Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Uzun yol motoru

REKLAM ALANI
    natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    nc lerin selelerinin uzun yolda rahatsız olduğunu sağır sultan duydu hala bazıları inatla nc diyor... uzun yol için temiz 2. el 4 silindirli bi makine alın rahat edin örneğin cbf600 veya xj6 nın temiz ikinci elini araştırın. sizin bütçenize tam uyuyor...
    kaanovic bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

çok teşekkür ederim Salvation. Anladım, inazuma olarak yoğunlaştım herhalde aradığım fiyat aralığı için en uygun motor inazuma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------

Natila teşekkürler. ikinci el motor dan çok anlamadığım için biraz beni korkutuyor iyi bir usta bulmak mı ? yada servise mi götürüp baktırmak mı daha iyi olur bu gibi durumlarda.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    gidip servise ekspertiz yaptıracaksın hocam. önceden servisle konuş nekadara yaparsınız ekspertizi diye
    kaanovic bunu beğendi.

çok teşekkür ederim üstadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    uzun yolda kıçının rahatlığı önem arzeden bir durum haline gelir çünkü oturmaktan kıçın uyuşur o nedenle sana tavsiyem her motorla uzun yola gidilir mopedler ile bile ama sen kıçını rahat ettirmek için yollar aramalısın
    kaanovic bunu beğendi.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    4 silindir alsin da, icsin benzini.
    Nc dir abi, az yaksin cok gitsin, uysal motordur. Seleside konforsuzsa degistirilir, ayri minder airhawk falan cozulur o is.
    Cbf600 ler falan karburatorlu 4 silindir, yakitta yorar sizi. Hee bi vfr 800 derseniz, kenara cekilirim o ayri.
    Hayirli olsun simdiden. Kawasaki versys falan vat, nasildir bilmiyorum ams is gorur gibi sanki, bulunsun bir kenarinda aklinizin.
    kaanovic bunu beğendi.

Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 silindir alsin da, icsin benzini.
    Nc dir abi, az yaksin cok gitsin, uysal motordur. Seleside konforsuzsa degistirilir, ayri minder airhawk falan cozulur o is.
    Cbf600 ler falan karburatorlu 4 silindir, yakitta yorar sizi. Hee bi vfr 800 derseniz, kenara cekilirim o ayri.
    Hayirli olsun simdiden. Kawasaki versys falan vat, nasildir bilmiyorum ams is gorur gibi sanki, bulunsun bir kenarinda aklinizin.
    teşekkür ederim bilgilendirme için kısmet iyi değerlendirip test edip alıcaz birisini hayırlısı olsun hakkımızda.

Crixa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 1100 dragstar
    hyosung gv 250 yada inazuma

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    benim önerim,

suzuki bandit 650s
    honda cbf 600
    bmw f800s ya da st

kullandıklarım arasındaki en iyiler bunlardı.

tek veya çift silindirli dayarım ama adı üstünde uzun yol..
    çıkarmaz mı? çıkarır ama klavye başında duyduklarıyla yazanlardan farklı olarak size güvenlik ivmelenmesi diye bir şey anımsatacağım.
    hani yolda manyak bir şöföre rast gelirsiniz, bassanız ivme olmaz, 250cc inazuma gibi makinalarda bu tolerasyon yoktur.
    ayrıca 15,000tl gibi bir parayla 250cc bir motosiklet almak ancak bilmemekten kaynaklanır

2004 model bir gs 500 ondan daha atik ve vkıvraktır mesela (30,000km kullandım)
    gv 250 ( 30,000km ci,varı da bunu kullandım 9
    suzuki freewind xf650 harikadır ama tek silindir, titreşim vs bir süre sonra yorar ama güzel makinadır. 8000tl bütçe yeterlidir. (20,000km kadar kullanmışımdır )
    suzuki gsr 600... harika motordur, dişreksiyonu yükseltmeniz gereki ( 20,000km kadar da bundan kullandım )
    ama bmw f800s çift silindirli, kayışlıdır. çift denge mili vardır, 75-80 hp civarıydı. gerçekten harika bir makinadır. kayış aktarmalı olmasından ötürü zincir dişli takımı değiştirmeye gerek duyulmaz. 0-245 km hız arasına gerçekten kaliteli şekilde oturur. frenaj ön arka abs olduğundan harikalar yaratıyor...

buna göre
    f800 ( 2006)
    bandit 650 (2006 )
    gsr 600 ( 2014 )
    cbf 600 ( 2007 )

diyebiliriz.
    bir alternatif olarak, çok tehedilen ama 200km üstüne pek çıkamayan ama benim kullanmayıp, yakın arkadaşım tarafından 3 yıldır kullanılan xj6 diversiyon F tavsiye edebilirim. 2014 modleini ikinci el 18+ bine bulabilirsiniz..

tekeriniz düz bassın
    kaanovic bunu beğendi.

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim önerim,

suzuki bandit 650s
    honda cbf 600
    bmw f800s ya da st

kullandıklarım arasındaki en iyiler bunlardı.

tek veya çift silindirli dayarım ama adı üstünde uzun yol..
    çıkarmaz mı? çıkarır ama klavye başında duyduklarıyla yazanlardan farklı olarak size güvenlik ivmelenmesi diye bir şey anımsatacağım.
    hani yolda manyak bir şöföre rast gelirsiniz, bassanız ivme olmaz, 250cc inazuma gibi makinalarda bu tolerasyon yoktur.
    ayrıca 15,000tl gibi bir parayla 250cc bir motosiklet almak ancak bilmemekten kaynaklanır

2004 model bir gs 500 ondan daha atik ve vkıvraktır mesela (30,000km kullandım)
    gv 250 ( 30,000km ci,varı da bunu kullandım 9
    suzuki freewind xf650 harikadır ama tek silindir, titreşim vs bir süre sonra yorar ama güzel makinadır. 8000tl bütçe yeterlidir. (20,000km kadar kullanmışımdır )
    suzuki gsr 600... harika motordur, dişreksiyonu yükseltmeniz gereki ( 20,000km kadar da bundan kullandım )
    ama bmw f800s çift silindirli, kayışlıdır. çift denge mili vardır, 75-80 hp civarıydı. gerçekten harika bir makinadır. kayış aktarmalı olmasından ötürü zincir dişli takımı değiştirmeye gerek duyulmaz. 0-245 km hız arasına gerçekten kaliteli şekilde oturur. frenaj ön arka abs olduğundan harikalar yaratıyor...

buna göre
    f800 ( 2006)
    bandit 650 (2006 )
    gsr 600 ( 2014 )
    cbf 600 ( 2007 )

diyebiliriz.
    bir alternatif olarak, çok tehedilen ama 200km üstüne pek çıkamayan ama benim kullanmayıp, yakın arkadaşım tarafından 3 yıldır kullanılan xj6 diversiyon F tavsiye edebilirim. 2014 modleini ikinci el 18+ bine bulabilirsiniz..

tekeriniz düz bassın
    açıklayıcı ve içten cevaplarınız için gerçekten çok teşekkür ederim herkesin yaptığı yorum benim için çok önemli 2013 den beri siteyi takip ederim. gerçekten çok değerli insanlar var forumda belirli bir çizgiyi koruyor.

Fiyat olarak 20 bin desem de altında alacağım iyi bir motor mantığa ters düşsede bana daha maddi anlamda rahatlık verecektir.

yanı sıra bu motorları kullancısından bu yorumları duymak benim için paha biçilmez.

teşekkürler tekrar tavsiyeler için. ben şimdi motorlara bi yakından bakayım :D

yolu çatalca ya tarafına düşen herkesi bi çay ısmarlamaya beklerim yada hezarfen tarafına gelen arkadaşlar olur ise havacıyım bi kahve ısmarlarım gezilere artçı da olurum )

tekeriniz düz bassın.
    yürekçe bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Hocam motoru sıfır aldı iseniz ilk 10000 km servis maliyetini yazman mümkün olur mu ? Suzuki için servisi pahalı vb diyorlar , ben Bajaj Pulsar 200NS'de ilk 10000km'de üç rutin bakıma girdim hepsi 100 tl altındaydı maliyetim.

Alıntı Akhunturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öküz inazuma iyidir. Tek eksiği ABS dir.

Ben de 38 yaşındayım. Inazuma kullanıyorum. Bir çocuğum var benim de.

Senden farklı olarak her gün 1.köprüyü geçerek Anadolu - Avrupa işe gidiş-geliş yapıyorum.

Yeşil pasaportum var fırsat buldukça Yunanistan Bulgaristan seyahatlerim oluyor kısa kısa.

Senin motor geçmişine ve kullanım amacına en uygun alettir.

Yakıt konusu için ehh işte az yakmaz çok abartmaz.

Yedek parça ve servis fiyatları için aynı iyimserliğe devam edemeyeceğim. Sözde kullanıcı dostu marka olan Toyota bir aracım var Suzuki de onu aratmıyor. Japonlar sağdan soldan hırpalıyorlar Darbelere alışıyorsun bir süre sonra ya da başka şansız kalmıyor

Yukarıda neden " Öküz Inazuma" dedim https://youtu.be/_KRE1LX4TW0 bu forumdan "Jaridan" nickli arkadaşın Yunanistan videosunu seyredince anlarsın. yardım bulabilmek için çok zor bir konumda moturu yatırdığı zaman Inazumanın sağlamlığına nasıl tepki veriyor izlemeni tavsiye ederim

Motosikleti
    Kawasaki Vulcan S
    Uzun yol dediğiniz için seçenekler arasında temiz bir Dl650 VStrom'da düşünebilirsiniz. 250 cc ile uzun yol epeyce yaptım. MT-25 kullanıyordum. Naked olmasına rağmen ve oturuş pozisyonu olarak görece dik olmasına rağmen performans olarak uzun yolda beni yoruyordu. Bu nedenle uzun yol için VStrom düşünün derim. Az önce şöyle bir malum siteye baktım ve dediğiniz fiyatlarda temiz birşeyler bulmak mümkün gibi görünüyor.
    kaanovic bunu beğendi.

Maxiscooter düşünüyorsanız suzuki burgman650
    kaanovic bunu beğendi.

Motosikleti
    MT-25 ABS
    xj6 diversion f

Şaka ha 150 den geçilecek alet değil.
    kaanovic bunu beğendi.

Alıntı ducati55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet seçeneklerim arasında.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

Alıntı ducati55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

fakat aklıma takılan yeni kasa ları fiyatları yüksek ama 2005 modelleri nasıl sorun çıkartırmı diye düşünüyorum sürekli daha önce de bakmıştım soru işaretleri olduğu için yoğunlaşamamıştım.

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Tenere? Düşünüyormusunuz

Alıntı KaskReis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tenere? Düşünüyormusunuz
    kaç modelleri arası ?

Motosikleti
    Suzuki inazuma F
    Bu gün inazuma F ile çiğli urla, urla dan ise manisa yaptım. aşağı yukarı 200 km kullandım 100-120 km bandında harika daha ilerisi de var ama gerek var mı? Bence gerek yok. Zaten son surati 145 felan sanırım. İyi bir ara model yakıtı normal, görünüm tatminkar. Tam bir gezi motosikletı. 21.000 bütçem vardı. 15 motosiklet 700 sigorta, 1000 lira kask ve mont.18.000 yuvarlak hesap. Hala 2000 liram var kullana bileceğim. onunla ege turu yapmayı planlıyorum. Konuyu açan arkadaşım ile kriterlerim çok benzer umarım faydalı olmuştur. Maddi imkanlar elveriyorsa versys,V Storm ama cap belli. Keşke paramız olsada BMW GS 1200 alsak
    Not: Yazdıklarım sadece benim kriterlerim ve imkanlarım ile alakalı,

Inazuma f tavsiye ederim hocam 110 120 bandinda fiti fiti gidersiniz.Simdi bir arkadas inazuma f almaya gidip cb 500f almisti.Oturma pozisyonu vs. Ozelliklerine bakip size uyarsa dusunebilirsiniz.Ayrica Mt-25 te bakmis olabilirsiniz naked motor icin istediginiz kriterleri saglamayabilir ki 500f te naked. Ayrica mondial rx3i evo var görüntüsüne resimlerden aldanmayin gidip yerinde inceleyin.Alternatif Ktm 390 duke var harbiden motor gibi motor ama uzun yolda totonuzu yoruyormus.
    Yamaha tenere sinifina gore guzel motor yalniz parasal durumlarda sikinti yasatabilir.

Burgmanda guzel bir motordur.

Hocam bunlari inceleyerek kendi yorumunuzu ve isteklerinizi karsilayip karsilamadigina bakabilirsiniz.

Ben inazuma f alirdim hala alamadim bende

Kesinlikle faydalı oldu çok teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

Sezon sonu almak acaba fiyat da değişiklik olur mu ya da ikinci el uygun almak risk olur mu

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)