olacak diye bakalım bu yaz makedonaydan önce fethiyeye gideceğim yaklaşık 450 km gidiş 450 km de geliş 900 kilometre yol alacağım ve motoruma bakacağım nasıl gidiyor gidebiliyor mu filan kafama yatarsa makedonyaya ninjayla gideceğim Ve böyle gezi yazıları tecrubeler muhabbetler okuyunca insan iyice bi gaza gelmiyor değil
Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.
-
barismanco adlı üyeden alıntı
Önümüzdeki yaza bizde arkadaşlarla Makedonya'ya gitmeyi düşünüyoruz. Bende çok tedirginim uzun yolda nasıl olacak diye bakalım bu yaz makedonaydan önce fethiyeye gideceğim yaklaşık 450 km gidiş 450 km de geliş 900 kilometre yol alacağım ve motoruma bakacağım nasıl gidiyor gidebiliyor mu filan kafama yatarsa makedonyaya ninjayla gideceğim
Ve böyle gezi yazıları tecrubeler muhabbetler okuyunca insan iyice bi gaza gelmiyor değil
merhaba araştırdınız mı pasaport vize vs ne gerekiyor oraya gitmek için?
-
Yolda ne olacağı,ne arızalar yaşayacağını bilemezsin.Çin,capon,alman farketmez.Geçen hafta 30 kmlik bi yola çıktık 9 saat sürdü.Arkadaşta Yamaha Dragstar 1100 motosiklet var.Hava filtresi hortumu ucuntan yırtılmış ve çıktı.Takmak için benzin deposu,sürücü selesi ve artçı selesini söktük.5 mm lik bi yırtık 5 motoru esir aldı.Yani oldumu oluyo aga.Motorun cc si,pahalı olması,markası yolda kalmanıza engel olmuyor malesef.Hiç olmadık zamanda çok basit gözüken bi sorun sizi saatlerce esir alabiliyor.Kimse motorunda yedek parçayla dolaşmıyor dimi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)